Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Pa je napočil september. Avgust je bil mesec precejšnjih kozmičnih pritiskov in napetih povezav, kar pomeni, da smo mnogi komaj čakali malce bolj sproščene energije in nov službeni zagon. V torek bo nebeški sel Merkur prešel v znamenje Tehtnice, kjer bo vsem vezanim pomagal najti nov zagon v razmerjih. Tudi, če ste trenutno v razmerju, ki ni dobro za vas boste zbrali pogum, da končno rečete nasvidenje. V tem tednu bo tudi planet ljubezni Venera prešla v Devico, kjer bo do konca meseca skrbela za vaše dobro počutje in zdravje. Čas za razvajanje, ko si boste lahko privoščili kakšno uživanje v restavraciji ali pa tisto majhno stvarco, ki si jo že tako dolgo želite, a niste zbrali dovolj odločnosti, da bi dejansko sprostili sredstva. Čez vikend vam bo na pomoč priskočila tudi Luna, ki bo v Vodnarju, v vaši enajsti hiši druženja in skupnih aktivnosti. To bo čas, ko boste svojo samotarsko naravo dali na stranski tir in uživali v družbi kolegov in prijateljev. Tudi, če ravno v tem času ni kakšnih posebnih dogodkov, lahko kar sami organizirate večerjo ali pa kakšen večer taroka, ki vas bo sprostil in vam pomagal pozabiti na kisle poletne mesece.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Biki boste v tem tednu doživeli čudovit preporod. Že na začetku tedna vam bo prav prišel prehod divjega Merkurja v znamenje Tehtnice, ki bo osvetlil vašo šesto hišo zdravja in dobrega počutja. Če ste bili v zadnjih tednih zaradi težkega vremena veliko nahodni in brez energije, se bodo stvari končno zopet postavile na svoje mesto. Čas, da znova začnete s telovadbo in poskrbite za svoje telo. Proti koncu tedna bo vaša vladarica Venera prešla v vašo peto hišo, kjer ostaja cel september. V vaši peti hiši je trenutno tudi Sonce, kar pomeni, da bo vse kot naštimano, da bo september pravi mesec za hedonistična uživanja in romantične oddihe v dvoje. Predvsem samski morate izkoristiti resnično ugodne povezave. Nič strahu pred zmenki, pogum bo v tem času veljal trojno. Čez vikend, ko bo Luna v Vodnarju, boste sicer morali malce več narediti na poslovnem področju, sploh, ker bo naslednji teden precej naporen in vam bo malce prednosti pred ostalimi prišlo prav. Odličen čas za druženje prijetnega in koristnega - organizirajte kakšno večerjo s sodelavci ali poslovnimi partnerji.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
V torek se bo vaš vladar Merkur premaknil v Tehtnico, kjer bo vse do konca septembra vedril v vaši romantični in igrivi peti hiši. To je najboljše obdobje za nove projekte in za nov zagon na poslovnem področju. Tudi vsi samski Dvojčki boste imeli veliko priložnosti, da spoznate nove ljudi in si povečate krog prijateljev in znancev. Za vezane je to obdobje obnove in nove strasti. Svojemu partnerju morate posvetiti več pozornosti, morda organizirajte večerjo ob svečah ali pa pojdita na kakšen romantičen izlet v Vipavo ali pa Kras. Proti koncu tedna bo planet romantike Venera prešla v vašo četrto hišo, kjer bo poskrbela, da bosta s partnerjem v naslednjem mesecu uživala v družinski idili. Imeli boste veliko časa za različne preureditve doma in za krepenje harmonije v vašem odnosu. S partnerjem lahko začneta tudi kakšno skupno športno aktivnost, ki bo obema prinesla veliko zadovoljstva. Čez vikend bo Luna prešla v vašo deveto hišo potovanj, kar je lahko odlična priložnost za kakšen lep izlet, morda v gore ali pa samo do kakšnega jezerca.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Teden se bo začel s prehodom Merkurja v vašo naravno četrto hišo, kar bo sprostilo ozračje in v vaše življenje vrnilo določene intimne pogovore in druženja, ki so bila med poletnimi meseci postavljena na stranski tir. Bližnji prijatelji bodo potrebovali veliko pozornosti, tako da malce pazite, ker bodo določeni ljudje, ki se vam približajo samo, ko vas rabijo, znova zahtevali vašo pozornost. Merkur bo tudi olajšal komunikacijo in zadržane Rake napolnil s samozavestjo, ki pri njih vsekakor ne pride serijsko. Proti koncu delovnega tedna bo tudi romantična Venera prešla v vašo tretjo hišo komunikacij, kar bo predvsem samskim olajšalo stik z nasprotnim spolom. Računate lahko na veliko zabav, kosilc in večerij, ki bodo oživile vašo težavno socialno življenje. Vikend bo morda sicer malce bolj napet, saj bo Luna prešla v vašo skrivnostno osmo hišo, kjer se lahko pojavijo kakšna bolj temačna čustva. Pazite se ljubosumja, saj bo neupravičeno in vam lahko pokvari določene načrte.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Naslednje tri tedne boste Levi imeli močno poudarjeno hišo komunikacij, saj se v njo seli nebeški sel in njen zavetnik Merkur. Predvsem na poslovnem področju vam to prineslo ogromno uspeha, saj boste na vseh sestankih in dogovorih naravnost blesteli. Poudarilo bo tudi vašo naravno karizmatičnost in vam omogočilo, da boste lažje delali na vseh novih projektih. Paziti boste samo morali pri komunikaciji z vašimi najbližjimi, saj bodo vaši že tako tanki filtri sedaj še stanjšani in hitro boste bleknili kakšno resnico, za katero bi bilo bolje, da bi ostala skrita. Določeni ljudje se ne morejo in zmorejo soočiti z realnostjo. Proti koncu tedna bo romantična Venera prešla v svojo naravno ozemljeno drugo hišo, kar bo v vaše življenje prineslo določeno mero stabilnosti. Sploh samski boste veliko dali na klasično romantiko - dolgi sprehodi po zamegljenem mestu, šepetanje drobcenih izjav ob soju mesečine in iskanje novih kotičkov samo za tisto posebno osebo. Tudi vezani boste okrepili svoj odnos s partnerjem in znova poiskali tiste stvari, ki so vaju družile na začetku razmerja.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Po težavnih poletnih mesecih bo prehod Merkurja v vašo pragmatično in ozemljeno drugo hišo prinesel določeno mero olajšanja. V službi boste imeli veliko časa, da uredite vse zaostale obveznosti in da ustvarite nov sistem, ki vam bo dolgoročno olajšal delo. Merkur v Tehtnici bo prinesel tudi določeno mero kreativnosti, kar pomeni, da boste v tem času imeli ideje, ki so precej netipične za vašo malenkost bolj zategnjeno osebnost. Tudi na finančnem področju boste doživeli določene spremembe in to zagotovo ni čas za večje nakupe. Rajši denar v tem času hranite, saj bodo donosi veliko večji kot ponavadi. Obeta se vam veliko novih strank in dogovorov. Konec tedna bo v vaše znamenje prešla tudi romantična Venera, kar vam bo znova pokazalo vso vašo veličino. Napolnilo vas bo s samozavestjo in veliko lažje boste vzpostavili stik s svojo notranjo močjo. Potrebovali boste veliko časa zase in to ni ravno najboljše obdobje za nova razmerja, ampak za krepitev obstoječih.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
V začetku tedna bo Luna prehajala optimističnega Strelca, tako, da bo komunikacija s sodelavci tekla. Idealen čas je, da se lotite določenega projekta, ki ga niste mogli uresničiti prej, saj je bilo polno zastojev. Še lažje se bost dogovarjali od torka dalje, ko bo Merkur vstopil v vaše znamenje, kjer se zaradi zračnosti in pretočnosti, ki ga izžareva vaš znak, izredno dobro počuti. Tako poslovni dogovori, kot tudi bližnji odnosi s prijatelji bodo zacveteli. Venera, vladarica vašega znamenja, bo v petek vstopila v znamenje resne Device, tako da se boste ljubezenskih podvigov lotili po temeljitem premisleku in zavedujoč se vseh pomanjkljivosti, ki vam jih lahko veza prinaša. Zaradi vpliva vaše dvanajste hiše, v kateri bo planet ljubezni in zaljubljenosti, lahko po daljšem premišljevanju zaključite neko vezo, ki je bila že do sedaj na precej trhlih nogah. Vsekakor se boste konec tedna, ko bo rastoča Luna v vizonarskem Vodnarju lažje odločali, kako naprej.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Vpliv Lune v znamenju sosednjega Strelca, bo v začetku tedna pomagal, da se lotite malo bolj temeljitega pregleda vašega finančnega stanja (in dolgov), ki vas zadnje čase spravlja v slabo voljo. Občutek imate, da nikakor ne pridete na zeleno vejo, ne glede na to, kako se trudite, da bi dosegli stabilnost. Podobno se počutite v čustvenih odnosih. V sredo bo Luna v lepem odnosu z Venero, ki bo do petka še v ognjenem Levu, tako da lahko izkoristite pozno poletni dan in obudite čustva do nekoga, ki vam že dolgo pomeni več, kot ste si upali priznati. Luna bo v četrtek prešla v resnobnega Kozoroga in odnosi s sodelavci bodo prav taki, resni in konstruktivni. Čas rastoče Lune vam bo pomagal, da boste pri delu zagnani in bo le to potekalo brez večjih zastojev. Tudi konec tedna boste izkoristili in v svoj dom vnesli določeno dinamiko, ki jo boste pridobili na poslu. Pazite, mogoče, nekomu v nedeljo ne bo prav všeč vaše preveč odkrito odkrivanje njegovih ali njenih napak.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Rastoča Luna v vašem znamenju bo že v začetek tedna vnesla precej več volje in zagnanosti, kot ste jo imeli v prejšnjem tednu. Posebno zadovoljni sami s seboj boste v torek, ko bo Luna v večernem času povezana z Venero in se boste lahko prepustili romantičnim občutkom do ljubljene osebe. Že v četrtek pa boste dosti bolj resni, predvsem pri reševanju finančnih vprašanj, saj se bo pojavilo precej različnih možnosti, ki pa bodo uspešne in zadovoljni boste z izkupičkom. V petek bo tudi Venera vstopila v znamenje natančne Device, tako da boste končno lahko napredovali pri svojem delu in boste ob tem še nekaj malega bolje nagrajeni. Konec tedna bo Luna prehajala zračno znamenje Vodnarja in čas bo idealen za družabna srečanja in obisk prijateljev ter znancev, ki že precej pogrešajo vašo družbo. V nedeljo pri komunikacije z njimi ne bodite preveč direktni, saj se lahko zgodi, da po nepotrebnem užalite nekoga, ki si tega ne zasluži.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Začetek tedna bo prinesel manjše napetosti, saj boste morali v službi krepko zavihati rokave in kljub temu, da boste imeli sami dovolj obveznosti, še pomagati drugim. Navadili ste se že, da znate reči odločen NE, a žal je okoli vas še vedno toliko takih, ki očitno ne razumejo, da ste se spremenili in ne potrebujete več nenehnega dokazovanja, da zmorete določena opravila samo vi. Še posebej vas moti, da ne ljudje do vas ne pokažejo niti najmanjšega občutka hvaležnosti, medtem, ko od vas neprestano pričakujejo, da se jim za vsako malenkost zahvaljujete. V petek bo Venera prešla v znamenje Device, kar za vas pomeni olajšanje od vsakodnevnih obveznosti. Prav mogoče je, da si boste končno vzeli čas in se za konec tedna odpravili na krajšo pot in si ogledali mesto, ki ste ga želeli obiskati že dolgo nazaj, pa niste imeli časa in volje. še lepše bo, če na pot povabite nekoga, ki vam je blizu in ga imate radi.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Začetek tedna bo prinesel veliko optimizma in zagnanosti, kot vam jih lahko prinese vpliv družabnega in zgovornega Strelca. V torek bo vašo zgovornost in družabnost povečal vpliv Merkurja v zračni Tehtnici in kar težko se boste uspeli prepričati, da morate resno poprijeti za delovne obveznosti. V četrtek bo Luna vstopila v odgovorno znamenje Kozoroga, tako da vam ne bo več tako težko. Nekod vam bo pomagal pri pomembni odločitvi, a bo pričakoval, da mu uslugo povrnete. Konec tedna bo seveda Luna v vašem znamenju in zopet boste zadovoljni sami s seboj. Intenzivno se boste ukvarjali s športom, saj boste želeli na vsak način sprostiti malo negativne nastrojenosti do določenih svojih nasprotnikov, ki se je v vas nakopičila v preteklem obdobju. Uspelo vam bo, a kljub temu lahko v nedeljo ob srečanju z osebo, s katero imata povsem različna stališča do določenih vprašanj izbruhnete in si pokvarite miren nedeljski večer.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini

Teden, ki bo pred vami boste blesteli predvsem tisti, ki se ukvarjate s kakšnim ustvarjalnim poklicem, saj vas bo prehod Venere v Dvojčka, navdal s novo kreativno energijo. Toliko ustvarjalnih zamisli boste imeli, da jih boste z veseljem delili z drugimi. Z veseljem boste delili tudi svoja čustva, vezani svojemu partnerju, samski pa boste uživali v družbi prijateljev in znancev, ki jih že nekaj časa niste videli. Luna v Biku bo samskim vzbudila spomine na osebo, ki ste jo nekoč ljubili, pa so se ta čustva nekam porazgubila. Spraševali se boste, kaj ta oseba počne in ali še misli na vas. Poklicali jo boste in ugotovili, da še vedno ni ravnodušna do vas, po drugi strani boste zvedeli za vzroke, zaradi katerih sta se odtujila. Ker boste ugotovili, da so bile pri razhodu krive bolj zunanje okoliščine boste ponovno začeli s previdnim približevanjem. Petkov mlaj v Raku vam bo pomagal, da naredite obračun vašega čustvenega življenja, ki morda ne bo povsem pozitiven.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.