Tedenski horoskop (22.08 - 28.08.2016)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Sonce bo v tem tednu prestopilo v znamenje prizadevne Device, tako da boste s tem tednom ugotovili, da so za vas nepreklicno minili dopustniški dnevi in boste morali zbrano poprijeti za delo. No, ponedeljkova Luna v znamenju Bika vas bo še bolj spodbujala k pridnosti in prizadevnosti, saj ste kar dodobra spraznili svoj tekoči račun, pa tudi v denarnici, kjer hranite gotovino si pajki lahko v miru spletajo mrežo. V sredini tedna, ko bo Luna potovala preko znamenja živahnih Dvojčkov boste že docela v svojem elementu. Dobro se boste počutili v krogu svojih sodelavcev in dokončevali določene projekte. V četrtek bo sicer luna oblikovala krajec in še kar nekaj negativnih aspektov bo tvorila s težavnimi aspekti. Ne prehitevajte v dobesednem pomenu besede, kot tudi v prenesenem.Luna v raku bo pomirjujoče delovala na vas.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V začetku tedna bo Luna v vašem znamenju, tako da vam energije ne bo primanjkovalo. Sonce bo že v začetku tedna prestopilo v znamenje zemeljske Device in bo s svojo energijo spodbujala vašo ustvarjalnosti in željo po zabavi in igrivem razpoloženju. V sredini tedna bo k vaši povečani igrivosti in spontanosti pripomogla tudi Luna v klepetavih Dvojčkih in ob večerih se boste družili s svojimi prijatelji, ki vam bodo v veliko oporo pri vaših odločitvah. V soboto zjutraj se bo Luna preselila v družinskega Raka in doma boste precej zaposleni. Temeljito boste počistili stanovanje in se posvetovali z družinskimi člani o tem, kaj in kako bi spremenili v vašem skupnem bivališču, da bi bilo vaše skupno bivanje bolj prijetno. Tisti, ki imate otroke, ki drgnejo šolske klopi, boste konec tedna posvetili seveda njim in jim pomagali urediti prostor, kjer se bodo učili.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
V začetku tedna, ko bo Luna v znamenju zemeljskega Bika, boste imeli veliko dela, ki vam ga bodo nalagali predvsem drugi. Lahko se zgodi, da bodo vaši sodelavci potrebovali vašo pomoč in oporo in z veseljem jim boste priskočili na pomoč, saj se zavedate, da vam tudi oni pomagajo, kadar se znajdete v škripcih. V sredini tedna bo Luna prehajala vaše znamenje, v četrtek bo obremenjena z napetimi povezavami s saturnom. Soncem in v večernih urah tudi z Marsom. Tako, da previdnost v komunikaciji ne bo odveč. Bi pa lahko skozi razgovor s partnerjem odkrili neko skrivnost o njem ali njej, tako da vam bodo bolj jasne zakaj je v vajini komunikaciji v preteklosti prihajalo do določenih zapletov. V prihodnosti bodo odnosi med vama dosti jasnejši. Konec tedna boste samozavestnejši, odprla se se vam bo pot do vaših ciljev. Ugotovili boste, da vam do njih lahko pomagajo ljudje, ki jih imate najraje. Od njih lahko pričakujete tudi finančno pomoč.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Začetek jeseni in občasne ohladitve, ki napovedujejo dolge, hladne dni vam ne bodo prav povšeči, saj ste poleti uživali v vsakem trenutku. Luna v znamenju Bika bo v začetku tega tedna sprožila spomine na tople dni in bolj kot delavne obveznosti vas bodo mikale dejavnosti, ki se bodo odvijale v prostem času, druženje s prijatelji in posvečanje hobijem. V sredini tedna bo Luna prestopila v znamenje nemirnih Dvojčkov in tudi vi boste taki, nemirni in zvedavi. Tudi v ljubezni boste muhasti in nezaupljivi, saj vas bo Venera v znamenju Device silila, da boste v odnosih s svojimi prijatelji precej nezaupljivi. Boljše kot s prijatelji se boste počutili v družbi naključnih znancev, ki podobno razmišljajo kot vi . Konec tedna boste začutili olajšanje. Luna bo v vašem znamenju, tako da boste zopet dobili polet in veter v svoja namišljena krila in nenadoma boste vedeli pri čem ste.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Sonce bo v ponedeljek prestopilo iz vašega sončnega in zapeljivega znamenja v resnobno Devico tako, da vas bodo tudi v tem tednu zanimale bolj resne teme. Predvsem boste malo bolj zagnano začeli služiti, saj je na vašem tekočem računu večji minus. Življenjski užitki, ki ste si jih privoščili v zadnjem času so vas stali več kot ste pričakovali. Že v začetku tedna se boste zagnano lotili, saj vas bo spodbujala Luna v znamenju Bika, ki bo prebudila vaše ambicije v službi. V sredini tedna boste zopet malo zadihali, saj bo Luna v družabnih Dvojčkih v vaši hiši prijateljstva poskrbela, da boste uživali v prijetni družbi. V svojo denarnico spravite omejeno vsoto gotovine, kartice pa pustite doma, saj kar nekaj povezav med planeti kaže, da bi lahko prehitro podlegli nekontroliranemu zapravljanju. Konec tedna bo v varčnejšem Raku, tako da boste bolj zasanjani, a tudi altruistični. Prijatelju v stiski boste z veseljem priskočili na pomoč.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Luna v zemeljskem Biku vas bo v začetku tedna spodbujala k intenzivnemu razmišljanju o tem na kakšen način bi lahko še razširili svoja obzorja. Mlajši se boste začeli pripravljati na začetek šolskega leta, starejši boste razmišljali o vpisu v tečaj ali delavnico o temi, ki vas privlači in zanima že dalj časa. Sonce in vaš vladar Merkur sta v vašem znamenju zato je idealno obdobje za razmišljanje o začetku kakega projekta, ki ga boste lahko začeli po mlaju, ki se bo v začetku septembra dovršil prav v vašem znamnenju. V sredini tedna bo Luna prešla v živahna Dvojčka, s katerima si delite vladarja Merkurja. Vaši poslovni in ostali dogovori bodo stekli in lahko boste opravili tudi tiste zadeve, ki ste jih v preteklem obdobju malo zanemarili, saj ste večino svojega časa namenjali svoji zasebnosti. Konec tedna boste družabni in z veseljem boste gostili svoje prijatelje in sorodnike. V nedeljo si privoščite sprostitev ob vodi.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Luna v Biku v začetku tedna bo poskrbela, da vam v ljubezni ne bo dolgčas. Samski boste opaženi v družbi, tako da vam povabil na druženje in zabavo v dvoje ne bo manjkalo. . Uživali boste v pozornosti, a jo boste znali tudi vračati. Tudi vezani boste zadovoljni s svojim čustvenim doagajanjem , saj boste s partnerjem uspeli najti skupni jezik. Luna v znamenju Dvojčkov, kjer se bo gibala od sredine tedna dalje, bo spodbudila tudi vašo komunikacijo, tako da boste ob pravem času spregovorili o pravih zadevah. Konec tedna bo Luna v znamenju Raka, tako da boste kljub prostemu tednu precej zaposleni s službenimi zadevami, čeprav bodo tudi domači potrebovali vašo pomoč. Vznemirjeni boste predvsem tisti, ki imate šolarje, saj boste zaradi obilice opravkov res obremenjeni.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Teden se bo začel z Luno v vam nasprotnem znamenju Bika, kar bo odprlo nekaj vprašanj, ki se vam v zadnjem času pojavljajo v zvezi z odnosom, ki ga imate s svojim partnerjem. Zavedali se boste omejitev, a jih boste na vsak način želeli preseči. V sredini tedna bo luna prehajala živahno znamenje dvojčkov. Prav nič ne boste potrpežljivi in v ljubezni boste želeli postati popolni zmagovalec. Borili se boste proti svojim tekmecem, tistim, ki so resnično vaši nasprotniki, žal pa tudi takim, na katere ste samo neupravičeno ljubosumni. Zato bodite pozorni, da ne boste sprožili nezaželjenega odziva pri vaših prijateljih, ki vam bodo zamerili vaša sumničenja. Luna v znamenju družinskega Raka vas bo konec tedna precej umirila in vas še bolj povezala z ljudmi, ki jih imate radi.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Začetek tedna se bo začel v znamenju Lune v Biku, ki bo vplivala na vaše dobro počutje. Veliko svoje na novo pridobljene energije boste uporabili, da se boste lotili opravljanja vsakodnevnih nalog in obveznosti. Vaš priročni koledarček se bo hitro polnil, a kljub temu si boste vzeli čas za ljubezen. Partner bo vesel te spremembe in vas bo spodbujal k akciji in skupnem preživljanju prostega časa. Garancijo, da boste ta čas dobro izkoristili, pa bo prinašal vpliv Lune v znamenju Dvojčkov. Komunikacija s partnerjem vam ne bo povzročala težav in včasih boste imeli občutek, da je vajina veza natanko taka, kakršna je bila na začetku vajine skupne poti. Konec tedna boste posvetili negi svojega telesa in sprostitvi. Možno je, da boste konec tedna lovili zadnje sončne žarke nekje ob morju.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Že kar nekaj časa vam položaji in povezave na nebu svetujejo previdnost in vas spodbujajo k metodičnem in natančnem delu ter usmerjenosti k cilju. Čustveni odnosi pa so v tem obdobju na preizkušnji. Vaš občutek, da vas nihče ne razume in da morate vedno vse težave reševati sami in to potem, ko ste poskrbeli za vse druge, vas ne zapusti. A kljub temu vse le ni tako slabo. Partner vas v tem obdobju res ne podpira tako, kot ste si želeli, predvsem ker ima tudi on ali ona dovolj težav. V začetku tedna boste kljub temu čutili, da imate kar nekaj ljudi okoli sebe, ki jih zabavate in vas brezpogojno podpirajo. Prosite za pomoč, saj jo boste dobili brez velikih besed in pričakovanja hvaležnosti. V sredini tedna boste morali urediti neke finančne zadeve, ki bi jih morali že v prejšnjem obdobju, zato boste morali pohiteti. Kljub težavam boste konec tedna uživali v krogu svoje družine, saj bo Luna v znamenju družinskega Raka

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V tem tednu boste morali paziti, da se preveč ne izpostavljate in ne uveljavljate svojega mnenja za vsako ceno. V ponedeljek in torek bo Luna v znamenju zemeljskega Bika kar vas bo spodbudilo k precejšnji aktivnosti v domačem krogu. Če imate še kaj dopusta, se boste zagnano lotili manjših popravil in olepšav vašega bivališča. Luna v znamenju Dvojčkov bo vplivala na vašo sproščeno komunikacijo. Želja po določeni stabilnosti bo sicer velika, a tudi vi boste včasih precej šibki. Želeli si boste več opore in izkazovanja ljubezni. Konec tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Raka tudi vi tisti, ki boste želeli, da se ljubezen pokaže preko del, ki jih narediš za druge in ne toliko preko govorjenja, zato boste za svoje organizirali lep zadnji avgustovski konec tedna. Do otrok boste potrpežljivi, še posebej, če boste čutili, da so vznemirjeni zato, ker se bliža jesenski čas in s tem šolske obveznosti.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
V tem tednu se boste počutili precej dobro, saj imate občutek, da vam gre vse kot po maslu. Predvsem vam bo šlo na roko, da se je Sonce premaknilo iz znamenja Leva v bolj umirjeno in delavno Devico. Vaš problem je, da se včasih malo vznemirite, predvsem vas prizadene kakšna groba pripomba navideznega prijatelja. Luna v znamenju Bika bo v začetku tedna pomagala, da razrešite določene konfliktne odnose in jih privedete na višjo raven zavedanja. V sredini tedna se bo Luna preselila v znamenje zračnih Dvojčkov in na lepem se boste poizkusili v neki precej kočljivi zadevi, ki pa se bo začuda končala prav dobro. Dobili boste nove ideje. Konec tedna bo v znamenju družinskega Raka in tudi vi se boste pošteno sprostili. Prijatelji bodo zaznali kaj v resnici čutite in česa ne.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016