Tedenski horoskop (25.07 - 31.07.2016)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Prva dva dneva, ki bo za večino še delovna, boste dobro izkoristili. Na delovnem mestu se boste dokazovali in energično prevzemali določene naloge. Prepričani boste sami vase in v pravilnost svojih odločitev. Napet položaj med vladarjem vašega znamenja Marsom in omejevalnim Saturnom kaže na to, da šefu ali nadrejenemu ne bo všeč vaše vedenje in bo vašim idejam “pristrigel peruti”. Razočaranje bo vplivalo tudi na vas do konca tedna, saj se boste težko sprostili in komaj boste čakali, da se zopet lotite novih delovnih nalog. Kljub temu bo v četrtek, pod vplivom Lune v znamenju Vodnarja, v družbi prijateljev vaše počutje sproščujoče in prijetno. V soboto bo vaše razpoloženje nihalo, imeli boste občutek, da zamujate lepe trenutke, ki bi jih lahko preživeli v sožitju s partnerjem. Zato boste konec tedna svoj čas posvetili tistim, ki jih imate najraje in se boste takoj počutili tudi fizično bolje.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Poleg Sonca, in vladarice vašega znamenja Venere boste v tem tednu v vaši hiši dom gostili še Merkurja in malo boste lahko obžalovali tisti, ki boste v tem času v službi, saj bo energija planetov idealna za delo in počitek doma . Torej tiste, ki boste ostali delavni bo v tem času podpirala še Luna v znamenju ambicioznega Kozoroga. Kaj lahko boste speljali določene poslovne načrte, ki ste jih v preteklosti želeli uresničiti, a ste naleteli na prepreke. No, brez zaletov tudi tokrat ne bo šlo, a bodo lažje rešljivi. Tudi ob koncu tedna boste mislili na poslovne zadeve in iskali kontakte z osebami za katere veste, da vam lahko olajšajo pot do zadanih poslovnih ciljev. Luna v znamenju Vodnarja bo pomagala tudi brezposelnim poiskati osebe, ki vam bi lahko pomagale, da najdete pravo zaposlitev. Vsekakor boste znali pokazati svoje prave kvalitete in zakriti svoje napake.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Komaj ste čakali, da se približajo dopustniški dnevi in na priložnost, da se fizično in psihično sprostite in odpočijete. Kmalu boste sicer ugotovili, da je nemir v vas trenutno premočan, da bi lahko počivali. Vladar vašega znamenja, hitri Merkur bo v ognjenem Levu, kar vas bo spodbudilo k sodelovanju z drugimi, predvsem brati in sestrami. Seveda idej, takšnih in drugačnih, vam ne bo manjkalo a kaj, ko se večina od njih lahko kasneje izkaže za popolnoma nerealne in neizvedljive. Najbolj boste zadovoljni tisti, ki ste si v tem tednu privoščili krajše potovanje. Srkali boste novo znanje, spoznavali in se družili z novimi ljudmi in iskali poti za spremembe svoje osebnosti. Dobro se zavedate, da boste morali marsikaj pri sebi spremeniti, če boste hoteli zaživeti tako, kot vam pripada in si želite. Pod vplivom Lune v znamenju Rib boste že poskušali uveljaviti novosti v svojem vedenju in uporabili svoje prijatelje za poskusne zajčke.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Končno boste začutili, da se vaša prizadevanja na službenem področju obrestujejo. Prehod Sonca v znamenje Leva, kjer se bo priključil pridružil , Veneri in Merkurju, bo v tem tednu dokončno zakoličila vladavino Leva, katerega energija vam nikakor ne odgovarja . S tem se odpira tudi vaše področje financ in poletni teden boste napolnili s prav prijetnim skupnim načrtovanjem aktivnosti, s prijatelji, ki jih ravno tako zanimajo vaše ideje in so jih pripravljeni dopolniti in tudi nadgraditi in podpreti. Teden lahko izkoristite tudi v pridobivanju znanja, saj bodo vaše sive celice izjemno dobro opravljale svoje naloge. Tako študentje izkoristite teden za učenje kakšnega težjega izpita, saj boste izjemno uspešni. Če ne prej, boste konec tedna, pod vplivom Lune v znamenju Rib želeli zamenjati svoje okolje, odpotovati na krajši oddih in si ogledati kakšno kulturno prireditev.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V tem tednu vas bo zaznamovala precejšnja izčrpanost, ki je posledica naporov, ki ste jih vlagali na službenem področju. Ogromno svoje energije ste vlagali v ohranitev trenutnega stanja. Zavedate se, da vas konkurenca ogroža, a ne tako zelo, da ne bi še vedno obvladovali položaja. Kljub temu bo začetek tedna precej naporen in pod vplivom Lune v Kozorogu boste morali iz sebe iztisniti še zadnje atome energije. Čez teden boste načrtovali popolni odklop, a se bo zgodilo, da bodo vaši domači izrazili željo po druženju z vami, saj vam bodo mislili, da vam s tem pomagajo. Bolj razumevajoči bodo vaši prijatelji ali partner, saj vam bodo priskočili na pomoč takrat, ko boste to potrebovali in vas bodo pustili počivati, ko boste počitek res potrebovali. Konec tedna boste pod vplivom Lune v meditativnem znamenju Rib, res izkoristili prosti čas in se posvetili sebi, se sproščali v naravi in veliko počivali, kar bo resnično spodbudno vplivalo na vas in vaše počutje.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Luna v znamenju prizadevnega Kozoroga in vstop Sonca v ognjenega Leva , bo spodbudno vplivalo na vaše razpoloženje in uspešno delovanje. Vaši zagrizeni nasprotniki bodo kar naenkrat spremenili svoje mnenje in ne boste več poslušali stalnega kritiziranja in obtoževanja, ampak vas bodo začeli hvaliti. Seveda se boste zavedali, kaj to pomeni. Predvsem, da ponovno potrebujejo vašo pomoč. Bodite previdni, saj na tak način pridobljenih prijateljstev ne potrebujete. Dneve boste izkoristili delovno in doma kaj prenovili ali ustvarili. Lahko, da vas bo prijatelj/ica prosil/a za pomoč pri hiši ali na vrtu. Združili boste prijetno s koristnim in z veseljem zavihali svoje rokave. Konec tedna boste izjemno sproščeno uživali v družbi partnerja ali prijatelja/ice, ki vam bo sicer v soboto očital, da mu/ji posvečate premalo časa, a nato se bosta oba sprostila in sproščeno uživala v poletnem vzdušju.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
V tem tednu boste malo bolj sproščeni, saj je pred vami verjetno nekaj prostih dni in se boste malo manj posvečali finančnim problemom, ki vas mučijo. Pričakujete lahko, da vam bo partner pri tem pomagal, ali v obliki konkretne pomoči, ali pa v obliki raznih nasvetov in podpori vaših projektov. Tak odnos bo pozitivno vplival na vajino razmerje in počasi se bo zaupanje, ki je bilo v preteklem obdobju precej porušeno, začelo krepiti. Je pa res, da boste morali v svojem odnosu do njega ali nje marsikaj spremeniti, saj z množico planetov v Levu, potrebujete pomoč prijateljev. Med tednom boste uživali v ljubezni, igri z otroci in ustvarjanju, tako da se boste resnično sprostili. Vodila vas bo Vodnarjeva Luna, ki bo spodbujala tudi vašo umetniško žilico, ki jo boste lahko sprostili tudi v kuhinji ali na vrtu, zato boste konec tedna bolj prizadevni kar se tiče službenih zadev in neredki boste v soboto prevzeli dežurstvo ali svoje službene obveznosti opravljali doma.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
V tem tednu boste reševali težave, ki jih imate s svojim partnerjem. Ne boste mogli razumeti, da se občasno najdete z njim/njo na nasprotnem bregu in nikakor ne najdete skupnega jezika niti okoli najosnovnejših težav. V začetku tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Kozoroga želeli malo pozabiti na težave, uživali boste v družbi prijateljev in znancev. Družili se boste predvsem z osebami, ki vas ne obremenjujejo in vam ne delijo nekih nasvetov, ki so za vas v tem trenutku precej neuporabni. Konec tedna boste posvečali domačim, kjer bodo odnosi sicer precej napeti, a kljub temu boste uspeli ustvariti prijetno vzdušje in boste našli kar precej volje, da spodbudite svoje, da se vam pridružijo v aktivnem preživljanju prostega časa in sproščanju z različnimi športnimi aktivnostmi. Hrepeneli boste po popolni ljubezni in jezilo vas bo, ker nekdo poskuša izkoristiti vaša čustva do njega ali nje.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Luna v Kozorogu bo v začetku tedna preusmerila vaše misli k financam. Res je, da vaše finančno stanje trenutno ni problematično, a ker si želite v prihodnosti uresničiti kar nekaj svojih želja, boste začeli z dolgoročnim načrtovanjem. Predvsem se zavedate, da bi lahko v službi izboljšali svoj položaj, ali pa, da imate dovolj energije, da bi lahko prevzeli še kakšno dodatno delo. Vsekakor vam bo uspelo, saj vaš način delovanja prav ustreza različnim občasnim delom, ki združujejo spoznavanje novih ljudi in pridobivane novih znanj. Med tednom se boste veliko pogovarjali in družili z ljudmi, ki imajo podobne interese kot vi. Konec tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Rib bolj družinski. Obiskali boste svoje sorodnike, ki jih že nekaj časa niste videli in uživali v njihovi družbi in sproščenih pogovorih. Počutili se boste dobro, saj boste del dneva posvetili športnim aktivnostim.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Polna Luna v vašem znamenju vam bo prinašala uspešen začetek delovnega tedna, tako da boste večinoma izkoristili čas, ko drugi dopustujejo, za delo. Po svoje imate še rajši, da se drugi umaknejo in od časa do časa lahko sami in v miru zaključujete svoje projekte. Ponedeljek bo že tak dan ko boste pridno in zagnano delali. Tudi tisti, ki si boste privoščili počitnice boste pač delali doma in tudi tu boste naredili veliko. Motile vas bodo sicer stalne kritične pripombe nadrejenga ali nekoga, ki ima občutek, da vas mora stalno nadzorovati, a tudi tega se boste kmalu otresli. Imeli boste občutek, da morate narediti več zase in svoje počutje, saj ste sredino poletja konec meseca dočakali precej fizično izčrpani. Ne bo odveč, če ta teden odločite in začnete z redno telovadbo, da si dvignete naprej nivo fizičnega počutja in temu bo nujno sledilo tudi psihično ravnovesje.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Prihod Sonca v znamenje Leva , ki za vas predstavlja vaše partnersko življenje vas bo spodbudil, da se posvečate tistim vprašanjem, ki so za vas življenjskega pomena. Pojavila se bodo vprašanja o vašem domovanju, o zaslužkih in porabi denarja, ter s tem povezano potrebo po varčevanju. Čeprav boste med tednom želeli pobegniti od neprijetnih vprašanj, boste kmalu ugotovili, da poti v staro ugodje ni in da boste morali resno poprijeti za delo, če želite obdržati standard zase in tudi vaše družinske člane. Luna v vašem znamenju bo že od sredine tedna poskrbela, da se boste družili s pravimi ljudmi in se pokazali na pravih krajih. Predvsem boste uživali v športnih dejavnostih in ravno ukvarjanje s športom vam bo omogočilo, da spoznate ljudi, ki vas bodo podprli pri vaših načrtih.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Začenja se obdobje precej hitrih sprememb in povečane komunikacije. Niste sicer ljubitelj prehitrega premikanja, a tokrat bodo novosti dobrodošle in tudi vi boste imeli dovolj energije. Tudi v ljubezenskih odnosih se bo stanje precej hitro spreminjalo in z lahkoto boste sledili malo pospešenemu ritmu. Sicer boste med tednom zadovoljni s potekom dogodkov. Prijatelji bodo komaj čakali, da jih obiščete ali se jim pridružite pri sproščenemu uživanju. Če ste samski, boste v tem obdobju izjemno privlačili prav osebe iz prijateljskega kroga in lahko vas z ljubezensko ponudbo preseneti oseba, ki ji nebi nikoli pripisali, da razmišlja o vas kot o potencialnem partnerju/ici. A tudi vi ne boste imuni na čare nasprotnega spola in prav lahko, da boste začutili neustavljivo privlačnost do starega prijatelja, ki ga boste na lepem zagledali v drugi luči.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016