Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Nedeljska nova Luna v znamenju ognjenega Leva vam bo prinesla polno lepih ustvarjalnih zamisli. Če imate otroke, jim boste posvetili svoj čas, se igrali z njimi in resnično uživali ob tem. Vezani boste ob partnerju zopet začutili strastno pripadnost, saj vladar vašega znamenja Mars, biva v Škorpijonu. Ljubezen boste izražali malo posesivno, a bo sproščeno izražanje čustev naletelo na odobravanje. Tudi samski boste naleteli na nekoga, ki mu je vaš malo odštekan pristop zelo povšeči in se bo potrudil, da pristanete na ponovni zmenek. V petek dopoldan se sicer lahko izkaže, da vsa vaša pričakovanja ne morejo biti izpolnjena, a kje je rečeno, da bi vam tak idealen čustveni razplet tokrat ustrezal. Pazite, da preveč ne trošite. Ni vam potrebno varčevati, ali se kako drugače omejevati, saj lahko z manj sredstvi, a z dobro organizacijo dosežete veliko

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Luna v znamenju Leva bo v vaše domače življenje prinašala v začetku tedna nemir, predvsem boste imeli kar dosti obveznosti in nalog, ki vam jih bodo nalagali domači. Sredina tedna bo malo manj stresna, določene delovne obveznosti boste uspešno opravili, kar bo okrepilo vašo samozavest. V zadnjem času ste namreč čutili veliko utrujenost in ste se pri delu težko zbrali. Prijatelji ali sodelavci vam bodo posredovali določene informacije od katerih bi lahko imeli sčasoma precejšnje koristi. V petek bo vaša vladarica Venera v malo neprijetnem napetem položaju, zato se lahko zgodi, da boste v ljubezni malo razočarani. Še bolj verjetno bo, da boste na lepem videli določene zadeve drugače kot prej in ker je resnica zdravilna in prinaša odrešitev, boste začutili olajšanje. Konec tedna bo Luna v znamenju Tehtnice, kar vas bo precej razbremenilo in pomagalo najti nove poslovne povezave.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Kljub poletnemu času boste imeli precej živahen življenjski ritem. Če ste že na dopustu, vsekakor ne boste počivali, ampak boste čas izkoristili za intenzivno raziskovanje in odkrivanje okolice letovišča. Možna so tudi krajša potovanja. Samski boste uživali v neobremenjenemu spoznavanju različnih oseb in občutku, da imate svoja čustva še vedno pod kontrolo in se vam ni potrebno dokončno odločiti. Vezani boste v svojem dragem ali dragi odkrivali nove plati osebnosti, ki vas bodo prijetno presenetile. Spraševali se boste, zakaj že prej niste opazili teh lastnosti, kar vam bi prihranilo marsikatero grenko izkušnjo. Merkur, planet, ki gospodari vašemu znamenju, bo v petek vstopil v znamenju ognjenega Leva. prej bo tvoril nekaj stresnih aspektov, zato bodite previdni v komunikaciji. Lahko se zgodi, da boste z dokazovanjem svojega prav šli svojim sodelavcem tako na živce, da vam bo to škodovalo.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
V nedeljo je Luna začela nov ciklus v vaši finančni hiši, tako se bo končno začelo obdobje, ko boste vajeti svojih poslovnih odločitev v svoje roke in začeli uresničevati svoje zamisli. Žal prevečkrat popuščate drugim, želite jim ugoditi, tudi za ceno lastnega zadovoljstva. V tem tednu boste počasi začeli ustvarjati svojo zgodbo. Tudi v ljubezni. Zaljubljeni boste morda spoznali, da določena oseba resnično ni prava za vas. Malo bo bolelo, Venera bo v opoziciji s temačnim Plutonom, a kmalu boste na zadevo pogledali s svetlejše plati. Ozrite se okoli, v vaši bližini je oseba, ki misli na vas in vam bi rada pomagala ter vas spodbujala, a se morda ne upa pristopiti. Morda obstaja neka ovira, starostna prepreka ali je na nek način še vezana. Zato ne bodite preveč boječi in se prepustite ljubezni tudi, če ta ne bo večna. Nekoč se vse lepo konča, a če ne preizkusimo sami sebe in ne tvegamo, ne bomo nikoli vedeli, kako lepo je lahko.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V teden bom stopili pod vplivom nove Lune v vašem znamenju. Najbolj primeren čas za nove začetke tako pri poslu, kot v ljubezni. Seveda bodo vaša pričakovanja velika in le stežka si boste priznali, da ne morete več vztrajati v vezi, ki jo morate skrivati. Obrniti boste morali nov list in si priznati, da le ni mogoče vztrajati v odnosu, ki vam ne prinaša javnega priznanja, ki si ga nadvse želite. Konec tedna bo Luna prehajala zračno Tehtnico, prilagodljivo znamenje in čas bo, da rešite prepir, ki se je skoraj brez pravega razloga zanetil med vašimi bližnjimi sorodniki (bratom ali sestrami) ali dolgoletnimi prijatelji in vami. Tokrat boste malo popustili vi in ne bo vam žal, saj se boste povsem bolje počutili. Manj se boste obremenjevali z nesporazumi, ki vam jih povzročajo drugi, saj boste imeli občutek, da ste vi s svoje strani zadevo rešili.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V nedeljo bo nova Luna v znamenju ognjenega Leva, ki predstavlja vašo dvanajsto hišo, še poudarila naraščajoč občutek nemoči, ki vas duši zadnje čase. Preprosto si boste morali priznati, da ste utrujeni in da vam zmanjkuje energije za opravljanje vsakodnevnih obveznosti. Nujno je, da razporedite bremena tudi na druge družinske člane in si priznate, da sami ne zmorete vsega. V sredini tedna bo Luna v vašem znamenju in v tem času boste začutili, da morate naprej in da odnosi z določenimi osebami, ne bodo nikoli več takšni kot so bili. Veliko ste krivi sami, saj ste določen čas preveč zagovarjali določena dogmatska stališča in ste pozabljali izražati iskrena čustva in biti preprosto prijazen ali prijazna do drugih. Velikokrat ljudje ne potrebujejo drugega kot to, da prisluhnete njihovim stališčem in jih ne prekinjate in jim solite pameti.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Planeti v znamenju aktivnega Leva vas bodo spodbujali k bolj intenzivnemu delu, saj ste zadnje čase postali malo bolj pasivni. V sredini tedna bo Luna v zemeljski Devici in malo bolj poglobljeno boste razmislili o svojih notranjih vzgibih in željah ter potrebah. Sicer ne razumete prav dobro kam vodi vaša pot - predvsem samski boste malo začudeno opazovali čustvene odzive nekoga, ki vam je po značaju sicer zelo podoben, a so njegovi ali njeni odzivi na situacijo povsem različni. Tisti, ki ste v službi, boste seveda opravljali vse obveznosti z veliko vnemo, a pravega veselje ob dobro opravljenem delu ne boste čutili, saj nikakor ne boste vedeli zakaj vas ljudje gledajo v taki luči kot vas. Konec tedna bo Luna v vašem znamenju in imeli boste dovolj raznih neprimernih odzivov. Trdno boste sklenili, da se boste posvečali samo še ljudem, ki vas v resnici spoštujejo in vas imajo radi.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Počasi okoliščine, ki se gostijo okoli vas, vidite v pravi luči. Dimna zavesa, ki ji prikrivala dejstva se dviguje in počasi vidite neko realno sliko. Tako se boste lažje lotili določenih premikov, ki vas čakajo in boste tako začutili, da se zadeve premikajo v pravo smer. V sredini tedna bo Luna prehajala zemeljsko Devico in brez težav lahko zaprosite za pomoč svoje prijatelje in znance. Konec tedna bo Luna prehajala zračno Tehtnico, vam predhodno znamenje in začutili boste, da vam primanjkuje energije. Zmanjšati boste morali svoje pričakovanje do osebe, ki vam veliko pomeni, saj on ali ona vajino razmerje vidi v precej drugačni luči kot vi. Pripravljeni boste priznati svojo zaslepljenost. Pri tem boste morali postati pozorni na določene namene osebe, ki je v vaši okolici in za katero ste čedalje bolj prepričani, da vas ovira pri uresničitvi vaših ciljev.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V začetku tedna bo luna prehajala sorodnega lLva in ker je v nedeljo začela nov ciklus boste polni energije novega začetka. Ker je znamenje Leva v vaši naravni deveti hiši, boste širili svoja obzorja. Nekatere od vas kar konkretno, s kovčkom v roki ali potovalko na kolesih boste odpotovali daleč za obzorje. Bodite malo previdnejši kot sicer, Merkur bo tvoril kar nekaj negativnih aspektov, tako da previdnost na poti ne bo odveč. Malo se lahko zaplete tudi študentom, ki se pripravljate za izpite, saj lahko precenite sami sebe in svoje znanje, kar vam lahko škoduje. V ljubezni bistvenih sprememb ne bo, bolj kot močna čustvena povezanost, vas bo zanimalo čutno razvajanje in ljubkovanj ter pohajanje. Konec tedna bo Luna prehajala zračno Tehtnico in vas spodbujala, da poskrbite zase, pa naj bo to v športnem smislu ali pa se udeležite delavnice, ki pomagajo pri duhovnem razvoju.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Pošteno boste v tem tednu pogrešali nekoga ob sebi. Nova Luna, ki se je v nedeljo začela v znamenju ognjenega Leva bo v vas vzbudila željo, da malo porazdelite svoja bremena in odgovornosti. V začetku se bodo sodelavci malo upirali vaši odločenosti, da naredite red in se ne pustite več izkoriščati. Začeli boste uresničevati vašo vizijo. Finančno boste še malo potrpeli, sicer bo kmalu bolje. Kljub zmernemu optimizmu se boste slabo počutili in imeli občutek, da vas bremenijo nepredelane čustvene izkušnje iz preteklosti. Enkrat si morate reči, da je dovolj. Pozabite na preteklost in predvsem odpustite sebi, da ste se toliko časa vrteli v krogu in niste naredili tiste, kar bi morali, da bi lahko svobodneje zaživeli. Osamljeni ne boste, saj se kažejo lepe priložnosti, ki vam bodo ljubezensko življenje. Strah vas je, da se zgodba ne ponovi. Pa veste kakšen je strah (znotraj je votel, zunaj pa ga nič ni). Zadihajte!

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Teden se bo začel z vplivom, ki ga prinaša nova Luna v znamenju Leva, ki bo poudaril vaše partnersko področje. Odnosi s vašim partnerjem bodo v mesecu, ki je pred vami prešli na naslednjo raven in začutili boste, da morate nekaj spremeniti pri sebi. Nihče ni idealen in tudi vi niste, tako da bi bilo dobro, da svojemu partnerju priznate svoje napake in tudi to, da ga včasih zelo potrebujete in ne zmorete sami. Je tako priznanje pretežko za vas? Ali ne bo težje ostati sam, če se partner naveliča, da ima vezo, ki poteka na nek način vzporedno, da živita vsak svoje življenje, čeprav sta skupaj. V sredini tedna boste pod vplivom racionalne Lune v znamenju Device zato boste imeli priložnost, da sami pri sebi razčistite, kaj sploh hočete. Konec tedna bo Luna v zračni Tehtnici in možno bo, da malo popravite in omilite odnose s partnerjem.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini

Teden, ki bo pred vami boste blesteli predvsem tisti, ki se ukvarjate s kakšnim ustvarjalnim poklicem, saj vas bo prehod Venere v Dvojčka, navdal s novo kreativno energijo. Toliko ustvarjalnih zamisli boste imeli, da jih boste z veseljem delili z drugimi. Z veseljem boste delili tudi svoja čustva, vezani svojemu partnerju, samski pa boste uživali v družbi prijateljev in znancev, ki jih že nekaj časa niste videli. Luna v Biku bo samskim vzbudila spomine na osebo, ki ste jo nekoč ljubili, pa so se ta čustva nekam porazgubila. Spraševali se boste, kaj ta oseba počne in ali še misli na vas. Poklicali jo boste in ugotovili, da še vedno ni ravnodušna do vas, po drugi strani boste zvedeli za vzroke, zaradi katerih sta se odtujila. Ker boste ugotovili, da so bile pri razhodu krive bolj zunanje okoliščine boste ponovno začeli s previdnim približevanjem. Petkov mlaj v Raku vam bo pomagal, da naredite obračun vašega čustvenega življenja, ki morda ne bo povsem pozitiven.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.