Oven

21.3 - 19.4
01 oven mini

 V začetku tedna bo Luna še v znamenju resnobnega Kozoroga, kar bo še poudarilo vpliv kardinalnega križa, katerega vpliv prinaša novosti v karieri in vašem osebnem življenju. Tam do sredine tedna boste še precej razmišljujoči, kasneje boste stvari vzeli v svoje roke. Izkoristili boste moč, ki vam jo je prinesla povezava med močnimi planeti v kardinalnih znamenjih, da uresničite določene ideje in zamisli. Odnosi z drugimi bodo sicer napeti, a le zato, ker boste na upravičene očitke glede vaših ravnanj v preteklem obdobju odreagirali precej burno. Ne prepirajte se po nepotrebnem, kmalu boste ugotovili, da so vam ljudje okoli vas precej naklonjeni in vam želijo samo dobro, predvsem pa podpirajo vaše načrte. V sredini tedna bo Luna prehajala zračnega Vodnarja in prijatelji vam bodo sami ponudili podporo. Občutek, da niste sami vas bo še spodbudil k bolj konstruktivnemu razmišljanju in ob koncu tedna boste pod vplivom zasanjanih Ribic uživali v udobju domačega ognjišča.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini

 Začetek vašega obdobja, ki ga je zaznamoval včerajšnji prehod Sonca v vaše znamenje, vam bo pomagal, da se boste lažje sprostili. Do sredine tedna boste še malo intenzivneje čutili vpliv kardinalnega križa in vaše razpoloženje bo dosti boljše. Viške energije boste usmerjali v delo in tako boste v službenih zadevah veliko uspešnejši. Če je bila vaša kariera v zadnjem času v zatonu, boste lažje napredovali. Vaše razpoloženje bo boljše in imeli boste dosti več energije kot v prejšnjem obdobju. Tudi v ljubezni se vam bo veliko dogajalo. Samski boste v sredini tedna v delovnem okolju dobili neko povabilo ali namig od sodelavca ali sodelavke, ki vas že nekaj časa opazuje. Četudi niste prav prepričani v to, da si želite nove veze, ali da ste pripravljeni nanjo, ne zamudite priložnost in pojdite na zmenek. Presenečeni boste kako močno pogrešate pristen stik z nekom, ki prinaša svežo energijo v vaše življenje in vas razume brez veliko besed.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini

 V začetku tedna se bo občutek, da ste se znašli v položaju brez izhoda še stopnjeval, po sredini tedna pa boste na lepem ugotovili, da je življenje lahko dosti lepše in srečnejše, kot ste si sploh predstavljali. V službi ali pri poslu boste dobili neko zagotovilo, da vaše delo cenijo in upoštevajo bolj kot ste si predstavljali. Spoznali boste, da ste na pravi poti in dvomi bodo izginili, kar je za vas izjemno pomembno, saj se prevečkrat obremenjujete z zadevami, ki niso tako pomembne in zanemarjate druge, ki vam prinašajo zadovoljstvo. To se vam dogaja tako na poslovnem, kot na čustvenem področju. V sredo bo Merkur, vladar vašega znamenja, vstopil v zemeljskega Bika, kjer trenutno potuje tudi Sonce. Dobili boste cel kup idej, ki jih vseh seveda ne boste mogli uresničiti, a boste nekako znali ločevati zrno od plev, kar vam bo dalo dodatnega zagona in vas pripravilo na nove podvige.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini

Lunin mrk se je v sredini  aprila dogodil v znamenju zračne Tehtnice in v vas se krepi občutek pripadnosti družini, ta mrk je tudi pometel z določenimi nezdravimi navezanostmi. Vedno bolj postajate racionalni in kljub vaši veliki pripravljenosti, da priskočite na pomoč tistim, ki jih imate najraje, se čedalje bolj osredotočate tudi na svoje počutje, saj se zavedate, da morate najprej poskrbeti zase, da boste lahko učinkovito pomagali tudi drugim. Od sredine tedna naprej bo vpliv velikega križa med kardinalnimi znamenji malo popustil, tako da boste tudi vi sprostili svojo energijo. Sveže pomladne sapice vas bodo vabile v naravo in vas spodbujale k raznim športnim dejavnostim, predvsem na prostem. Od sredine  tedna bo Luna prehajala nežno in čustveno znamenje Ribic, kar vas bo vabilo k romantičnim stikom in povezavam. Konec tedna bo Luna prehajala ognjenega Ovn, kar bo spodbudilo vaše ambicije. Začutili boste potrebo po bolj intenzivnih poslovnih stikih, ki bodo v prihodnosti vodili do novih poslov.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini

Sonce, ki je vladar vašega znamenja, je v nedeljo prešlo v znamenje zemeljskega Bika. Ker bo do sredine tedna še vedno močan vpliv velikega kardinalnega križa, bo vaša aktivnost še vedno okrnjena. Po sredini tedna boste začutili manjše olajšanje, saj se boste začeli v službi zavedati, da morate narediti določene premike, če želite napredovati. Spraševali se boste ali ste na pravi poti in za pomoč prosili osebo, ki ste jo v preteklosti precej prizadeli. Pazite, da se najprej res iskreno opravičite, saj v nasprotnem primeru ne boste dosegli želenega. Od sredine tedna dalje boste uživali v lepoti, ki jih nudijo topli pomladni dnevi, saj so znanilec obdobja v katerem najbolj uživate, poletja. Konec tedna bo Luna v ognjenem Ovnu. Razmišljali boste o projektih, ki vas čakajo in razmišljali o finančnih projektih. Tisti, ki ste zadnje čase precej zapravili, boste razmišljali o tem, kako nadoknaditi zamujeno.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini

Lunin mrk v znamenju sosednje Tehtnice je omejil vaše smele finančne načrte in jih usmeril v realne tokove. Zato boste precej slabe volje, saj ste želeli doseči določene premike v svojem življenju, a pri tem pozabili, da najbolje napredujete, ko to počnete postopoma in z občutkom. V sredini tedna bo Luna prehajala sentimentalno znamenje Rib in veliko oporo boste dobili v partnerjevem naročju. Preprosta tolažba je vedno najlepša in tudi vi boste uživali v njej. Konec tedna bo situacija bolj napeta in tudi vi se boste morali soočiti z realnim stanjem. Sprijazniti se boste morali z dejstvom, da so določeni projekti zgubili svoj pomen, medtem, ko boste morali druge dokončati, saj boste drugače občutili preveliko napetost, če bodo zadeve propadle. Konec tedna bo čas, da razčistite določene pojme.

Tehtnica

21.3 - 20.4
07 tehtnica mini

Ste med znamenji, ki ste pod vplivom burnih povezav, ki jih je prinesel letošnji april, še posebej na udaru. Poleg Luninega mrka, ki se je zgodi prav v vašem znamenju, je tu še konstelacija velikega kardinalnega križa. Dobra novica tega tedna je, da bo ta vpliv počasi bledel in boste začutili pozitivne premike pri sebi. Pridobili boste na samozavesti, da se boste lažje spopadali z vplivi, ki prihajajo v vaše življenje. Sredina tedna bo zaznamovala Luna v znamenju romantičnih Ribic in tudi vi boste bolj močno občutili svet okoli sebe. Samski lahko začutite neko posebno vez s sodelavcem ali sodelavko, še bolj možno je, da se boste preprosto v službi počutili bolje kot doma. Konec tedna bo Luna prehajala ognjenega Ovna, vam nasprotno znamenje in vaše partnersko življenje lahko na lepem postane precej turbulentno.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini

Na praznični ponedeljek bo Luna prehajala resnobnega Kozoroga in vaše misli se bodo vrtele že okoli delovnih obveznosti. Možno je, da boste povabili na obisk sodelavca ali sodelavko, saj boste želeli združiti prijeten klepet z bolj resnim pogovorom o službenih obveznostmi, ki vas čakajo po izteku prazničnih dni. Predvsem boste želeli razčistiti določene odnose, saj imate občutek, da so v vašem delovnem okolju ljudje, ki vas bolj ovirajo pri napredovanju, kot da bi spodbujali vaš napredek. Od sredine tedna dalje bo Luna prehajala rahločutno znamenje Rib in tudi vi boste uživali v ljubezenskih užitkih. Malo bolj intenzivno boste razmišljali, vaše želje bodo usmerjene k določeni osebi, ki se bo le težko upirala vašemu šarmu. Konec tedna bo Luna prešla v znamenje Ovna in v nedeljo bo tvorila precej napete aspekte. Zopet boste intenzivno razmišljali o obveznostih, ki vas čakajo v službi.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini

Začetek tedna boste preživeli pod vplivom Lune v znamenju Kozoroga, kar bo vaše razmišljanje in delovanje usmerilo k vašim financam. Spraševali se boste, zakaj je vaše trenutno finančno stanje tako nepredvidljivo. Pravzaprav je situacija precej  časa podobna, le vi ste in boste v tem obdobju precej občutljivi. Občutek imate, da nikakor ne zaslužite, toliko kot zapravite. Morda bi za začetek izravnali stanje in počakali z vlaganji. Varčevanje je včasih smiselno in vam nudi večjo samozavest. Od sredine tedna, ko bo Luna prehajala vodne Ribice, bo idealen čas, da se posvetite sebi in svojemu telesu. Morda bi bil pravi čas, da se dogovorite za srečanje z nekom, ki vam res veliko pomeni. Morda ga boste navdušili nad določenim službenim projektom. Konec tedna bo Luna prešla v ognjenega Ovna, kar bo sprožilo določene ambicije v vas, kar ne bo všeč vašemu partnerju. Poslušajte glas razuma.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini

Lunin mrk v znamenju Tehtnice, ki se je zgodil prejšnji teden vas je opomnil, da morate v graditvi svoje kariere dati prednost racionalnim odločitvam in se usmeriti v prihodnost. Nič ne bo pomagalo, če boste preveč obremenjeni s preteklostjo. Napake, ki ste jih naredili nekoč, so sedaj izkušnje in opozorilo, katerim čerem se morate izogniti. V začetku tega tedna bo Luna v vašem znamenju, kar vas bo še bolj poudarjalo vaše ambiciozne načrte. Prav možno je, da tudi med prazniki niste počivali, zato se boste od torka dalja še bolj zagnano lotili opravljanja svojih nalog. Zavedate se, da morate veliko narediti in da za  svoje delo ne morate še pričakovati priznanja. Od sredine tedna dalje boste zopet bolj sproščeni, neka novica vas bo spravila v dobro voljo in kljub trenutnim težavam, se boste zavedali, da ste na pravi poti. Ponosni boste nase in na svoje dosežke.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini

V ponedeljek boste malo zmedeni, saj bi se tako radi lotili določenega dela, ki ga morate narediti, a vas bo oviral praznični dan. Tako boste ves dan razmišljali o organizaciji svojega dela v prihodnje in o nalogah, ki jih morate dokončati. Zavedali se boste, da se lahko zanesete samo nase in občutek odgovornosti vas bo precej težil. V torek bo Luna prešla v vaše znamenje, kar bo okrepilo vašo samozavest. Vaše razpoloženje bo sicer nihalo, a energije za uresničitev nalog, ki jih morate dokončati vam ne bo manjkalo. Marsikdo vam bo malo zameril vašo osredetočenost nase, predvsem od sredine tedna dalje. Zavedate se, da so to večinoma ljudje, ki imajo bolj malo samozavesti in iščejo energijo drugih. Od sredine tedna dalje boste tako usmerjeni v lastne, predvsem materialne cilje, saj se bo pokazalo kar nekaj priložnosti za finančni napredek.  Konec tedna vam bo pri določenih projektih prišla prav pomoč prijateljev.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini

Tudi v tem tednu se bo krepila vaša samozavest in čedalje bolj se boste začeli zavedati svojih resničnih potreb. Samozavestnejši boste in verjetno bosteugotovili, da se drugi zelo dobro odzivajo na vaše pobude. Marsikdo od vas bo prevzel vodstveno vlogo v službi ali pa se bo na kakšen drugačen način začel prevzemati odgovornost do sebe in drugih. Vsekakor ne boste razočarani, saj bodo drugi vašo vlogo dosti bolje sprejemali, kot so vašo vlogo žrtve. Od sredine tedna bo Luna v vašem romantičnem znamenju. Ker bodo na nebu mile povezave boste čustveno zelo odprti in komunikativni. Pokazali boste sebi in drugim, da se na vas resnično lahko zanesejo. Konec tedna bo Luna prehajala ognjenega, sosednjega Ovna. Začeli boste bolj pozitivno razmišljati o svojem finančnem stanju in naredili načrte za prihodnost.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.