Tedenski horoskop (20.02 - 26.02.2017)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Luna, ki bo v ponedeljek potovala preko sorodnega Strelca bo upadala in ker bo v soboto mlaj in sončni mrk boste še kako občutili upad energije. Ker Ovni težko prenašate stagnacijo, kaj šele nazadovanje, boste v tem tednu precej nemirni. Obdobje, ki je pred vami vzemite kot izziv in se poslovite od določenih vzorcev obnašanja, ki definitivno ne delujejo več. Če boste pri tem morali spremeniti kakšno prepričanje, pač boste. Bistvo je, da boste kmalu hitreje in bolje napredovali. Samski boste začutili določen nemir in s prvimi toplimi žarki, ki jih v vaše življenje prinaša pomlad, si boste tudi vi zaželeli več ljubezni in romantike. Nestrpno boste pričakovali tople objeme in ljubeče poglede ljubljene osebe. Kljub temu bodite potrpežljivi, saj se vam lahko zgodi, da se boste zaljubili v privid, ki bo le odseval prave lastnosti osebe v katero se boste zagledali.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Od torka zvečer bo Luna prehajala Kozoroga, vam sorodno zemeljsko znamenje, kar vam bo dalo zagon, da boste marljivo izvrševali vse naloge, ki jih morate opraviti. Vaše ambicije rastejo in ne omahujete več toliko, saj ste se začeli zavedati, da vam le redno delo omogoča napredek, ki si ga v resnici želite. V četrtek bo Luna prešla v znamenje zračnega Vodnarja in pred vami se bodo odprle nove poti. Pomoč prijateljev, tudi tistih na položaju vam bo odprla nova vrata. Najboljša ideja bo prišla preko nekoga, ki na prvi pogled ne sodi v krog vaših znancev, a se bo kmalu izkazalo, da so njegovi ali njeni nameni zelo iskreni in tudi nasveti uporabni. Konec tedna bo Mlaj in sončni mrk v znamenju rib, tako da boste zasanjani in romantično razpoloženi kot že dolgo ne. Prav možno je, da vam bo prijatelj odkril, da čuti do vas več kot le prijateljstvo.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
V začetku tedna bo luna v znamenju Strelca vaše življenje prinesla več sproščenosti in manj zapletov. Presenečeni boste kako hitro bodo sedaj stekli določeni dogovori, ki so se v prejšnjem obdobju zapletali in ste bili prepričani, da jih boste morali opustiti. Od torka dalje, ko bo Luna prehajala resnobnega Kozoroga, boste imeli še kar nekaj težav, ki pa bodo kazale na to, da morate spremeniti svoje navade in se prilagoditi novo nastali situaciji. Vaši potenciali so veliki, le najti morate svojo izvirno kodo, ki vam bo pomagala, da v življenju napredujete. Od sredine tedna bo Luna v vizionarskem Vodnarju in prave zamisli se bodo kar vrstile. Konec tedna bo Luna prestopila v Ribe in ker bo tukaj tudi Mlaj, boste zadovoljni z napredkom, saj ta položaj Lune odpira spremembe na kariernem področju. Obenem bo v tem znamenju sončni mrk, ki vam bo jasno pokazal katere poti so se nepreklicno zaprle za vas.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Trenutno precej napeta situacija na nebu nikakor ne vpliva dobro na vas, ki bi raje delovali blago in z občutkom. V realnem svetu se morate soočati z veliko različnimi ljudmi, ki imajo od vas diametralno različne vrednote in mnenja o bistvenih življenjskih vprašanjih. V tem tednu boste v začetku tedna precej delavni, saj boste morali dokončati določene zadeve, ki imajo postavljene roke. Partner vam bo očital, da se ne zmenite za njegove ali njene potrebe in ga preveč zanemarjate. V sredini tedna bo Luna, ki je seveda tudi vaša nebesna vladarica in imajo zato njeni premiki še posebej močan vpliv na vas, prešla v znamenje prijateljskega znamenja Vodnarja in tudi vi boste bolj družabni. Prijatelji bodo iskali vašo družbo, ravno tako pa tudi vam ne bo manjkalo motivacije za zabavno preživljanje večerov. Konec tedna bo Luna v obliki mlaja v znamenju vam naklonjenih vodnih Ribic poklonila zares čarobne urice, ampak samo, če si boste dovolili sprostiti.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V začetku tedna boste izjemno dejavni, saj vas bo spodbujala Luna v ognjenem Strelcu. Torek bo izjemno uspešen in naredili boste veliko. Predvsem uspešni boste pri zaključevanju določenih projektov. V sredo bo dan dosti bolj stresen in napeti odnosi z vašimi domačimi se lahko razplamtijo in zanetijo požar. Luna v zračnem Vodnarju bo od četrtka dalje povzročila napetosti na partnerskem področju, saj lahko razčiščevanje s partnerjem pripelje do precej napete situacije. Konec tedna bo Mlaj v znamenju Rib odprl področje skupnih financ. Veliko boste razmišljali o tem, kaj in kako urediti svoje finance in ugotavljali ali je mogoče nastopil čas, da opustite določene zamisli. Potrebovali boste pošten počitek in obnovo svojega telesa, a tudi duha. Vaši dvomi bodo v tem obdobju čedalje močnejši, predvsem ker se boste izogibali določenih resnicam. Sončni mrk bo preusmeril vaše prioritete in prisiljeni boste opustiti določene načrte.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V začetku tedna bo luna v dejavnem strelcu. Pomanjkanje energije za delo, ki bo posledica bližine mlaja in sončevega mrka, boste nadoknadili na drugih področjih. Od torka dalje boste pod vplivom Lune v znamenju zemeljskega Kozoroga na delovnem mestu še posebej prizadevni in ustvarjalni, še posebej, če obstaja neka močna simpatija med vami in sodelavcem ali sodelavko. Če ste samski in pripravljeni na vezo, se bo začela spletati neka zgodba. V nasprotnem primeru se lahko zadeve zapletejo. Na nek način se boste zaščitili, da boste lažje prebrodili težave, ki vam jih bodo povzročali vaši domači. Sončni mrk in mlaj v vaši hiši partnerstva bo konec tedna aktiviral to področje. Če ste samski boste na neko prijateljstvo začeli gledati z drugačnimi očmi, ter se boste lažje odločali kako naprej. Nekdo vam bo prišepnil neko rešitev, ki bo vašo prihodnost postavila na glavo.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Vaše ljubezensko življenje bo na lepem doživelo razcvet. Marsikomu od vas se bo zazdelo, da ste v preteklosti veliko zamudili, posebno, če ste bili v zvezi z nekom, ki vam ni v pravi meri vračal čustev. Tokrat bo vse drugače, saj ste resnično povezani z osebo, ki vas občuduje. Tudi poslovno bo začetek tedna zelo uspešen, sploh zaradi Lune v resnem Kozorogu. V sredini tedna bo Luna prešla v zračnega Vodnarja, idej vam ne bo primanjkovalo in tudi na pravi način boste pristopili k reševanju težav. Konec tedna bo Luna prešla v prešerno znamenje Rib, kjer bo mlaj, ki bo ponudil priložnost za obnovo in odklop od vsakodnevnih skrbi, ki vam v zadnjem času jemljejo vso voljo do napredka. K pravilnim odločitvam in opustitvi določenih preveč nerealnih načrtov bo pripomogel nedeljski sončni mrk.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Seveda bo luna v znamenju delavnega Kozoroga vplivala tudi na vas in od torka boste v poslu ali službi dobili neko priložnost, ki bo jasno nakazovala, da je vaš osebni napredek resnično opazen in da tudi vaši nadrejeni opazujejo vašo prizadevnost. Zato je še toliko bolj važno, da v tem obdobju v službi ali pri poslu ne delate večjih napak, saj si lahko v tem obdobju izkaže, da stojite na prelomni točki, ko lahko pričakujete večji preskok v karieri. Luna v Vodnarju vas bo v sredini tedna spomnila, da vas zelo potrebujejo tudi vaši domači. Konec tedna bo Luna v znamenju sočutnih Ribic, tako da boste veselo žvrgoleli s ptički in ptičicami. Pazite se prevarantov, ki bodo imeli povečan vpliv. Vpliv mlaja in sončnega mrka vas bo spodbudil, da boste bolj smelo zrli v prihodnost in se zavedali, da ste na pravi poti.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V začetku tedna boste dokončevali določene projekte, ki ste jih v preteklem obdobju precej zanemarili v tem tednu pa je nastopil čas, da rešite vse obveznosti in se po sobotnem mlaju posvetite novim. Najbolj vas bo skrbel finančni načrt s katerim bi lahko uresničili zadano. V sredini tedna bo Luna v znamenju vizionarskega Vodnarja tako da se boste lažje povezovali z drugimi pri uresničevanju svojih zamisli. Tudi sodelavci bodo imeli svoje ideje, ki bodo še obogatile projekt. Konec tedna bo Luna prešla v nežne Ribice in v ospredje bo stopilo vaše domače okolje. Navadno vam bolj odgovarja bolj razgibano okolje, družba in zabava, tokrat boste čisto uživali obkroženi s tistimi, ki jih imate najraje in se v njihovi družbi počutite resnično sproščene in brez zavor. Mlaj in sončni mrk v znamenju rib bosta pripomogla k še bolj sproščeni zabavi in tako bo letošnji pust za vas imel pravi pomen opustitve temnih sil, ki so vladale nad vami v preteklih mesecih.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V torek bo upodajoča luna v vašem znamenju, tako da vam energije za delo ne bo manjkalo. Resno in predano se boste lotevali nalog, ki vas čakajo. V sredini tedna bo Luna v znamenju Vodnarja, kar bo končno odprlo vaše finance. Dobili boste prave informacije o različnih poslovnih priložnostih, tako da bo vaš večni pesimizem malo splahnel. Še bolj veseli boste blagodejnega vpliva, ki ga prinaša sicer malo napet položaj med Uranom in Jupitrom in preko vašega partnerja lahko dobite neko nepričakovano ponudbo ali priložnost, ki bo spremenila vaš stanovanjski položaj. Tudi položaj Venere kaže, da boste imeli s finančnimi načrti precej več sreče, kot ste pričakovali. Neka poslovna priložnost se lahko izkaže kot zelo pozitivna. Konec tedna boste uživali v družbi prijateljev na pustnem rajanju, ki ga boste letos skoraj zagotovo preživeli na kakšnem pustnem dogodku v tujini.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Precej intenzivno boste v začetku tedna razmišljali o možnostih napredovanja pri poslu ali v službi, tako da boste pod vplivom Lune v Kozorogu precej zmedeni, saj boste želeli uresničiti vse naenkrat. Sanje o hitrem napredku lahko negativno vplivajo na odnose s sodelavci, saj bodo le-ti prepričani, da jih obremenjujete z enimi in istimi pripombami. V sredini tedna bo Luna prešla v vaše znamenje in vaše razpoloženje se bo popravilo. Merkur, planet komunikacije bo na pustno soboto prešel v sosenje znamenje Rib lažje boste zadihali na področju financ. Odločili se boste za neko investicijo, ki vam bo prinesla osebno zadovoljstvo. Če je vaše prevozno sredstvo že odslužilo svojemu namenu, bo čas, da ga zamenjate. Konec tedna bo Luna v znamenju sosednjih Rib spodbujena z Mlajem tako, da boste dobili informacijo o možnostih kredita, če ga potrebujete.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Luna v resnobnem Kozorogu bo od torka spodbujala vaše prijatelje in znance, da vas bodo brezpogojno podprli pri določenih projektih in vam pomagali, da boste naredili vse kar je potrebno. Sonce je že par dni v vašem znamenju, a ker je pod močnim vplivom sanjavega Neptuna posebne energije ne boste začutili. Več kot zbrano delo, vam bodo pomenili sprehodi in obiski zanimivih prireditev in predavanj. Konec tedna bo seveda v vašem znamenju mlaj, tako da bodo občutki moči in uravnoteženosti pri vas trajali kar cel mesec. Ne pretiravajte s samohvalo, pomislite na čase, ko resnično niste imeli skoraj ničesar. Končno se lahko glede določenih strategij premaknete na naslednjo stopnjo in začnete razmišljat o investicijah v trajne dobrine.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016