Tedenski horoskop (30.05 - 05.06.2016)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V začetku tedna vam bo Luna v optimističnem Strelcu pomagala k boljšemu počutju, da boste v nov dan in teden vstopili dobro razpoloženi. Res je, da vas v službi čaka cel kup obveznosti, a ne boste oklevali, ko jih boste začeli reševati. Merkur bo namreč zopet potoval direktno. V torek bo Luna prešla v resnobnega Kozoroga in čas bo, da razmislite o naslednjih stopničkah v vaši karieri. V tem času, ko v znamenje Kozoroga, vam energije za delo in nove projekte zagotovo ne bo zmanjkalo. Postali boste bolj premišljeni in samozavestni, kar bodo opazili tudi vaši nadrejeni. V naslednjem mesecu dni se vam pokaže priložnost na katero ste že dolgo čakali. Lahko da vam bodo ponudili napredovanje na lestvici ali pa se vam bo, če ste nezaposleni, ponudilo novo delo. Veseli boste spremembe, saj ste zadnje čase precej obupovali, sedaj pa boste ugotovili, da se vaše življenje precej izboljšuje.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V tem tednu boste imeli občutek, kot da ste se prebudili iz dolgega morastega sna. Lepe povezave vaše vladarice Venere povzročajo v vas občutek, da vse še ni izgubljeno. Nove povezave z ljudmi, ki jih je naplavilo na vašo življenjsko pot v vas vzbujajo optimizem in občutek zadovoljstva. V torek bo Luna prešla v zemeljskega Kozoroga in začeli boste uresničevati določene poslovne ideje. Pri tem boste imeli srečno roko, saj vas bodo podpirale pozitivne energije, ki jih prinašajo bolj pozitivne povezave med planeti, predvsem bo dobrodošla povezava med Venero in Soncem. Vaša vitalnost bo v porastu, imeli boste dovolj energije. Pazite le, da boste dovolj počivali, saj boste le tako delovali dovolj zbrano in boste uspešni.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Končno si boste malo oddahnili in projekti, ki jih je upočasnil retrogradni hod Merkurja bodo zopet oživeli. V sredini tedna boste uspešno sklepali vse posle povezane z denarjem drugih. Mogoče je čas, da se dogovorite okoli nekega dednega deleža, saj bodo vaše misli jasne. Tudi drugi poslovni dogovori bodo stekli uspešno. Planet Venera, ki bo od torka v vašem znamenju znamenju zemeljskega lahko v vaše življenje prinese osebo, ki bo odločno premaknil določene projekte v pravo smer. Začeli se boste zavedati, da morate določene projekte peljati tako, da boste vi in tisti za katere skrbite imeli nekaj od tega. Konec tedna bo Luna prehajala znamenje vizonarskega Vodnarja. Čas bo, da razširite svoja krila, da v svoje življenje sprejmete nove izzive. Mnogo od vas, si bo zaželelo potovanja v tuje dežele in ker se vam lahko zatakne finančno, vzemite v roko vsaj potopis ali pa si vzemite dovolj časa in si pripravite načrt za poletje, ko boste imeli več časa in denarja.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Prehod Venere v znamenje Dvojčkov, v vašo hišo skrivnosti bo pomagal, da se boste čustveno razcveteli. Če ste v stalni vezi, boste partnerju nudili vso oporo in se boste poglobili vajino povezavo. Predvsem boste pokazali, da vam je še kako pomemben telesni stik in čutna povezava med vama. Samski boste dobili priložnost, da nekomu pokažete, da vam je do njega ali nje veliko več, kot ste do sedaj priznavali. Drugače boste precej dobre volje. Poslovni projekti, ki ste jih v zadnjem času zastavili precej na široko, se bodo tudi po vaši zaslugi precej uspešno odvijali naprej. V sredini tedna bo Luna v znamenju Kozoroga vplivala na vaše počutje. Občutek boste imeli, da s partnerjem končno komunicirata na isti valovni dolžini in sta drug drugemu v oporo.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Optimističen začetek tedna pod vplivom Lune v znamenju ognjenega Strelca vam bo vlil precej poguma in imeli boste občutek, da ste na pravi poti. V sredini tedna boste zadovoljni z rezultati svojih prizadevanj, saj vam bodo drugi dajali potrditev, da ste na pravi poti. V sredini tedna boste vso svojo energijo usmerili v delo. V sredo pazite na izgovorjene besede, saj se lahko zgodi, da vas bodo sodelavci kritizirali zaradi storjenih napak v preteklosti. Določeni ljudje komaj čakaj, da na to, da lahko lastne pomanjkljivosti očitajo drugim. Konec tedna boste okupirani s svojim partnerjem, ki bo od vas pričakoval neke odgovore, ki se tičejo vajinega skupnega življenja. Preprosto ima občutek, da se ne zmenite za njegove ali njene potrebe ter, da določene zadeve peljete po svoje in pri tem niste prilagodljivi. Konec tedna boste ves čas posvetili svoji družini.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Malo lažje boste zadihali, saj se je vladar vašega znamenja Merkur že v nedeljo obrnil nazaj in po nebu potuje zopet v direktni smeri. Vaše načrte boste lahko smelejše uresničevali, saj ne boste več pod pritiskom določenih ljudi, ki so do sedaj nadzorovali vaše delovanje in vas neprestano kritizirali. V sredini tedna bo Luna v resnobnem in delavnem Kozorogu in tudi vi boste aktivni kot že dolgo ne. Tudi čustveno boste bolj sproščeni, posebno v četrtek in petek, ko vam bi glede na situacijo marsikdo lahko zameril precej razposajeno vedenje in neupoštevanje pravil. Vsekakor bo tokrat dobro, da se po dolgem času malo razbremenite in sprostite. Konec tedna boste imeli občutek, da imate stvari v službi pod kontrolo. Luna v znamenju Vodnarja vam bo na pot prinesla nekoga, ki bo pokazal veliko razumevanje za vaše projekte.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Nov teden se bo začel z lepim trigonom med Jupitrom, merkurjem in Plutonom, ki bo v kombinaciji z Luno v Strelcu prinesel ogromno optimizma in lepih občutkov. Pomagal bo predvsem Tehtnicam, ki ste bile zadnje tedne malce ujete v rutini. Obrat Merkurja je prinesel veliko več volje in morda je sedaj resnično tisti čas, ko se vrnete v telovadnico, ali pa vsaj zopet začnete z rednimi sprehodi. Sami veste, da rabite določeno mehaniko, ki vam bo pomagala obvladovati vedno večjo količno stresa. Vse do četrtka bo na ljubezenskem področju vse mirno, takrat in pa se lahko zaradi ugodnih povezav z Luno v Vodnarju nadejate določenih sprememb, ki bodo predvsem samskim resnično polepšale življenje. Morda tokrat televizijo ugasnite in se odpravite ven, saj sami veste, da že zelo pogrešate družbo. Merkur, ki je še vedno v čutnem znamenju Bika, poskrbel, da vam družbe in lepih občutkov ne bo manjkalo. Pozitivna energija čez vse.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Končno boste v tem tednu doživeli malo sprostitve po napornem . Naporni delovnik boste v tem tednu popestrili z družabnimi dogodki, ki jih ne bo manjkalo. Tudi zvezde vam bodo naklonjene in velikokrat boste občutili blagodejen vpliv lepih povezav. Luna v znamenju zemeljskega Kozoroga bo poskrbela, da se boste med sodelavci počutili dobro, da boste iskali priložnosti za krajša potovanja in se tudi na poti dobro imeli. Venera, ki je nebesna vladarica čutne ljubezni biva v nasprotnem znamenju Bika, nato se bo preselila v vašo hišo erotike, tako da bodo vaši strastni podvigi padli na plodna tla. Konec tedna bo luna v zračnem Vodnarju, da se boste precej časa ukvarjali s finančnim načrtom, ki vam bo zagotovil varnejšo prihodnost. Precej boste obremenjeni z občutkom, da se določene poslovni načrti ne odvijajo tako, kot ste si zamislili. Morda pa so bili vaši načrti preveč smeli.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V ponedeljek bo mlada luna prehajala vaše optimistično znamenje, tako da vas bo začetek delavnega tedna razvedril, saj se boste zagnano lotevali novih nalog. Tudi vi ste v preteklem tednu trpeli zaradi omejitev, ki jih prinesla retrogradnost Merkurja in ostalih planetov. Malo preveč ste zapravljali zadnje čase in želeli vsem ustreči, pri tem pa pozabljali nase in na lastne potrebe. Nič hudega, ko se odločite, znate zaslužiti in tudi pametno vložiti zaslužek. Luna v znamenju Kozoroga bo v sredini tedna še poudarila vašo odločenost, da na tem področju naredite red, zato ne boste oklevali, ko bo potrebno spremeniti strategijo in se posloviti od določenih vzorcev, ki vas obremenjujejo. Konec tedna bo Luna v Vodnarju razbremenila vaše skrbi in praznično vzdušje bo precej veselo. Športne dejavnosti v naravi bodo konec tedna za vas prioriteta.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Glede na to, da ste bili v preteklem obdobju med najbolj obremenjenimi znamenji boste v tem tednu tudi vi začutili precejšnje olajšanje. Težko breme, ki vam je padlo z ramen boste samo odložili, ker teže odgovornosti ne morete kar opustiti, zato boste bremena samo zapakirali v manjše zavoje. V ponedeljek boste še precej na trnih, saj boste imeli občutek, da se bo nelagodje vrnilo v vaše življenje, a v torek boste že bolj v elementu. Luna v vašem znamenju vas bo podpirala, poslovne ideje in načrte, ki so bili v času retrogradnega Merkurja zaustavljeni ali blokirani, boste zopet lažje uresničevali. Proti koncu tedna bodo pomembne vaše finance. Obeta se vam dolgo pričakovano nakazilo in pritok novih sredstev, kar vam bo vrnilo optimizem. Polni boste elana, ki ga boste konec tedna prenesli tudi na svoje sorodnike, ko se boste z njimi srečevali ob družabnih srečanjih.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Za Vodnarje se bo teden začel in končal na izrazito pozitivni noti. V ponedeljek vas bo osvetlila luna v družabnem Strelcu. Odličen čas za prve nakupe, saj boste resnično čutili določene ljudi in njihove potrebe. Morda nekateri ljudje resnično potrebujejo nekaj, kar jim lahko podarite samo vi. Tudi v službi boste dobre volje in z veseljem boste pomagali sodelavcem pri rutinskih opravilih. Do četrtka, ko bo Luna prešla v vaše znamenje, boste lahko resnično uživali v vašem delu in tudi v dobro družbi domačih. Do nedelje bo Luna v vašem znamenju, kar bo za vas pomenilo izjemno družaben vikend. Če ste želeli sprostiti in se odpraviti na kakšno od zabav, bo to odlična ideja. Sploh samski Vodnarji bodo imeli pri tako močnih povezavah priložnost, da naredijo nekaj zase in da resnično spoznate koga, ki bo več kot samo občasen prijatelj.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Luna v družabnem znamenju Strelca bo vplivala, da lahko računate na zabaven začetek tedna. Morda bo na plan prišla kakšna resnica, ki pa bo delovala sprostilno in celo katarzično. Včasih kakšne stvari preveč držite v sebi in določeni ljudje vam zaradi tega instinktivno ne zaupajo. Čim se odprete vidijo vašo nežno in iskreno naravo, ki želi vsem samo najboljše. V tem tednu boste tako imeli nekaj čudovito lepih pogovorov, proti koncu tedna, ko bo Luna prešla v sosednjega Vodnarja, pa lahko računate tudi na to, da bo nekdo, ki vam je zelo blizu razumel vašo stisko in vam priskočil na pomoč. Na obraz si prevečkrat narišete nasmešek, medtem, ko v sebi zelo trpite. V nedeljo bo Luna v vašem znamenju in ker bo na naebu lepa povezava z Neptunom, bo na nek način čarobna.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016