Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Pred vami je prijeten poletni začetek tedna, ko boste ob Luni v znamenju Dvojčkov uživali med zgovornimi in zabavnimi ljudmi. V torek bo Sonce vstopilo v znamenje ognjenega Leva tako, da boste uživali v ljubezenskih doživetjih tako tisti, ki ste v vezi, kot tudi tisti, ki ste še vedno samski. Naredili boste premik v pravo smer in se otresli razpetosti med občutkom dolžnosti in svojem navdušenjem nad lepotami, ki vam jih nudi ustvarjalno življenje in prijetni odnosi s tistimi, ki jih imate najraje. Luna v znamenju Raka bo proti koncu tedna še okrepila vaše zaščitniške občutke in še posebej boste uživali v preurejanju svojega bivališča, ki ga boste želeli opremiti tako, da bo prijetno in razigrano ter barvito. Konec tedna bo še posebej vesel, saj bo vaš vladar Mars vstopil v Škorpijona, kjer se počuti kot doma in končno boste tudi vi ujeli ravnovesje in se počutili bolje kot prejšnje tedne.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Navadno težko prenašate vročino in tudi tokrat se boste najbolje počutili v kakšni hladni senci in med namakanjem nog v hladno jezero ali reko. Teden bo začenjala Luna v znamenju zgovornih Dvojčkov in malo bolj se boste morali potruditi glede nekoga, ki vam je blizu, a je precej zadržan. Spraševali se boste ali ste dolžni narediti toliko za druge in se zaželeli vsaj malo umakniti, a kaj, ko boste kmalu ugotovili, da ste potem še bolj negotovi, saj ne veste kaj lahko pričakujete in česa ne od ljubljene osebe. Venera, vaša nebesna vladarica, je še vedno v znamenju sočutnega Raka, tako, da boste želeli partnerju ali partnerici priskočiti na pomoč. Ne pozabite nase in na svoje občutke, saj boste lahko kasneje svoje ravnanje obžalovali. Na prvem mestu morajo biti vaše potrebe. Samske Bikice pozor, konec tedna ognjeni Mars vstopa v strastnega škorpijona, vašo sedmo hišo partnerstva. To je trenutek, ko bodo samski našli nekoga, ki vam bo končno dal tisti življenjsko strast, ki jo želite in zahtevate.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Kljub poletni vročini boste že v začetku tedna živahni in družabni, vpliv Lune v vašem znamenju bo naredil svoje. V torek bo še Sonce vstopilo v ognjenega Leva, kar bo osvetlilo vašo naravno tretjo hišo komunikacije. V tem času boste še dodatno uživali v razgibanih poletnih dnevih in si privoščili določena zadovoljstva na katera ste v prejšnjem obdobju, v katerem ste dajali prednost svoji zaposlitvi, skoraj čisto pozabili. Najbolj boste uživali v družbi svojih prijateljev in znancev, ki bodo spodbudno vplivali tudi na vaše delo v službi. Tudi tisti, ki boste v službi, boste uživali in vam ne bo težko, saj vas bo delo veselilo. V četrtek in petek boste obremenjeni z delovnimi obveznostmi in tudi razvedrila vam ne bo primanjkovalo. Popoldan boste uživali v športnih dejvanostih, zvečer boste s svojimi prijatelji ali partnerjem obiskovali različne prireditve ali pa preprosto uživali ob kulinaričnih užitkih dobrih mestnih in podeželskih gostišč.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Vaša vladarica Luna bo v začeteku tedna prepotovala živahno znamenje Dvojčkov, kar bo malo razgibalo vašo podzavest. V tem času vaše znamenje gosti Venero tako, da bo ves teden v znamenju čustev. Če ste samski lahko do nekoga, ki je na videz živahen in pogumen, v resnici pa potrebuje pomoč, začutite dosti več, kot si boste pripravljeni priznati. Možno je, da bo tudi nasprotna stran do vas tajila čustva. Ne skrbite, važno, da se ponovno čustveno odpirate in vzamete usodo v svoje roke. Ne poslušajte nasvetov, posebno ne od tistih, ki so vas v življenju že večkrat razočarali in imajo samo sebične namene. Od sredine tedna dalje bo Luna prehajala vaše znamenje, samozavest vam bo zrasla, še posebej, ker se na poslovnem področju začenjajo dosti bolj pozitivni dnevi in boste kmalu lahko dokazali sebi in drugim, da znate biti še kako odločni in zahtevni. Konec tedna boste sproščeni in veseli, Luna v znamenju Leva bo še poudarila vašo samozavest in ker je v tem znamenju tudi Jupiter in Sonce vam veselja do življenja kljub težavam ne bo primanjkovalo.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Kaj bi želeli še lepšega, kot vam bo prinesel teden, ki je pred vami. Sonce se bo pridružilo Jupitru v vašem znamenju, kar bo povem osvetlilo vašo že tako in tako polno zaposleno prvo hišo ega. V tem času vam opitimizma in vitalnosti ne bo primanjkovalo. Podvigov in izzivov bo veliko in če še niste na dopustu, boste v službi zlahka našli prave rešitve ter dokazali sami sebi, da zmorete narediti več kot ste si v začetku predstavljali. Posebno uspešni boste v ljubezni. Tisti, ki ste se šele pred kratkim zaljubili, boste zacveteli in s svojim novim izvoljencem ali izvoljenko boste zagnano načrtovali preživljanje poletnih dopustniških dni na zanimivih lokacijah po Sloveniji in tudi v tujini. Vzemite s seboj fotoaparat, da boste zabeležili vse utrinke s potovanj, da vas bodo pozimi greli spomini na prijetno tople poletne dni. Konec tedna bo v vašem znamenju Luna, tako da bo priložnosti še več in še kako pestre bodo.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V predhodnem znamenju Leva se gostijo planeti, ki s svojim vplivom naznanjajo, da se poletje bliža vrhuncu, vi pa pravega poletnega utripa še vedno niste začutili. Tudi ta teden boste morali še malo potrpeti, saj bo poudarjena predvsem vaša dvanajsta sanjska hiša. Občutek imate, da morate opravite še kar nekaj domačih in službenih nalog, da se boste končno tudi vi lahko sprostili in naužili poletnih sproščenih užitkov. Določene zdravstvene težave, so večinoma posledica stresa in se pojavijo takrat, ko resnično pretiravate z obveznostmi in se ne znate ali ne morete sprostiti ter oditi na dopust. Bojite se, da bo v času, ko vas ne bo, kdo drug zasedel vaše mesto. Stran s takšnim odnosom, verjemite v svoje sposobnosti in zaupajte, da ste resnično vi najpomembnejši člen v tem mozaiku. Res je sicer, da so določeni ljudje, ki lažje kot vi združujejo sproščeno zasebno življenje in naporno poslovno, a to ne pomeni, da morate vi žrtvovati zasebno srečo za uspeh v službi.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Po radoživem Jupitru, se v ognjenega Leva seli tudi Sonce in ker vam bo to osvetlilo enajsto hišo prijateljstva, novih idej in sodelovanja, vam v tem tednu ne bo prav nič hudega. Seveda boste najbolj uživali prav tisti, ki ste na dopustu, najraje v družbi dobrih in zvestih prijateljev. Vaše razpoloženje bo sicer še vedno nihalo, po drugi strani pa boste imeli dovolj svežih idej in priložnosti, da boste tako poslovno, kot zasebno zadeve pognali v tek. Dopustniške Tehtnice ne boste počivale, ampak se boste odpravile odkrivat za vas neznane kraje. Na tem dopustu ne bo prostora za malodušje, vse vam bo novo in zanimivo in stvari vam bodo dale energijo za življenje. Konec tedna bo še Luna prehajala temperamentno znamenje Leva in v družbi prijateljev, vam bo čas resnično lepo minil. Organizirali boste zabavo, kakršno znate pripraviti samo vi in o kateri se bo govorilo še dolgo časa.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Napetosti v vašem partnerskem razmerju malo popuščajo, predvsem po vaši zaslugi, saj ste se sprijaznili z določenimi omejitvami, ki vam jih prinaša vaša veza. V ljubezni le težko prenesete kompromise, a tokrat temu ni tako, saj si resnično želite, da bi vam uspelo. Zavedati se morate, da odločitev ni samo vaša in bo bolje, da o nadaljnji poti vprašate tudi partnerja in upoštevate njegovo mnenje. V sredini tedna bo Luna prehajala znamenje Raka in tudi vi boste malo bolj spoznali svoja občutja. Zgubili boste občutek, da ste za reševanje nastale situacije odgovorni samo vi. Malo manj zadržani boste kot navadno in tistim, ki jih imate radi to tudi pokazali brez zavor, tako z besedami kot z dejanji in posebno pozornostjo. V nedeljo bo v vaše znamenje stopil Mars, starodavni vladar vašega znamenje tako, da boste imeli dovolj volje, da marsikaj spremenite pri sebi in odločnost, da tudi od drugih zahtevate določene spremembe.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V začetku tedna bo Luna prehajala Dvojčka. V tem času boste uživali v druženjih in zabavah, kot da bo poletje trajalo v neskončnost in boste lahko pozabili na naporne dneve, ki čakaj na vas, ko se bo končalo obdobje dopustov. Jupiter in Sonce v znamenju Leva vas boste opogumljala in marsikdo med vami bo na poti po tujini začel razmišljati, da se v tujino preseli za dalj časa. Preprosto se doma ne počutite dobro in tudi okolje za vaše otroke se vam ne zdi tukaj najbolj obetavno. Tudi tisti, ki boste ostali tukaj boste resno začeli razmišljati, da spremenite svojo dejavnost, ali pa jo povežete s tujimi partnerji. Vse bolj in bolj boste prepričani, da pravega zadovoljstva ne boste dosegli brez truda. Jupiter, vaš vladar vam bo vse leto stal ob strani, zatorej le pogumno naprej, ne glede na to kakšna odločitev bo sledila vašim razmišljanjem. Konec tedna boste tako prav gotovo preživeli nekje daleč, lahko konkretno ali pa v sanjah.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Končno se bo tudi vaše razpoloženje precej popravilo. Okoliščine vašega delovanja se bodo spremenile in imeli boste dosti več volje. Zamisli, ki ste jih v preteklem obdobju le s težavo uresničevali, bodo dobile krila. Tudi finančno si boste opomogli, saj lahko pričakujete kar nekaj prilivov, ki vam bodo prinašali zadovoljstvo. Jupiter je aktiviral vašo osmo hišo, tako da bodo za denar poskrbeli drugi ali v obliki soinvestiranja ali kredita. Odnosi s partnerjem bodo vstopili v drugo fazo. Zakopala bosta bojno sekiro in ugotovila, da eden brez drugega ne moreta in tudi nočeta. Nehala bosta obtoževati drug drugega in iskati napake v drugem. Sproščeni pogovori bodo predvsem konec tedna trajali dolgo v noč in zaključila jih boste v nežnih objemih, ki bodo še boj utrdili vajino vezo. Končno bosta odkrila, da vaju povezuje resnično prava ljubezen.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Planeti v znamenju ognjenega Leva bodo spodbujali vašo partnersko področje. Po eni strani boste želeli spremeniti odnos do določene osebe in ji/mu dati pomembnejše mesto v svojem življenju, a po drugi strani boste imeli cel kup pomislekov, saj se zavedate, da vam pomeni vaša neodvisnost dosti več, kot neka trdna navezanost. Predvsem potrebujete občutek prijateljstva in sodelovanja brez vsake posesivnosti, ki vas moti pri osebah s katerimi se čustveno zapletete. V sredini tedna boste morali kar pohiteti, da v službi opravite zaostale službene obveznosti. Tudi tisti, ki v tem tednu uživate dopustniške dni boste morali dopust prekiniti ali pa boste na dopustu prisiljeni urejati neke službene zadeve. Konec tedna boste po dolgem času ves teden posvetili svojemu partnerju ali partnerki, ki vam bo za vašo oporo in podporo izredno hvaležen/a.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini

Teden, ki bo pred vami boste blesteli predvsem tisti, ki se ukvarjate s kakšnim ustvarjalnim poklicem, saj vas bo prehod Venere v Dvojčka, navdal s novo kreativno energijo. Toliko ustvarjalnih zamisli boste imeli, da jih boste z veseljem delili z drugimi. Z veseljem boste delili tudi svoja čustva, vezani svojemu partnerju, samski pa boste uživali v družbi prijateljev in znancev, ki jih že nekaj časa niste videli. Luna v Biku bo samskim vzbudila spomine na osebo, ki ste jo nekoč ljubili, pa so se ta čustva nekam porazgubila. Spraševali se boste, kaj ta oseba počne in ali še misli na vas. Poklicali jo boste in ugotovili, da še vedno ni ravnodušna do vas, po drugi strani boste zvedeli za vzroke, zaradi katerih sta se odtujila. Ker boste ugotovili, da so bile pri razhodu krive bolj zunanje okoliščine boste ponovno začeli s previdnim približevanjem. Petkov mlaj v Raku vam bo pomagal, da naredite obračun vašega čustvenega življenja, ki morda ne bo povsem pozitiven.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.