Tedenski horoskop (21.08 - 27.08.2017)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Samozavestno boste vstopili v nov teden, saj vam bo Luna v znamenju sosednjega Bika pomagala pri pridobivanju pri delu in zaslužku. V službi ali pri poslovnih projektih boste imeli srečo, Sonce in Merkur, ki se srečujeta v znamenju komunikativnih Leva vam bosta pomagala pri ustvarjalnih podvigih. Vaše poslovne in organizacijske sposobnosti bo še poudaril zandnji krajec, ki bo v torek. Konec tedna bo Luna v Raku, kjer je doma, saj je nebesna vladarica tega družinskega znamenja. Posvetili se boste svojim najbližjim, ki jim boste znali stati ob strani in jih podpreti pri njihovem napredku. Stremeli boste k temu, da bi uredili odnose s vsemi družinskimi člani in poskušali boste spraviti sprte strani in jim dokazati, da je trdna družina temelj, ki omogoča rast in napredek. V nedeljo bo Luna prestopila v družabnega Leva in zaradi lepe povezavemed Marsom in Jupitrom se vam lahko uresničijo tudi najbolj skrite želje.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Luna v vašem znamenju bo v začetku tedna spodbujala uspešno vodenje v projektov in imeli boste občutek, da so se zadeve končno začele odvijati v pravo smer. Veseli boste pozitivnih vibracij, ki jih prinaša pozno pomladansko obdobje. Vaši projekti, ki jih vodite in se trudite za njih v glavnem sami ali s pomočjo nekaj zvestih sodelavcev bodo uspešni , saj sta Sonce in planet komunikacije Merkur aktivna v vaši hiši temeljev.. Obdobje vašega finančnega vzpona bo spodbujala tudi vladarica vašega znamenja Venera. Tako je pred vam uspešen teden, ki vam bo prinesel lepe obete tudi na čustvenem področju. Samski boste uspešno osvajali, vezani pa utrjevali svoje veze. Konec tedna bo Luna prehajala družinskega Raka, malo se boste umirili in poveselili predvsem prijateljski družbi.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Priložnosti za napredek bo v tem tednu veliko, saj sta tako Sonce, ki vas oskrbuje z energijo in skrbi za vašo vitalnost, kot tudi vladar vašega znamenja Merkur v znamenju energetsko močnega Leva. V torek bo luna v obliki Zadnjega Krajca, kar bo še okrepilo vašo pozicijo, tako da boste resnično imeli občutek, da se vse vrti okoli vas in zaradi vas. Pozornost vam bo godila, še posebej, ker bodo drugi prisluhnili vašim besedam in jih imeli za glas razuma. Le občasno vas bo obšlo nelagodje, saj imate raje, da sprožate dogodke posredno in nimate radi, da ste preveč izpostavljeni. Konec tedna bo Luna prehajala sosednjega Raka in precej časa boste posvetili svojim finančnim načrtom. Prav možno je, da boste z družinskimi člani skupaj razpravljali o prenovi stanovanja.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Vladarica vašega znamenja Luna bo v začetku tedna potovala preko zemeljskega Bika, tako da pri svojem delovanju lahko računate na pomoč prijateljev. Precej dela vas čaka, veliko pomoči bodo zopet od vas pričakovali tako doma, kot tudi prijatelji in znanci. Žal bo obdobje, ko boste razdajali svojo energijo, trajalo še cel teden. Poskrbite tudi zase, predvsem poskrbite za zdravo prehrano in dovolj gibanja, da boste lažje zdržali pritiske. Bo pa položaj Jupitra, ki je še vedno v hiši temeljev poskrbel, da boste dolgoročno tudi vi imeli nekaj od tega. Predvsem izkušnje, se bodo pa tudi finančni rezultati vaših prizadevanj kmalu pokazali. Vsekakor boste poželi tudi veliko občudovanja, saj se bo izkazalo, da določene projekte vodite suvereno in brez napak k uspešnemu zaključku.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Sonce in Merkur sta v tem obdobju v vaši hiši osebnosti, kar vas bo spodbujalo k še večjim dosežkom, saj najbolj obožujete ravno položaj, ko se drugi sprašujejo, kako vse to zmorete. Zavist vas ne moti, še celo uživate v mučenju tistih, ki so manj uspešni od vas. Kljub temu bodite previdni, saj uspeh ni vse. Mnogi od tistih, ki se vam dobrikajo, imajo o vas precej slabo mnenje. V torek bo zadnji krajec spodbudil v vas določene pomisleke o iskrenosti vaših prijateljev. Konec tedna boste pod vplivom Lune v znamenju raka precej utrujeni. Verjetno ne bo dovolj, da se samo spočijete. Če imate določene težave in simptome že dalj časa, bo bolje, da drug teden obiščete zdravnika, da vam pove svoje mnenje. K naravnim zdravilom se lahko še vedno zatečete kasneje, ko boste izčrpali vse možnosti uradne medicine. V nedeljo,ko bo luna prešla v vaše znamenje, se boste počutili bolje.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Merkur, vaš vladar bo v hiši vaših sanj in podzavesti, kar bo res spodbujalo vaše priložnosti, čeprav boste po drugi strani precej na trnih glede določenih povezav. Imeli boste občutek, da se določeni ljudje vrtijo okoli vas samo zato, ker vas potrebujejo in jih v resnici ne zanima kako ste vi. Še posebej zaskrbljeni boste ob zadnjem krajcu, ko bodo dvomi v iskrenost vaših sodelavcev še večja. Vsekakor je ravnanje vaših soborcev lahko odsev vašega vedenja v preteklosti, ko ste ignorirali njihovo počutje in ste v glavnem skrbeli samo zase. Konec tedna bo v znamenju vodnega Raka, lažje se boste pogovorili in tudi odprli svojim bližnjim in pri njih dobili vso pomoč in oporo, ki jo potrebujete. Verjetno boste skupaj s svojimi prijatelji proslavili nedaven uspeh in se kljub skrbem poveselili. Ker bo poudarjena predvsem vaša prijateljska hiša, bo konec tedna tudi primeren čas bo za družabne akcije

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Sonce in Merkur, ki bivata v družabnem Levu, bosta spodbudno vplivala predvsem na družabne in poslovne med vami. Ugodno bo tudi za tiste, ki iščete nove poti in ustvarjalne projekte. Spoznali boste, da morate določene zaplete v svojem življenju rešiti kar sami in se ne smete preveč zanašati na mnenje in razlage vašega položaja, ki vam jih ponujajo drugi. Zadnji krajec bo v torek še v znamenju zemeljskega bika, nato bo luna prešla v znamenje komunikativnih in družabnih Dvojčkov, kar bo še bolj poudarilo potrebo po večji samostojnosti. Prav verjetno, da se bo v prihodnjem obdobju pokazala priložnost, da odpotujete v tujino, kar vam bo v poseben užitek in razvedrilo. Konec tedna boste preživeli doma. Pripravljanje obrokov za vaše najbližje vam bo še posebej v razvedrilo.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Precej naporen teden je pred vami, predvsem zato, ker vam bo v začetku tedna zaradi zadnjega krajca primanjkovalo energije in boste imeli občutek, da vas pri delu in v ljubezni neprestano prehitevajo drugi. Preprosto ste preveč utrujeni, da bi se uspešno borili. Morda je čas, da se prepustite tokovom in malo bolj mirno krmarite po strugah vašega življenja. Po sončnem mrku boste začutili potrebo, da nekaj v svojem življenju opustite. Morda je to nek čustveni odnos, ki vam ne prinaša več izpolnitve ali pa je morda čas, da se telesno obnovite in spremenite življenjski slog.. Konec tedna boste tako dosti bolj prepričani vase, saj boste dobili tudi oporo in pomoč vaših bližnjih prijateljem. Skupaj boste razmišljali o nekem skupnem projektu, ki bi poleg zadovoljstva prinesel tudi določen zaslužek.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Vaši načrti bodo v tem tednu končno dobili pravo podobo in zadovoljni sami s seboj boste po torkovem zadnjem krajcu, lahko začeli z delom. Začetek tedna bo sicer prinesel ne prav spodbudno Luno v znamenju zemeljskega Bika, ki bo vplivala na vaše negativno azpoloženje. Precej slabe volje boste, saj se lahko zgodi, da vam bodo vremenske razmere pokvarile neko športno aktivnost v naravi, ki ste jo načrtovali nedolgo nazaj. Samski in tisti, ki želite narediti nek preskok v čustveni navezi, boste dobili možnost. Končno se boste odločili, da ste zreli, da poizkusite, kako se obnesete v zvezi. Za vas ta odločitev ni lahka, saj nikakor niste človek, ki bi prenesel kakršnokoli nadvlado. Konec tedna bo Luna v znamenju občutljivega Raka tako, da boste imeli dovolj časa, da v miru premislite, kako boste delovali v prihodnosti.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V tem tednu boste nadaljevali z delovnim tempom, ki ste si ga postavili v zadnjem času. Po svoje boste zadovoljni, da določene zadeve speljete, a imeli boste občutek, da boste morali na priznanje še počakati.Zadnji krajec se bo zgodil v vaši hiši, ki označuje vašo ustvarjalnost in igrivost, tako da vam priložnosti ne bo zmanjkalo. Malo boste morali biti pozorni tudi zaradi svojega počutja, saj je naporno delo v preteklosti pustilo svoj pečat. Sprememba življenjskega sloga in več gibana boste pripomogla, da se boste kmalu bolje počutili. Če imate težave s težo, bo v tem tednu idealen čas, da malo spremenite svoj način prehranjevanja in si naredite načrt vsakodnevnega gibanja, ki bo pripomogel, da zgubite kar nekaj kilogramov in se tudi bolje počutite v svoji koži.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Malo upočasnjen življenjski ritem, ki ga diktira obdobje zadnjega krajca vam bo popolnoma ustrezal, saj boste v začetku tedna posvetili ostanek energije domačim opravilom in počitku, ki ste ga zelo potrebovali. Od sredine tedna , ko bo Luna v znamenju zračnih Dvojčkov, boste bolj aktivni in ustvarjalni. Čustveni odnosi z osebo, ki vam resnično veliko pomeni bodo vzcveteli in če ste samski boste resno razmišljali o tem, da bi pretrgali tok osamljenosti in v svoje življenje sprejeli osebo, ki jo že nekaj časa opazujete in ima lastnosti, ki si jih želite od partnerja v partnerski vezi. Konec tedna bo Luna prešla v znamenje nežnega Raka in tudi v vas bo zrasla želja po druženju in dotikih z ljubljeno osebo, kar bo pomagalo, da boste pozabili na vse težave, ki vas v zadnjem času obkrožajo in vse skrbi, ki vas bremenijo.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Začetek tedna boste preživeli zelo ustvarjalno in lepo. Luna v znamenju Bika bo krepila vaše prijateljske vezi in začutili boste močnejšopovezanost z vašimi prijatelji. Veseli boste njihove energije in spodbude. V sredini tedna bo luna potovala preko družabnih dvojčkov in ker valadar tega klepetavega znamenja ponebu potuje retrogradno boste zopet obremenjeni z nerazčiščenimi travmami iz preteklosti. Čas bo, da rešite neke nesporazume in se zopet povežete z ljudmi, ki jih imate radi in vam veliko pomenijo. Konec tedna bo delomo pod vplivom nežnega raka zavel malo bolj mil vetrič sprave in vas spodbujal, da boste našli pravo pot in se pomirili z nekom, ki vas res spostuje in ljubi.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016