Tedenski horoskop (26.09 - 02.10.2016)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Vladar vašega znamenja Mars bo v torek prestopil v znamenje ambicioznega kozoroga, tako da boste imeli malenkost omejen spekter doživljanj, ne boste se mogli prav sprostiti. V službi bodo veliko zahtevali od vas, a priznanja in zadoščenja ne boste dočakali. Sonce je prestopilo v znamenje spravljive tehtnice, tako, da boste morali včasih popustiti, kar vam včasih predstavlja skoraj nemogoč podvig. V začetku tedna boste lahko izkoristili energijo Lune v znamenju vam podobnega leva. Sonce v tehtnice se bo srečalo s srečonosnim Jupitrom. Zavedajte se, da ni toliko važno koliko moči imamo, ampak, ali jo znamo uporabiti pozitivno in koristno. Zelo važno je, ali polena polagamo na ognjišče, ki nam daje prijetno toploto in na njem lahko skuhamo okusno kosilo, ali pa jih mečemo nekontrolirano v ogenj in zanetimo požar.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V torek bo Luna prešla v znamenje zemeljske Device in bolj boste morali paziti na svoje čustvene reakcije. Partner bo od vas zahteval vso pozornost, kar bo za vas izjemno težko, saj boste precej obremenjeni z vsakodnevnimi dolžnostmi in obveznostmi, ki vam jih nalagajo v služba in doma. Vaša vladarica venera je v znamenju Škorpijona v precej neugodnem položaju in vam ne pomaga veliko v premagovanju stisk. Na čustvenem področju torej ni časa za uvajanje novosti, bolj intenzivno se boste morali posvetiti svojim načrtom. Za večje spremembe boste morali počakati do sobotnega mlaja, ki bo v znamenju uravnotežene Tehtnice. Enomesečno obdobje, ki je pred vami vam zagotavlja možnost ureditve svojega vsakodnevnega življenja na bolj uravnotežen način. To vključuje bolj zdrav življenjski slog, čas je primeren za dieto, če ste se preveč zredili.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Merkur, vaš nebeški podpornik in sopotnik, je končno spet direkten, tako da vam v tem tednu ne bo povzročal dodatnih težav. V službi boste pod močno napetostjo in vsakodnevno boste prisiljeni poslušati kritike drugih, a tudi tega ste že kar malo navajeni. Naredili boste tisto kar lahko in nato se boste umaknili v svoj svet, saj se boste začeli zavedati, da ne morete vplivati na potek dogodkov in da je vaša največja moč v prilagoditvi novi situaciji. Pokazala se bo možnost, da v svoji službi nekaj spremenite, ali da se odločite in vložite prošnjo za premestitev. Vsekakor ne boste več molče trpeli, ampak boste zavrgli neučinkovite metode. Obstajajo bolj zabavni in predvsem neboleči načini življenja in kljub temu, da nekateri mislijo, da je trpljenje del življenja in doživljanja, vi ne čutite tako. Sobotni mlaj, ki bo v znamenju odprte Tehtnice vas bo še bolj spodbudil, da se čustveno odprete in samski najdete osebo, ki bo v vas prebudila tisto lepo mešanico občudovanja in radosti ob skupnih srečanjih, ki ji rečemo zaljubljenost.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
V začetku tedna se boste pod vplivom Lune v znamenju ognjenega Leva ukvarjali s svojimi financami, predvsem kako zaslužiti več, da boste končno lahko začeli uresničevati svoje cilje. V sredini tedna boste precej usklajeno delovali. Luna v znamenju Device vas bo spodujala k jasnemu izražanju svojih misli v delovnem okolju, zato bo vaše mnenje sprejeto z odobravanjem in upoštevano. Dobro se boste razumeli tudi s svojimi sosedi ter brati in sestrami. V petek, bo Luna v znamenju družabne Tehtnice in posebej se boste veselili srečanj z nekom iz širšega sorodstva, ki ga že dolgo niste videli. Konec tedna bo v znamenju družinske Tehtnice, saj bo v njem mlaj. Veliko več časa boste posvetili svoji družini in odnosom doma. Seveda boste to počeli z zanosom, saj je ravno družina vaše varno pribelažišče in zato vam za svoje nikoli ni žal časa, ki jim ga posvetite.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Teden se bo začel precej optimistično in zagnano, saj bo Luna v vašem znamenju in boste v službi naredili kakšen korak naprej. Če imate kakšno simpatijo na delovnem mestu, boste veseli, saj vas bo povabila na kavo. V sredini tedna bo Luna prešla v natančno in analitično Devico ter vas prisilila, da malo pregledate svoje finance in si postavite prioritete. Vladar vašega znamenja Sonca potuje preko zračne Tehtnice, tako da boste , vam bodo pomagali, da si ponovno postavite svoje temelje, ter da morda razmislite o nakupu kakšne nepremičnine in končno uredite odnose s svojimi sorodniki. Seveda v tem tednu ne boste začeli ukrepati, tokrat vas čaka predvsem razmislek o vaši situaciji. V soboto bo v znamenju Tehtnice mlaj , tako da boste še bolj odločno lahko počistili vse stare, nerabne načine komunikacije in se prepustili novim svežim idejam.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Merkur, hitri planet akcije, ki obvladuje komunikacijo in vse sodobne medije ter promet, bo v tem tednu direkten, kar bo sprostilo vaše težave pri odločitvah. Posebno od torka dalje, ko bo Luna vstopila v vaše znamenje se bodo pojavile neke nove priložnosti in ponudbe, ki bodo vključevale vaš finančni in delavni aranžma, a vam ne bodo prinašale nikakršnih večjih koristi. Posebno previdni bodite v petek, ko vam ne bodo dali miru in vam bodo določeni ljudje ponujali povsem nekoristne stvari. V soboto bo mlaj v znamenju spravljive Tehtnice, ki vas bo soočil z dejstvom, da boste morali odnose s svojimi bližnjimi sorodniki postaviti na drugačne temelje. Mogoče ste pretiravali v določenih stvareh in vam je sedaj žal. Obrnite nov list, nikoli ni prepozno in se opravičite za izrečene besede, čeprav so vas drugi mogoče samo malo narobe razumeli.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Močno vas bo skrbelo vaše finančno stanje, saj boste imeli občutek, da nikakor ne pridete na zeleno vejo. Občutek imate, kot da vam denar polzi med prsti. Počasi se daleč pride, Sonce je v vašem znamenju . Mogoče bi lahko zaslužili kaj z oddajanjem nepremičnine. Ali pa je čas za prenovo stanovanja, ali hiše, ki ste jo podedovali. Ne bojte se sprememb, saj vam le-te lahko prinesejo olajšanje in zmanjšajo vaše skrbi. V petek bo Luna prešla v vaše znamenje in v soboto bo oblikovala mlaj. .V svoje projekte boste morali vključiti svojega partnerja, saj boste v nasprotnem primeru imeli precejšnje težave. Vsekakor bo konec tedna idealen čas, da razmislite kako naprej. Res je, da se boste morali znebiti določenih iluzij o osebah, ki se do vas obnašajo precej arogantno in vam solijo pamet na vsakem koraku. Končno vas podpira Jupiter, ki je blizu vašega Sonca in vam prinaša blagodejne priložnosti, ki jih velja izkoristiti..

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Vsekakor boste v tednu, ki je pred vami precej izčrpani. zavedali se boste, da sami ne boste zmogli vsega in boste prosili za pomoč. Venera v vašem znamenju bo pomagala, da boste dostopni in iskreni. Partnerju se boste predajali strastno in iskreno. V sredini tedna, ko bo Luna v znamenju skrbne Device boste pod okriljem svojih prijateljev, ki vam bodo ponujali pomoč, ko jo boste potrebovali. Sodelavci vam bodo povzročali težave, ker se ne bodo strinjali z določenimi postopki, ki jih morate narediti, če želite da delovni proces pravilno teče naprej.Mlaj v znamenju uravnotežene Tehtnice vam bo pokazal pravo pot, po kateri morate stopati, da okrepite svojo psihofiznično moč in v resnici napredujete. Več časa boste namenili razvedrilu, saj ste v preteklem obdobju preživeli kar nekaj travmatičnih izkušenj, ki so povzročile precejšnje rane na vaši duši.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Luna v znamenju sorodnega Leva bo v ponedeljek spodbudno vplivala na vaše razpoloženje. Dobre volje boste v službi in tudi v popoldanskem času boste doma spodbujali mlajše člane vaše družine. V sredini tedna vas bo Luna v znamenju Device malo zresnila, saj boste začutili potrebo, da okrepite svoja poslovna znanstva, predvsem ker se zavedate, da danes le novi kontakti lahko pripomorejo k napredovanju. Konec tedna bo Luna prešla v znamenje Tehtnice, kar bo malo umirilo vaše hitenje, a pojavile se bodo določene težave na ljubezenskem področju. Lahko se zgodi, da boste morali vzeti besede nazaj, saj ste nekomu nekaj preveč obljubili in obljubljenega ne boste mogli izpolniti. Če imate otroke, vam v tem obdobju lahko povzročajo sive lase. Mlaj v znamenju Tehtnice v soboto bo blažilno deloval na vas in začutili bose, da vas prijatelji brezpogojno podpirajo pri vaših projektih.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V ponedeljek boste precej nervozni, saj bo energija Lune v znamenju Leva v vas budila občutek, da se drugi zabavajo, medtem ko ste vi polno zaposleni, na koncu pa se še norčujejo iz vas. Čas je, da naredite temeljito bilanco odnosov s svojimi bližnjimi in se začnete zavedati, da napredujete lahko samo z ljudmi, ki so vam resnično privrženi in vas podpirajo. Ostali se naj znajdejo sami, ljubezen ni enosmerna reka, ampak vsak odnos potrebuje vzajemnost, drugače zelo zelo težko funkcioniramo. Lunin mlaj v znamenju tehtnice, vam bo povrnil samozavest, saj bodo v službi stekli novi projekti, kjer boste vi odigrali pomembno vlogo. Seveda boste zopet precej vpeti v karierne odnose, a pri tem boste imeli podporo zvezd in tokrat res uspešno začeli z novimi projekti.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Delavni teden boste začeli kar uspešno, še posebej zadeve ali projekte, ki ste jih v preteklosti pustili nedokončane. Morda ni bilo pravih priložnosti, lahko da ste se jih lotili na napačen način. Pokazale se bodo možnosti, da jih sedaj končate ali pa boste preprosto našli neke dokumente, ki bodo dopolnili sestavljanko. V sredini tedna, ko bo Luna prehajala analitično in skrbno Devico, bo še posebej primeren čas, da določene zadeve zaključite in spravite v predal. V petek bo Luna prešla v znamenje zračne Tehtnice. Položite si na srce in ne hitite preveč, saj se lahko zgodi, da se zaradi gneče pripeti manjša nezgoda, zaradi katere boste imeli nemalo sitnosti. V soboto bo mlaj v znamenju Tehtnice. Obnovili boste nek pomemben prijateljski odnos.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Vladavina vztrajnega Škorpijona dobro vpliva na vaše počutje in tako se tudi ta teden nad vitalnostjo ne boste mogli pritoževati. Kljub temu bodite pozorni na svoje zdravje, vsaj do sredine tedna. Luna bo od torka prehajala znamenje Device in imeli boste občutek, da od vas neprestano nekaj zahtevajo. V službi, doma in tudi v družbi prijateljev, bodo v tem tednu nenehno potrebovali vašo pomoč in podporo. Radi pomagate, a tokrat ste vi tisti, ki bi potrebujete malo miru in mogoče tudi pomoči. V petek bo luna prešla v Tehtnico, tako da boste lažje pri sebi razčistili kdo vas resnično podpira in kdo bi rad samo čim bolj izkoristil prijateljstvo z vami v svojo korist. V soboto bo mlaj v znamenju zračne Tehtnice, kar vas bo še dodatno spodbudilo k večji akciji in prodornosti ter sodelovanju z drugimi.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016