Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V začetku tedna boste delovali predvsem praktično in racionalno, saj bo Luna v znamenju praktične Device vplivala, da si boste postavljali uresničljive načrte, ki jih boste lahko uresničevali z zbranim in natančnim delom. Ničesar ne boste prepuščali naključju in kljub retrogradnemu Merkurju, ki bo povzročal manjše motnje v sporazumevanju s partnerjem, ne boste imeli težav z novimi projekti. V sredini tedna bo Luna potovala preko vaše partnerske hiše in malo zmehčala ozračje, a kljub o temu ne boste popuščali partnerjevim muham. Mars, vladar vašega znamenja, ta teden še potuje preko Strelca, kar vam daje večjo odločenost in zavedanje, da ne smete popustiti pri določenih zahtevah in se prepustiti ležernosti. Vsekakor bo partner dojel, da mora stopiti iz svoje cone udobja, če vas ne želi izgubiti. Konec tedna bo nastopil drugi mrk, tokrat Sončni v vaši hiši partnerstva. Poslovni in čustveni odnosi bodo na preizkušnji, tako da boste izgubili iluzije o določenih odnosih, kar vas bo osvobodilo.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V začetku tedna bo zaznaven vpliv natančne Device, saj bo Luna potovala preko tega analitičnega zemeljskega znamenja. Konstruktivni in umirjeni boste pravi vzgled drugim, ki bodo v tem obdobju precej napeti in polni velikih pričakovanj. Na nek način bo vpliv Sončnega mrka, ki se bo konec tedna zgodil prav na začetku partnerske hiše, sprožil konec neke davno preživete in prežvečene čustvene zgodbe, ki ste jih zaradi občutka varnosti vlekli v nedogled. Ker bo v vašo partnersko hišo poleg Sonca vstopila tudi Venera, ter bo v njej istočasno začela svoje preobrazbe mlada Luna, bo pred vami in vašim partnerjem resnično turbulentno enomesečno obdobje. Marsikaj za kar ste do sedaj mislil, da v vašem življenju ne igra nobene vloge, bo pridobilo na pomenu. Obenem boste dokončno izgubili nekoga, ki vam je nekoč pomenil veliko, a zadnje čase do njega/nje niste čutili veliko.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Luna v znamenju zemeljske Device, s katero si delite vladarja Merkurja, bo v ponedeljek podkrepila vaša prizadevanja v službi, a žal bo kmalu jasno, da se boste za ohranitev svojega položaja morali precej bolj potruditi, kot ste si predstavljali. Proti koncu tedna bo napetost naraščala in vaši dobri nameni, da uredite odnose v službi, bodo na preizkušnji. Določeni odnosi v službi bodo na preizkušnji. Merkur, nebesni vladar, vas bo podpiral, ko boste želeli razčistiti določene nepravilnosti, ki ste jih zagrešili v preteklosti. Bolj kot posipanje s pepelom, bo bolje, da svojo jezo usmerite v šport in rekreacijo. Malo bolj previdni bodite pri podpisovanju pogodb in uvajanju novosti v zdajšnjem času. Mimogrede lahko podpišete nekaj, kar se bo kasneje izkazalo kot napaka. Sončni mrk bo vplival na vašo službo in vsakodnevno delo. Mnogi od vas boste doživeli spremembe v načinu dela, ki za vas ne bodo nujno slabe, mogoče vas bodo premestili na drugo delovno mesto, kjer boste prisiljeni delati drugače.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Komaj ste si malo opomogli od Luninega mrka in že bo tu sončni, ki na vas ne bo imel pomembnejšega vpliva, saj ima na vas vladarica vašega znamenja Luna dosti močnejši vpliv. Kljub napetemu vzdušju boste pri poslu precej uspešni. Želja po večjem zaslužku se vam bo uresničila, saj boste v sredini tedna dobili ponudbo za dodatno delo, ki bo prinesel soliden kupček denarja. Takoj se boste počutili bolje, tudi zaradi tega, ker boste sodelovali z osebami, ki jim njihovo delo predstavlja precejšen izziv. Mlaj bo tokrat nastopil v hiši Škorpijona, kjer bo tudi Venera in samski boste spoznali osebo, ki vam bo zelo hitro zlezla pod kožo, saj bo zelo karizmatična. Tudi vi boste pokazali takoj, da vam ni vseeno in tokrat resnično želite nekaj več. Sončni mrk vas bo spodbudil, da opustite določene vzorce obnašanja in se prepustite življenjskemu toku, ki vas bo nesel novim delovnim in čustvenim izzivom naproti.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Ta teden bo na vas najbolj vplivalo to, da se bo v vaši četrti hiši, ki predstavlja vaše temelje zgodil Sončni mrk. Določeni nesporazumi s sorodniki bodo eskalirali do te mere, da boste verjetno morali skleniti kompromis ali se umakniti. Trenutno ni najbolj ugoden čas, da razčistite določene odprte zadeve, ki se tičejo razmer doma, zato bo bolje, da malo potrpite in se ne obremenjujete preveč. Tudi v službi boste imeli ob obilici dela več težav s sodelavci, posebno z nekom, ki je izredno tekmovalen in vas hoče na vsak način premagati. Če ste na vodstvenem položaju vi, boste morali biti še bolj previdni, saj vam lahko nagajajo s širjenjem določenih polresnic o vas, kar vas bo izredno vznemirilo in vam pobralo kar precej energije. Konec tedna bo malo manj naporen, predvsem, ker se boste v soboto umaknili v svoj svet, v nedeljo pa boste zopet bolj optimistični, saj bo Luna prehajala družabnega Strelca.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V začetku tedna bo Luna prehajala vaše znamenje, kar bo pozitivno vplivalo na vaše počutje, saj boste kljub okolju, ki bo precej vznemirljivo, sposobni koncentracije za dokončevanje določenih projektov. Na splošno vplivi ne bodo pozitivni. Sončni mrk in vstop Venere v znamenje Škorpijona bi lahko temeljito pretresla odnose z brati, sestrami ali starimi prijatelji. Preprosto ste preveč napeti in včasih še napadalni, tako da vas bližnji ne prepoznajo več. Neprestano imate občutek, da se vam godi krivica, predvsem na finančnem področju in za razmere krivite druge, čeprav tudi sami ne naredite ničesar, da bi zadeve spravili v manj kaotično stanje. Sončni mrk bo počistil z nekimi vašimi napačnimi predstavami in kmalu boste zopet razmišljali bolj zbrano in z občutkom. Pripravljeni boste priznati svoje napake in se pogovoriti z vašimi najbližjimi, saj nikakor ne boste želeli zgubiti njihove opore.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Na delovnem mestu boste v tem tednu pod pritiskom, predvsem pa ne boste najbolj zadovoljni z razpletom določenih dogodkov. Sodelavci veliko obljubljajo in se zaklinjajo, da vam bodo priskočili na pomoč, ko pa jo v resnici res potrebujete, ni ob vas nikogar. Retrogradni hod Merkurja po vašem znamenju bo še okrepil vaše lastne teorije zarote, po katerih vas vedno prevarajo in ste vi žrtev. Resnično pretiravate, v resnici vam gredo določeni ljudje močno na živce in ker nimate pravih argumentov, se zapletate v nesmiselna pregovarjanja z ljudmi, ki jih sploh ne cenite. Napetost se bo stopnjevala do Sončnega mrka, katerega vpliv ne bo zaobšel vaše hiše financ. Določeni projekti bodo žal padli v vodo, a zavedajte se, da itak ne bi prestali preizkušnje časa. Konec tedna boste morali poskrbeti za kakršnokoli športno udejstvovanja, da boste sprostili vaše mišice.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Zadovoljstvo, ki ga bo prinašalo uspešno vsakodnevno delo, vam bo veliko pomenilo, saj se boste s tem uspešno izognili precej napetim odnosom doma. Obenem s sončnim mrkom, ki se bo zgodil prav na začetku znamenj,a bo v vaše intenzivno znamenje stopila Venera. V tem obdobju boste morali predvsem paziti na vaše počutje, saj boste precej manj vitalni kot ste ponavadi. V tem obdobju lahko zbolite za kakšnim prehladom ali pa vas napade virus. Brez težav ne bo šlo, a konec tedna bo kljub temu lep. Soncu v vašem znamenju se bo pridružila tudi Venera, kar vas bo delalo izjemno privlačne za nasprotni spol. Konec tedna bo v vašem intenzivnem znamenju tudi Luna, tako da boste imeli dovolj časa, da malce razmislite o vašem življenju in o tem kako naprej.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
S svojo odkritostjo in pravim nastopom boste tudi v tem tednu poslovno uspešni, kljub zastojem, ki jih bo povzročalo precej burno dogajanje na nebu. Sončni mrk se bo konec tedna zgodil ravno v vaši hiši zaključevanja, tako da boste prisiljeni še bolj natančno preveriti, kaj se dogaja z vašimi projekti. Tudi odnosi z drugimi bodo vprašljivi in na lepem boste ugotovili, da se nima smisla ukvarjati z ljudmi, ki niso na vaši strani in vam neprestano mečejo kolena pod noge. V sredini tedna, ko bo Luna v prijaznem znamenju Tehtnice boste dobili precej potrditve s strani prijatelj in znancev, tako da vam ne bo težko narediti korakov v pravo smer. V nedeljo se bo v mišljenje ljudi okoli vas vrnil optimizem, Luna bo prestopila v vaše znamenje in po dolgem času se boste tudi vi počutili zelo dobro v lastni koži. Obisk starega znanca ali prijatelja vas bo zelo razveselil.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Nekako slutite, da se morajo pritisk, ki se stopnjuje v zadnjem času, počasi končati in se približuje bolj sproščeno in ustvarjalno obdobje. Vaša potrpežljivost in vztrajnost je sicer res že legendarna, a kljub temu boste v sredini tedna popolnoma izčrpani. Pravi preobrat bo nastopil ravno v času Sončnega mrka, ki vam sicer lahko odnese podporo neke pomembne osebe, kar vas ne bo preveč pretreslo, saj imate občutek, da je bila cena podpore previsoka in da ste plačevali previsok davek. Z olajšanjem boste ugotovili, da ste si pridobili kar nekaj podpornikov, ki so vas pripravljeni podpreti in cenijo vaša prizadevanja. Konec tedna bo Luna prehajala Škorpijona in nato Strelca, tako da boste umirili svoje misli, se zopet povezali s svojim notranjim jazom in se sprijaznili s svojimi omejitvami. Predvsem se boste končno lahko odpočili.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Verjetno ste preživeli precej buren prejšnji konec tedna, predvsem zaradi partnerjevih zahtev in povezav. Telesna izčrpanost bo vplivala na vaše psihično počutje in obratno, zaradi negativnih razmišljanj boste obremenjeni tudi s telesnimi simptomi, ki bodo nakazovali, da z vašim počutjem ni vse v redu. Zaradi tega imate lahko težave pri poslu ali na delovnem mestu. Preprosto ne boste imeli moči, da bi se borili za določen položaj in se vdali v usodo. Konec tedna boste imeli vsega dovolj. Pridružili se boste družbi dobrih prijateljev in si privoščili sproščen večer v njihovi družbi, kjer se lahko res vedno odkrito in iskreno pogovorite in sprostite. Ob tem boste uživali tudi podporo vašega partnerja, ki vas bo vsekakor razumel in vam dajal vso potrebno oporo ter delil z vami tako radostne kot tudi malo manj prijetne urice.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini

Teden, ki bo pred vami boste blesteli predvsem tisti, ki se ukvarjate s kakšnim ustvarjalnim poklicem, saj vas bo prehod Venere v Dvojčka, navdal s novo kreativno energijo. Toliko ustvarjalnih zamisli boste imeli, da jih boste z veseljem delili z drugimi. Z veseljem boste delili tudi svoja čustva, vezani svojemu partnerju, samski pa boste uživali v družbi prijateljev in znancev, ki jih že nekaj časa niste videli. Luna v Biku bo samskim vzbudila spomine na osebo, ki ste jo nekoč ljubili, pa so se ta čustva nekam porazgubila. Spraševali se boste, kaj ta oseba počne in ali še misli na vas. Poklicali jo boste in ugotovili, da še vedno ni ravnodušna do vas, po drugi strani boste zvedeli za vzroke, zaradi katerih sta se odtujila. Ker boste ugotovili, da so bile pri razhodu krive bolj zunanje okoliščine boste ponovno začeli s previdnim približevanjem. Petkov mlaj v Raku vam bo pomagal, da naredite obračun vašega čustvenega življenja, ki morda ne bo povsem pozitiven.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.