Tedenski horoskop (18.06 - 24.06.2018)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V ponedeljek boste malo slabše volje, saj bo naraščajoča luna v drobnjakarskem in kritizerskem znamenju Device. Pazite na kakšen način komunicirate s svojimi sodelavci, saj se lahko iz nesporazuma v komunikaciji razvije resen prepir. Na vsak način boste želeli uveljaviti svojo voljo in dokazati svoj prav. Pomislite na reklo, da je včasih bolje imeti mir, kot na vsak način dokazati svoj prav. V sredo bo luna vstopila v znamenje uvidevne tehtnice in lažje se boste dogovarjali in pogovarjali, tako v poslovnem kot tudi v domačem krog. V četrtek zvečer bo v znamenje Raka vstopilo Sonce in veselili se bomo poletnih dni, ki so pred nami. Ker je v tem vodnem znamenju tudi Merkur boste dajali prednost odnosom z domačimi in se zavzeto lotevali domačih opravil. Aktivno boste sodelovali pri prenovi vaših bivalnih prostorov.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Začetek poletja, ki ga astrološko zaznamuje prehod Sonca v znamenje Raka, bo tudi v vas vzbudil željo po aktivnejšem življenju, morda krajšem potovanju ali preprostim druženjem s starimi prijatelji ali sosedi. Čas piknikov in krajših izletov do morske ali jezerske obale, je za vas priložnost, da pokažete vse svoje spretnosti, pa naj bo organizacijske ali pa se boste izkazali kot mojster žara in boste žarečega obraza sprejemali pohvale iz malo zamaščenih ust vaših prijateljev in znancev. Vaša družabnost bo vzcvetela in pazite, da ne zanemarite želja in potreb vašega partnerja ali partnerice, ki bo predvsem konec tedna, ko bo luna prešla v znamenje ljubosumnega Škorpijona pokazal/a da ga moti, če se pretirano ukvarjate z drugimi. Kompromis, ki mu/ji boste ponudili, ne bo zadovoljiv, zato se pripravite, da boste v soboto, ko bo luna v napetem odnosu napram vladarici vašega znamenja Veneri, doživeli hladen tuš. Partner/ica bo od vas zahteval/a, da se odločite kaj želite.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Zanimiva kombinacija Venere v ognjenem in igrivem Levu in Merkurja, ki je v sredini prejšnjega tedna vstopil v sosednje znamenje Raka, vas bo spodbujal k malo tveganim igricam, tako v poslovnem svetu, kakor tudi v čustvih. Če boste želeli od koga kaj dobiti, boste neverjetno prikupni in dostopni. Če bo kdo drug želel kakšno pozornost od vas, se boste zaprli kot školjka. Do sredine tedna bo situacija doma precej napeta, saj vam bodo domači očitali, da ste do njih neiskreni, medtem, ko drugim ljudem kažete povsem drugačen obraz. V službi bo vaša prilagodljivost in pripravljenost na kompromise dosti bolje sprejeta. Luna bo od sredine tedna v zračnem znamenju Tehtnice in vaša prikupna klepetavost bo pravi balzam proti precej težkim in napornim energijam, ki vladajo zadnje čase krožijo okoli vas v vašem delavnem okolju. Konec tedna bo luna v Škorpijonu še poudarila zahtevnost in pričakovanja, ki jih bodo do vas gojili drugi. Opazili boste, da so vas drugi izigrali ravno z vašim orožjem.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
V začetku tedna boste v službi morali dokazovati svoje sposobnosti, kar vas bo precej vznejevolilo, saj ste prepričani, da ste pokazali že dovolj in bi bilo čas, da tudi nadrejeni opazijo vaše kvalitete. V četrtek bo vaše znamenje poleg Merkurja, kiga že gostite, vstopilo Sonce. Odločni in zahtevni način komunikacije z drugimi, ki ga predlaga planet, ni ravno po vašem okusu, zato boste malo oklevali. Ko boste opazili, da sodelavec ali sodelavka okoli ponuja vaše rešitve kot svoje, boste začutili večjo odločenost in potrebo po zaščiti vašega dela. Rezultati vašega dela so za vas vaši otroci, zato se boste borili odločno in zahtevno. Tudi doma boste poizkušali urejati zadeve na avtoritativen način, a tu vam bo bolj slabo uspevalo, ker ste bili v preteklosti preveč popustljivi do svoje družine. Še več, konec tedna vam preti, da ravno vam očitajo sebičnost in usmerjenost samo proti svojim ciljem. Upravičeno boste užaljeni, saj ste vedno pripravljeni zagovarjati dejanja in akcije vaših najbližjih, čeprav delajo očitne napake.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Sonce bo v četrtek vstopilo v prvo poletno znamenje vam predhodnega Raka. Takoj v začetku tedna se boste morali spopasti z določenimi težavami povezanimi z denarjem ali zdravjem. Čas bo, da si priznate, da se boste morali dokončno znebiti določenih razvad, če želite bolj kvalitetno živeti. Jupiter v lepi povezavi vam lahko pri tem pomaga. V sredini tedna bo luna prehajala zračno znamenje Tehtnice in kaže, da se boste nadvse dobro znašli v družbi ljudi, ki jim lahko zaupate, starih prijateljev in znancev ter sodelavcev. Veselili se boste krajše poti, ki vam bo prinesla obilico novih spoznanj in uživanja v kulturnih znamenitostih. Konec tedna bo luna prehajala v mrakobno znamenje Škorpijona in zopet odprla določene družinske rane za katere ste bili prepričani, da ste jih že zaprli. Ne bodite preveč samozavestni, saj ste velikokrat sami povzročili težave s svojo prepričanostjo v svoj prav. Raje se stisnite k svojemu partnerju/ci in ji/mu na ta način pokažite koliko vam pomeni.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Nebesni vplivi prihajajočega tedna bodo precej obremenilni za vas, posebno v začetku tedna, ko boste gostili luno, ki bo obremenjena s povezavami z Neptunom. Energija tega malo zmedenega planeta je za vas nerazumljiva, zato se boste v čustvih predajali nekim iluzijam, ki bodo daleč od realnega stanja. Zelo važno je, da se vprašate, ali so cilji, ki jih želite doseči v ljubezni res vredni vašega sedanjega truda in ali boste lahko prenašali precej zamegljeno ozračje, ki prekriva dejstva, ki jih znate še kako dobro oceniti. Spremembe, ki jih lahko pričkujete konec avgusta, ko bo Sonce vstopilo v vašeznamenje, , bodo zahtevale od vas temeljito preobrazbo. Zato začnite z njo zdaj in se otresite prevelike godrnajvosti in občutka, da lahko kritizirate vse in vsakogar, ter nato od taistih oseb pričakujete priznanje, ljubezen in sodelovanje v vaših projektih. Konec tedna boste od nekoga, ki vam je blizu dobili bolečo lekcijo.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
V začetku tedna boste tisti, ki ste v službi precej obremenjeni z delovnimi obveznostmi, nezadovoljni z odnosi, ki bodo vladali med sodelavci in vami. Občutili boste utrujenost in naveličani boste negativnih odnosov, ki vladajo na vašem delovnem mestu. Tudi tisti, ki boste na dopustu, ali pa ste nezaposleni, boste imeli občutek, da nikakor ne morete ustreči določenim osebam. V sredini tedna bo luna prehajala vaše znamenje in stanje se bo zelo izboljšalo. Zopet boste dobre volje in predvsem v prostem času boste več časa posvetili sebi kot drugim in se ne boste obremenjevali s težavami, ki jih imate. V službi se boste počutili sproščeni in polni elana boste reševali tekoče obveznosti, ki vas čakajo. Pri tem boste znali prisluhniti sodelavcu, ki ima težave ali pa boste po službi organizirali veselo druženje. Konec tedna bo luna prešla v sosednjega škorpijona in tudi vi boste malo bolje razpoloženi. Želeli boste nekaj spremeniti v svojem načinu razmišljanja in si priznali, da ste pretiravali z napori ter potrebujete počitek.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
V tednu, ki je pred vami boste končno dosegli premik v ljubezenskem doživljanju, ki ste si ga tako želeli. Samski boste naredili korak naprej in oseba, ki vam je tako ljuba, bo končno dala jasen znak, da želi nekaj več. Tudi vezani boste obogatili svoje odnose, saj boste začutili, da vam partner stoji ob strani in vas resnično upošteva, tako da boste resnično pomirjeni sami s seboj. V sredini tedna bo luna v Tehtnici in vzeli si boste dosti več časa, da uredite odnose z domačimi. Pri tem boste uživali ob predajanju drugim in se veselili njihovega odziva. V ćetrtek bo Sonce vstopilo v znamenje Raka, kar vai predstavlja področje priložnosti in novih vizij. Začeli boste iskati nove poslovne poti in se ozirati po novih kariernih priložnostih. Pri tem boste dobili podporo nekoga, ki dobro pozna vaše potenciale in vas zato zelo ceni. Konec tedna bo luna potovala preko vašega znamenja in samozavestnejši boste. Organizirali boste dogodek na katerega boste povabili samo ljudi, ki jim res lahko zaupate in se v njihovi družbi res dobro počutite.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V začetku tedna boste precej nemirni, seveda najbolj tisti, ki vas bodo bremenile službene skrbi. Nadrejeni vam bodo dajali delovne naloge, ki so izven okvira v katerem navadno dobro delujete. Čas bo, da si temeljito odpočijete in začnete z novimi delovnimi projekti. Pri tem boste nemirnejši kot navadno, saj imate občutek, da se določeni projekti ne odvijajo v pravo smer. Samski boste uživali v družbi drugih samcev, predvsem od sredine tedna, ko bo luna prehajala družabno Tehtnico, manj boste zainteresirani za romantiko v dvoje. Ne skrbite, kmalu bo povečane potrebe po družabnih stikih konec in tudi vi boste občutili potrebo po bolj intimnih dogodivščinah z osebo, ki vam je blizu tako po načinu razmišljanja kot tudi čustvovanja. Konec tedna, ko bo luna prehajala Škorpijona, boste najbolj uživali v senci in upočasnjenemu ritmu. Pazite, če se boste ukvarjali s športom, ne pretiravajte, saj vaša fizična kondicija ne bo najboljša. Raje kot intenzivnim športnim dejavnosti, se prepustite spretnim rokam maserja ali maserke.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Sonce bo včetrtek prestopilo v vam nasprotno znamenje vodnega Raka in samski boste zopet občutili nezadržno hrepenenje po družbi nekoga, ki bi v vas cenil in ljubil take kot ste, z vsemi vzponi in padci. Preprosto si ne upate več upati, saj ste bili že tolikokrat razočarani nad svojim izborom. Ne zavedate se, da je problem in ključna ovira za vašo srečo vaša prevelika kontrola. V sredini tedna bo luna prešla v znamenje zračne in zgovorne Tehtnice in možnosti za sproščen flirt bodo večje. S vstopom Sonca v znamenje Raka bo poudarjeno vaše partnersko področje in predvsem samske predstavnice rogatega gorskega znamenja boste spoznale nekoga, ki vas bo zelo intenzivno in hitro osvajal. Seveda bo vprašanje, če vas bo res tudi osvojil, a vi se boste počutile dobro. Nepričakovano dvorjenje vam bo dvignilo samozavest, kar bo zopet privlačno za druge. Tako bo krog sklenjen in vsi boste zadovoljni. Luna v znamenju Škorpijona bo konec tedna poskrbela, da boste res uživali v prijateljski družbi in bili pri tem odlično razpoloženi.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V začetku tedna bo luna prehajala znamenje zemeljske Device, ki vas bo opominjala, da morate narediti več zase in za svoje telo. Ukvarjanje s športom bo pomembno za vas in imeli boste občutek, da ste končno premaknili svoje meje vzdržljivosti. Seveda morate rekreacijo prilagoditi svoji siceršnji fizični pripravljenosti in pa svojim letom. V sredini tedna bo luna prehajala zračno tehtnico in zaželeli si boste sprostitve na potovanju. Mikala vas bodo neznana mesta ali kraji, ki jih še niste obiskali. Malo vam bo žal, da nimate dovolj časa, saj boste zaradi delovnih obveznosti morali kmalu nazaj. Konec tedna bo luna prehajala Škorpijona, kar vas bo nezavedno opominjalo na množico dolžnosti, ki vas čakajo, da jih opravite. Pri tem boste precej nemirni, saj boste morali opraviti več zadev hkrati, da se res dobro pripravite na vse obveznosti, ki vas čakajo v službi. Malo manj stresa bo le v nedeljo zvečer, ko boste uživali v objemu ljubljene osebe in se res prepustili, da vas preplavijo čustva. Resnično se boste prepustili užitku predajanja.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Že v začetku tedna boste občutili močan nemir, saj vas bo vladar vašega znamenja Neptun spodbujal k lepim idejam. Domišljije boste imeli dovolj in naenkrat boste sebe videli kot junaka neke zgodbe, za katero se ne boste mogli odločiti ali je veseloigra ali drama. Seveda ni nič od tega, saj se prav gotovo lahko zgodi, da se ne bo sploh začela. V ljubezni boste dokaj zadovoljni le tisti, ki ste v resnih in preizkušenih vezah. Ostali boste le težko vztrajali. Ogledovali si boste osebo, ki je na nek način zelo pomembna in občudovali njen pristop do življenja. V sredini tedna bo Sonce vstopilo v vodno znamenje Raka in čas bo, da spremenite svoje prioritete. Naredite to čim prej, saj vas drugače lahko čakajo posledice. Konec tedna bo luna prehajala preko strastnega škorpijona. Hrepeneli boste po nekom, ki vas bo res objel in paziti morate, da se ne prepustite nekomu, ki sploh nima smisla za razmejitev odnosov.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016