Tedenski horoskop (27.06 - 03.07.2016)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V ponedeljek bo od jutra Luna v vašem znamenju, tako da vam energije za ustvarjalno delo ne bo manjkalo. Zvečer bo luna v meni zadnjega krajca in vaša vnema bo počasi popuščala. V sredo okoli poldne bo luna prešla v lagodnega Bika in Sonce ter Venera v družinskem Raku, bodo umirjali vaš tempo. Več časa kot doslej boste namenjali družinskim in družabnim stikom. Počutje bo za malenkost slabše in na vas bodo v veliki meri vplivale vremenske razmere. Najslabše boste prenašali ekstremne spremembe, od precej hladnega vremena do močne vročine. Od četrtka dalje boste želeli nekaj spremeniti v svojem načinu obnašanja, predvsem kar se tiče odnosov z drugimi. Planeti, ki trenutno prehajajo znamenje Raka bodo vplivali na to, da se boste posvečali domačim in njihovim problemom. Trenutno vam bo odgovarjala vloga posrednika med dvema sprtima stranema, posebej, ker imate tu tudi vi svoje interese in računate, da boste v prepiru dveh dobili svoj delež.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Takoj v ponedeljek bo lunina mena zadnji krajec v znamenju Ovna. Tako vaše nerazpoloženje lahko vpliva na odnose z drugimi Luna bo v sredo prestopila v vaše znamenje in vas spodbujala k uživanju v naravi in pestrejšemu družabnemu življenju. Veseli boste toplih dni, prav možno je, da si boste vzeli kakšen dan dopusta, da se posvetite sebi in svoji okolici. Uredili boste svoj vrt ali s partnerjem /ico odšli na krajši izlet. Težje boste zdržali na delavnem mestu, saj vam bodo misli uhajale k zabavnejšim opravilom. Prejeli boste klic prijatelja/ice, ki je že dolgo niste videli in ugotovili boste, da ste ga/jo zelo pogrešali. V četrtek ali petek se boste odpravili po nakupih, ker boste želeli ustreči svojim bližnjim, lahko zapravite veliko več kot ste pričakovali. Lahko se zgodi, da bi kupili kaj, kar vam kasneje ne bo več všeč ali bo neuporabno. Konec tedna boste preživeli v gibanju, veliko boste hodili, plavali ali kolesarili.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Nič kaj prijeten teden ni pred vami. V ponedeljek bo v znamenju temperamentnega Ovna zadnji krajec in v službi boste dobili blažjo lekcijo, saj vam bo sodelavec/ka pokazal/a, da nimate vedno prav ter, da bi morali včasih pokazati malo več prizadevnosti. Od srede opoldan boste pod vplivom Lune v znamenju Bika malo zmedeni in zbali se boste, da določenega projekta ne boste speljali tako, kot si zamislili. Predvsem boste zaskrbljeni zaradi svojega finančnega položaja in ne boste prav prepričani, da določene projekte lahko speljete brez podpore partnerja ali partnerice. Konec tedna boste intenzivno iskali možnosti in priložnosti, da speljete zadeve v pravo smer in najdete prave ljudi s katerimi boste sodelovali. Konec tedna boste vse speljali lažje, saj bo luna do nedelje potovala po vašem znamenju in vam bo dajala dodatno energijo in vas spodbujala pri napredovanju projekta.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Vladarica vašega znamenja Luna bo v začetku tedna v napetem položaju s Plutonom tako, da boste morali malo omejiti vašo družinsko potrošnjo. Želje po sproščenem dopustu brez velikih finančnih omejitev se bodo uresničile le, če dopust preložite na konec avgusta, saj boste v teh dveh mesecih zaslužili precej več kot navadno. Bolje bo, če malo počakate s svojimi načrti in se posvetite svojim prijateljem in sodelavcem, ki vas bodo podpirali pri vaših projektih tja do sredine tedna. Malo bolj napeti bodo odnosi s partnerjem/ico, ki bo poskušal z vami tekmovati. Ponudite mu/ji možnost sodelovanja, preden se prepir spremeni v dolgoročno nerazumevanje. Množica planetov v vašem znamenju bo povečala vašo energijo in v nedeljo se ji bo pridružila še planet Luna, tako, da boste nenadoma dobili idejo, kako uresničiti neke daljnosežne načrte.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V začetku tedna boste precej žalostni, saj bo položaj vašega vladarja Sonca in Venere v vaši hiši zaključevanja pokazal, da so neke vaše ljubezenske želje daleč od realnosti. Luna v znamenju zemeljskega Bika, ki bo delovala na področju vaše kariere, bo vaše misli in tudi čustva usmerila v poslovni uspeh in področje denarja. Tukaj se bo odpiralo več možnosti in Venera v znamenju Raka vam bo pomagala, da jih razpoznate in izmed njih izberete najboljšo. Merkur, ki se pomika po znamenju Dvojčka, vas bo spodbujal k temu, da najdete povezave z vašimi prijatelji. Veliko boste razmišljali o napakah, ki ste jih storili v preteklosti. Če se boste temu izogibali čez dan, vas bodo boleče teme obiskale ponoči med sanjami. Ne izogibajte se jim, saj so odskočna deska, da dokončno pometete s preteklostjo in se soočite s sedanjostjo. Konec tedna boste začutili, da le tako lahko najdete pravo pot naprej.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Najbolje kar lahko v tem tednu naredite zase in za svoje, da se odpravite na dopust. Čas je, da malo predahnete, da se spočijete in najdete izvir nove moči. Če boste morali kljub temu ostati na delovnem mestu, boste že v začetku tedna obremenjeni s napetim aspektom med Venero in Plutonom. Nekdo bo sesul vaše sanje povezane z ljubeznijo ali denarjem. Neka vaša predvidena investicija se lahko izkaže za zgrešeno. Najbolje bo, da pojeste cmok, ki se vam je naredil v grlu in pogledate vnaprej. V prostem času se posvečajte športu in regeneraciji svojega telesa, da boste lažje prenašali pritiske. Od četrtka dalje se boste dosti bolje počutili, čeprav boste morali prenašati pritiske partnerja, ki bo imel/a občutek, da jo/ga preveč obremenjujete s svojimi težavami in s tem ustvarjate pritisk nanj ali njo. Konec tedna bo zopet bolj delaven in čeprav boste delali v domačem okolju, boste pod pritiskom, saj boste imeli občutek, da morate nadoknaditi zamujeno. Pazite nase.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Vaša ideja, da bi na hitro zaslužili veliko denarja brez vlaganja dosti truda, se bo pokazala kot iluzorna, kar vas bo precej razjezilo.. Vaša vladarica Venera je trenutno v družinskem znamenju Raka povezana s Soncem in tudi vam se bo zdelo, da je vse mogoče. V službi ali poslu vam bo nekdo pokazal/a, da temu ni tako in da boste potrebovali obilico vztrajnosti in zmožnosti sodelovanja, če boste želeli svoje težave rešiti kot je potrebno in njuno. V sredini tedna boste to vztrajnost pridobili s pomočjo Lune v znamenju zemeljskega Bika. Lotili se boste temeljite preobrazbe, saj čutite, da morate pred odhodom na dopust nekaj narediti zase. Pa ne bo ostalo samo pri telesni preobrazbi, potrudili se boste tudi na področju duhovnega razvoja, saj imate občutek, da ste zadnje čase ta del malo zanemarili. Od petka dalje bo Luna v sorodnem, zračnem znamenju Dvojčkov, kar vas bo spodbudilo k družabnim stikom. Uživali boste v družbi prijateljev in prijateljic ter se skupaj odpravili po nakupih v trgovinah kjer nudijo razprodaje.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
V začetku tedna bo na vas močno vplival lep položaj med Marsom, ki ga trenutno gostite in Venere, ki je v znamenju nežnega Raka. Zdelo se vam bo, da včasih preveč sanjarite o popolni ljubezni in pri tem zanemarjate druge odnose, predvsem pa svojo kariero. Ne bodite preveč neučakani, v tem tednu boste morali postoriti marsikaj, da boste lahko mirno uživali na dopustu v objemu ljubljene osebe, tudi samski se boste morali potruditi, da boste imeli dovolj časa za družabne stike. V sredini tedna se boste morali vezani bolj posvetiti svojemu partnerju, saj bo drugače pomislil/a, da pozabljate na njegove/njene potrebe in mislite samo na svoje. Pogovorite se z njim ali njo od petka dalje predvsem o starih zamerah in nekih finančnih težavah, ki že dolgo mučijo oba. Konec tedna bosta tako uživala v na novo pridobljenem miru in skupaj uživala v skupni sreči in zadovoljstvu.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V začetku tedna boste v službi napeti, saj bo napet položaj med Luno in omejevalnim Saturnom vplival na vaše misli, ki bodo bolj pesimistične kot navadno. Občutek boste imeli, da vas vsakodnevni opravki omejujejo in da zaradi njih ne morete uresničiti svojega velikega načrta. V resnici vas ravno opravljanje vsakodnevnih, malo zoprnih obveznosti uri v tem, da boste lahko speljali tudi večji projekt. V sredini tedna boste tako v službi prizadevno delali in klub temu, da bodo sodelavci okoli vas precej poletno razpoloženi boste vložili ves svoj trud, da rešite tekoče naloge. Proti koncu tedna boste svoj čas in energijo posvečali v glavnem partnerju/ici in v resnici uživali v vsakem trenutku oddiha. Malo vas bo jezila le vaša finančna situacija, saj boste imeli občutek, da vaš zaslužek ne dohaja vaših odhodkov. Pod vplivom skrbne in varčne Lune v znamenju Raka se bosta v nedeljo s partnerjem pogovorila kako naprej.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V začetku tedna lahko pričakujete malo napeto vzdušje doma, saj bo Luno v znamenju Ovna omejeval vladar vašega znamenja Saturn. Vaši prijatelji vas bodo želeli zaščititi pred negativnimi vplivi, ki jih ima nekdo od družinskih članov na vas. Zato bo najbolje, da se ne razburjate preveč in malo stopite v ozadje. Vi najbolje veste kakšna je resnica. Kljub temu boste v sredini tedna pod vlivom Lune v Biku dobre volje. Partner/ica vam bo prišel/a naproti z raznimi predlogi, a napet položaj Plutona vas bo silil, da pokažete mišice in se z vašim partnerjem spoprimete v psihološki vojni. Bodite raje pametnejši, z razumnim dialogom boste rešili vse težave. Konec tedna bo tako zelo lep, pogovorila se boste v sproščenem vzdušju, si izmenjala nežnosti in uživala v rekreaciji ter pripravljanju slastnih, a zdravih obrokov. Zapomnite si takšne trenutke, saj so dragoceni in jih radi pozabimo.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V službi boste doživeli bolj intenzivno obdobje. V tem tednu boste precej produktivni, saj boste poleg tekočega dela in obveznosti, morali popravljati neke svoje napake. Pazite tudi vsa opravila opravite natančno in skrbno, saj vam lahko položaj planetov ponagaja in boste naredili kakšne napake, ki bi jih morali kasneje popravljati. Luna v znamenju Bika vas bo v sredini tedna podpirala pri opravljanju domačih obveznosti. Domov boste vabili sodelavce, saj boste želeli v bolj domačem vzdušju govoriti o nekih novih projektih, ki jih imate v načrtu in jih boste predstavili nadrejenim ali poslovnim partnerjem. Samski boste spoznali osebo, ki je izredno duhovita in duhovno močna. Priznati si boste morali, da jo/ga neizmerno občudujete in ne boste verjeli, da vam ta oseba očitno vrača vašo naklonjenost. Konec tedna boste potrebovali čas, da sprostite svojo napetost in se pripravite za nov, delovno zelo intenziven teden.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Teden, ki bo pred vami boste blesteli predvsem tisti, ki se ukvarjate s kakšnim ustvarjalnim poklicem. Toliko ustvarjalnih zamisli boste imeli, da jih boste z veseljem delili z drugimi. Z veseljem boste delili tudi svoja čustva, vezani svojemu partnerju ali partnerici, samski boste uživali v družbi prijateljev in znancev, ki jih že nekaj časa niste videli. Luna v Biku bo samskim vzbudila spomine na osebo, ki ste jo nekoč ljubili, pa so se ta čustva nekam porazgubila. Spraševali se boste, kaj ta oseba počne in ali še misli na vas. Poklicali jo/ga boste in ugotovili, da še vedno ni ravnodušna do vas, po drugi strani boste zvedeli za vzroke, zaradi katerih sta se odtujila. Ker boste ugotovili, da so bile pri razhodu krive bolj zunanje okoliščine boste ponovno začeli s previdnim približevanjem. Tokrat boste dosti bolj zadovoljni z razpletom in ta oseba se bo pokazala v pravi luči. Obstaja možnost, da ljubezen znova vzcveti.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016