Tedenski horoskop (01.05 - 07.05.2017)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Začetek tedna bo pod vplivom Lune, ki jo boste gostili v vašem znamenju poleg Urana in Merkurja. Ker bo luna upadala in bo v sredini tedna poniknila v mlaj, boste hitro utrujeni in le stežka boste sledili tempu. Kljub temu se potrudite, saj lahko ravno v dneh pred praznikom dobite dodaten zagon in dobite poslovno ponudbo ali predlog za novo službo. Čas bo, da razmislite kako dalje. Po mlaju, ki bo v sosednjem znamenju stabilnega bika boste imeli mesec dni časa, da uredite svoje finance. Čas je, da najdete svoj način služenja denarja, saj vam redni prihodki nezadoščajo več. Morda boste unovčili svoj hobi. K svojim načrtom boste pritegnili oslovnega partnerja, ali sodelavca, s katerim bosta kovala načrte za v prihodnost. Izredno pozitiven čas za vse nove podvige, morda kakšne nove posle.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V ponedeljek boste pod že vplivom Mlaja, ki bo vašem znamenju in vaše reakcije bodo precej umirjene in upočasnjene. V vaše življenje bo ponovno vstopila moška oseba, s katero ste nekoč uspešno sodelovali. Do konca tedna boste polni energije in strasti. Z veseljem se boste družili s svojimi prijatelji, čas si boste vzeli tudi za stare znance. Z njimi boste izmenjavali izkušnje in se trudili, da bi čimbolj napredovali ter premagali svojo osebno krizo. Včasih boste iskali družbo, ker boste imeli občutek, da vas domači ne razumejo in podpirajo tako kot bi si to želeli. Konec tedna bo pod vplivom rastoče Lune v znamenju Dvojčkov. V soboto boste popolnoma v svojem elementu. Partnerja in bližnje boste razveselili z okusnim večernim obrokom in za desert postregli z zelo okusnim, doma pripravljenim pecivom. Nato boste s partnerjem uživali še kako drugače.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
V tem tednu vas bo Mlaj v znamenju Bika malo umiril in vas prisilil k počitku. Zadnje čase ste svojo energijo preveč razpršili, zato bo bolje, da počakate z odločitvami in se pravočasno zberete. Vstop Lune v znamenje Ovna bo v ponedeljek pripeljal v vaše življenje nove obraze. Prav uspešnega razvoja dogajanja sicer še ni videti, saj boste pri nekih novih poslovnih načrtih morali upoštevati tudi trenutno še skrite pomanjklivosti, ki bodo vplivale na to, da se vaši načrti lahko precej spremenijo in dopolnijo. Uresničitev vaših načrtov bo lažja v v začetku maja, ko se bo Merkur zopet gibal direktno. Nemirni in zaletavi boste do konca tedna, natančneje do prestopa Lune v znamenje Raka. Takrat boste začutili precejšnje olajšanje, a vseeno bodite previdni, saj bo Merkur in na cesti boste morali biti previdni. Jupiter, planet sreče, vas sicer ščiti, a bolje bo, če boste v nedeljo počivali doma.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Začetek tedna bo zaznamoval vpliv mlaja, ki bo v znamenju Bika in pasivnost, ki je že tako značilna za vas, bo tokrat še večja. V službi boste le stežka opravljali svoje obveznosti. Ponedeljkova Luna v Ovnu vas bo spodbujala in v službi boste postali aktivnejši. Zanimali vas bodo projekti, pri katerih boste lahko uporabili svoje zamisli in mogoče celo vodili vso zadevo. Samski boste v sredini tedna spoznali osebo, ki vam bo zelo všeč, a se zavedate, da boste potrebovali veliko časa, da boste osvojili njeno ali njegovo srce. Boste pa pod vplivom aspektov z Luno v Biku v sredini tedna odreagirali izredno odločno, zato pomembne odločitve preložite na drug teden. Z veseljem se boste odzvali povabilu prijatelja ali poslovnega partnerja na dobro večerjo, kjer se boste pogovorili o možnostih sodelovanja. Luna bo sicer v petek v opoziciji s Saturnom in možno bo, da boste bolj nezaupljivi in v začetku videli predvsem ovire in ne prednosti sklenitve novega posla. Vsekakor boste že čez vikend bolj optimistični in ne nazadnje tudi komunikativni, ko bo Luna prehajala Dvojčka.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Zagon, ki ga boste začutili pod vplivom Lune v znamenju ognjenega Ovna bo oviralo dejstvo, da bo Luna upadala. Po mlaju v sredini tedna , ki bo v Biku se boste počutili utrujeno in nemočno. Doma boste pod vplivom Saturna članom svoje družine postavili svoje meje, saj boste imeli občutek, da je marsikdo prekoračil svoja pooblastila in vam hoče pokazati, da zmore vse sam. Seveda se ne zaveda, da ugodnostim, ki jih prinaša samostojno življenje, sledi še cel kup dolžnosti, ki jih bo moral/a opraviti vsak dan. V službi boste potrpežljivo gradili svojo kariero in se zagrizli v delo. Dosegli boste nekaj, kar bo vplivalo na odnose s sodelavci, tako, da vas bodo eni pretirano hvalili, drugi brez potrebe kritizirali. Pozorni bodite na tiste, ki so nevtralni.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V ponedeljek boste še pod vtisom razčiščevanj odnosov in prepirov, ki ste jih doživeli konec tedna. V službi se boste težko zbrali, še težje pa boste pojasnili svojim sodelavcem zakaj se počutite tako kot se. Že v torek se vam bo malo povrnila vaša energija in zavedali se boste, da morate spremeniti svoj odnos do nekoga, ki vas je prizadel. Ker se to ni zgodilo prvič, boste morali razmisliti, da bi bilo dobro, če odnos popolnoma prekinete. V sredini tedna boste pod vplivom Lune v vam sorodnem zemeljskem znamenju Bika lažje razvozlali svojo zapleteno situacijo. Naredili boste prednostno listo tega, kar morate rešiti takoj in tistega, kar lahko počaka na kasneje. Predvsem boste morali poskrbeti za svojo fizično kondicijo, za zdravje svojega telesa. Pravilna prehrana, pitje dovolj zdrave tekočine in zgodnje leganje k počitku bo rešilo večino vaših težav in povečalo vašo moč.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Verjetno ste že počistili kar se je počistiti dalo. Dom, delovni prostor, okolico. V tem tednu boste več časa posvetili odnosom z vašimi dragimi, saj ste jih zadnje čase malo zanemarjali. V sredini tedna bo mlaj v vaši osmi hiši obnove. Ker bo v Biku, se lahko zgodi, da boste bolj odločno uveljavljali svojo voljo kot ponavadi. Lahko, da se boste s kom sprli, ali mu pokazali, da njegov ali njen način razmišljanja nikakor ni pravi, saj ste vi vse premislili in ne morete več dvomiti v svojo odločitev. Vsekakor bo boljše, da z akcijo počakate še do konca tedna, ko bo Luna v Dvojčkih in takrat boste vse načrte veliko lažje uresničili. V tem času lahko, da boste spoznali koga novega, morda novo osebo, s katero se boste zelo ujemali in če bo šlo vse po sreči, bosta skupaj preživela vikend.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Veseli ste pomladnega vetriča, ki vas spodbuja k delu in ljubezni. V začetku tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Ovna še posebno strastni. Ljubljeni osebi boste izrazili vse svoje globoka občutke. Od torka dalje boste večino svoje energije vložili v delo in napredovanje na delovnem mestu, saj ste zadnje čase malo zanemarili to področje. Proti koncu tedna boste utrujeni in zato boste veliko prostega časa posvetili obnovi svojega telesa in duha. Malo boste pretiravali pri razmigavanju svojih mišic, zato se vam lahko zgodi, da boste dosegli nasproten učinek in boste konec tedna prisiljeni počivati. Konec tedna boste preživeli v družbi partnerja, ki vam bo pokazal in dokazal, da je njegova ali njena ljubezen do vas še vedno močna in, da vam želi olajšati vaše tegobe. Vi mu/ji boste dopovedali, da je dovolj njena ali njegova prisotnost, da se obnovi vaša moč.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V začetku tedna se boste morali potruditi, saj bo Luna prehajala ognjenega Ovna . Mlaj v zemeljskem Biku vas bo malo boleče spomnil na določene dolžnosti. Ustvarjalni boste in obnovili boste zamisli, ki ste jih že nekaj časa nazaj načrtovali, pa ste bili v svojih načrtih nekako preprečeni in jih niste mogli uresničevati. Tokrat boste imeli podporo dobrih prijateljev, ki vam bodo v vsakem primeru stali ob strani in vas spodbujali. Domači bodo potrebovali vašo pomoč, ki jim jo boste nudili, a ob tem se lahko počutite nekako ujeti. Konec tedna se boste spraševali, zakaj ste vedno vi tisti, ki morate reševati vse probleme. Proti koncu tedna si boste zato vzeli čas zase in se pod vplivom družabne Lune v znamenju Dvojčkov odpravili v družbo prijateljev in se naklepetali.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Ko mislite, da ste popolnoma izčrpani in da potrebujete samo počitek in izklop od vsega, se vam nenadoma povrne energija in na lepem se počutite polni elana in mladostni. Pluton v vašem znamenju vam daje moč, a pred tem poruši vse, kar v vašem življenju nima več pravega pomena. V sredini tedna boste pod vplivom mlaja malo dremavi in počasni.Konec gtedna boste že boljše volje in Luna v Biku vas boste pognala v dejavnost. Najprej boste temeljito počistili svoje domovanje in v generalno čiščenje vključili tudi svoje družinske člane. pri tem boste izredno izvirni in predlagali izboljšave, ki jih boste izvrševali do koca aprila in še del maja. Zadovoljni s svojo odločitvijo glede urejanja doma, boste načrtovali spremembe tudi v službi. Bolj boste odločni in zavedali se boste svoje uspešnosti. Samozavest vam bo zrasla, tako, da boste zlahka zavrnili očitke sodelavcev, ki bodo izvirali bolj iz ljubosumja in zavisti.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Zadnje tedne se je vaše delovanje v glavnem vrtelo okoli finančnih vprašanj. Zaradi retrogradnega Merkurja v vaši tretji hiši, ste kljub dobrim obetom velikokrat doživeli razočaranje, saj so se lahko zadeve v zadnjem trenutku zapletle. Potrpite še do začetka maja, saj bo po obratu Merkurja v direktno smer položaj dosti boljši in obnovijo se lahko določeni možnosti, za katere ste mislili, da so propadle. Kljub temu boste dokaj zadovoljni z dogovori. Konkretno pomoč ali željo po skupnem vlaganju bodo izrazile osebe, ki vas dobro poznajo, stari prijatelji in sodelavci. Imeli boste priložnost, da se izkažete in dokažete, da ste še vedno sposobni načrtovati in voditi določene projekte na način kot jih znate samo vi. Konec tedna boste še posebej uspešni, na krajšem potovanju boste pridobili ljudi, ki jih spoštujete za skupne projekte.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Množica planetov v vaši drugi hiši je zgostila vašo energijo, naredili ste marsikaj, še več je bilo sanjarjenja in upanja na boljše čase. Upali si boste več in ob spodbudi nekoga, ki vas zelo ceni in brezpogojno podpira resnično lahko dosežete vse. Rezultati se bodo v sredini tedna poznali tudi v vaši denarnici, tako, da boste lažje uresničevali svoje načrte. Merkur, ki je v znamenju Ovna, bo še do začetka maja retrograden, zato imate do takrat čas, da preverite verodostojnost vaših načrtov, predvsem poslovnih. Če niste prepričani kako naprej, ne oklevajte in vprašajte za nasvet strokovnjaka. Bolje, da se ne delate strokovnjaka na področju, kjer ste negotovi. Samski boste v ljubezni proti koncu tedna pod vplivom čutne Lune v znamenju Dvojčkov iskali predvsem nežnost in dotike, težje boste izražali čustva, zato vas lahko nekdo zavrne, saj bo želel/a več.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016