Tedenski horoskop (23.10 - 29.10.2017)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Nov delovni teden se bo začne z Luno v znamenju ognjenega Strelca, ki bo osvetlila vašo deveto avanturistično hišo, ter vas motivirala, da začnete iskati kakšno alternativno priložnost ali zaposlitev, morda izven okvira trenutnega okolja. Dovolj vam bo vsakodnevne borbe za obstanek, želeli boste več in bolje, četudi se boste zavedali, da to še ni prav mogoče in ste vezani z določenimi sponami na svoj domači kraj. Samski boste iskali in našli sorodno dušo preko spleta in klepeti bodo trajali pozno v noč. Sredina tedna vas bo vrnila v realno življenje, saj boste imeli ogromno službenih zadolžitev. Tudi novih priložnosti ne bo manjkalo in predvsem v četrtek in petek boste izjemno produktivni. Tisti, ki ste vezani boste partnerju dokazovali, kako želite z njim ali njo ustvariti čimbolj čvrsto vezo. Konec tedna boste sicer precej utrujeni in boste zjutraj le težko vstali s postelje, a boste tudi dobro razpoloženi, tako, da boste pod vplivom družabne Lune v znamenju Vodnarja z veseljem sprejeli povabilo prijateljev.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V začetku tedna se boste malo bolje počutili, saj vas bo Luna v znamenju Strelca spodbujala, da nekaj naredite za svoje počutje. Predvsem boste začutili potrebo, da pojeste več zdravo pripravljenih obrokov in se izogibate jedem, ki so preveč nasitne, dajejo pa malo energije in ne dvigujejo odpornosti vašega telesa. Prav tako, boste v ponedeljek ali torek morali urediti neke poslovne ali pravne zadeve, ki ste jih že nekaj časa odlagali. Sredina tedna bo pod vplivom vam sorodnega zemeljskega Kozoroga bolj energična, kar boste vlagali v poslovne izzive, ki so se pojavili v zadnjem času. Če imate v svojem poslu poslovnega partnerja, boste proti koncu tedna začutili kako zadovoljni ste, da se z njim lahko o vsem pogovorita in da vas v določenih stvareh podpira, v določenih pa vam odkrito pove kaj si misli o vaših predlogih.. Tako boste skupaj poiskala pravo rešitev in sklenila kompromis, ki bo ugoden za obe strani.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Tudi ta teden boste imeli občutek, da se stvari nikakor ne premikajo tako, kot ste si zamislili in želeli. Vaš vladar Merkur, ki je še zmeraj v Devici bo ta teden imel kar nekaj precej zoprnih povezav, ki vam bodo malce meglile sliko trenutne situacije. Predvsem vas moti, ker imate občutek, da čustveno stopicljate na mestu. V začetku tedna boste imeli občutek, da vas partner drži v šahu, da od vas pričakuje odločitve, a sam ni pripravljen prevzeti odgovornosti. Ko mu boste očitali, bo le čudno gledal, saj ima občutek, da ste ravno vi tisti, ki zavirate napredek. Vsekakor bo bolje, da razčiščevanje odnosov prepustite prihodnosti in se raje usmeritite nase. Bližajoči prvi krajec je idealen za globok pogled vas, za odkrivanje malo temnejših plati svojega značaja in je priložnost, da se očistite negativnih misli. Posvetite se torej sebi, ne bo vam žal. Konec tedna bo živahen pod vplivom Lune v vam sorodnem znamenju Vodnarja in boste svoje težave sprostili med zabavo.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Službeno obremenjenost v začetku tedna boste sicer doživljali kot stres, a tokrat bolj pozitiven kot ne, saj boste imeli občutek, da se stvari premikajo na boljše. Polni novi idej boste zavihali rokave in tudi drugim pokazali, da je vaš vzgled lahko spodbuda tudi za druge. Ne obremenjujte se preveč z malenkostnimi nesporazumi med sodelavci, posebno, če se ne tičejo direktno vas in ne igrajte vloge mirovnika. Odnosi s partnerjem bodo od sredine tedna dalje precej občutljivi. Določeni dogovori, ki sta jih v preteklosti sklenila, da bi umirila vajine odnose, se bodo nenadoma razdrli. Kljub temu boste obadva ugotovila, da je vajina veza močna in strastna. Konec tedna bosta preživela umirjeno in partner bo pokazal veliko pripravljenost, da sodeluje z vami pri nekem opravilu, ki se bo iz obveznosti prelevil v res prijetno skupno preživljanje prostega časa.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Luna v znamenju optimističnega Strelca bo tudi v vas vzbudila bolj veselo razmišljanje. Polni energije boste že v začetku tedna precej učinkoviti v službi. Ustvarjalen in inovativen način razmišljanja vam bo zelo blizu. V sredini tedna boste uresničevali svoje zamisli. V prostem času boste čimbolj delali na sebi. Ukvarjanje s katero od sprostilnih tehnik bo umirilo vašega duha, predvsem po sredi, ko bo Luna prešla v Kozoroga pa bo tudi v službi ogromno novih zadolžitev in priložnosti. Imeli boste tudi veliko željo po gibanju, tako, da boste obnovili članstvo v fitnes klubu. Konec tedna boste pod varstvom družabne Lune v Vodnarju s partnerjem in prijatelji preživeli na prostem, saj si boste prav želeli nadihati svežega zraka. Izlet v naravo vas bo okrepil in pripravil na nov naporen delovni teden.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Po dolgem času boste ta teden več časa posvetili svoji družini in odnosom doma. V ponedeljek boste morali urejati neke poslovne ali pravne zadeve, ki so se vam nabrale v preteklem tednu. Luna, ki bo takoj po polnoči prešla v znamenje Strelca, bo pomagala, da boste zmerno optimistični in da vas ljudje ne bodo prehitro spravili ob živce. Od sredine tedna naprej boste pod patronatom ambiciozne Lune v Kozorogu, težave v službi poizkušali reševati bolj ustvarjalno, imeli boste določene zamisli in predloge. Žal boste imeli bolj malo podpornikom na svoji strani, saj vsi ne bodo razmišljali tako poglobljeno kot vi in vas tudi ne bodo prav razumeli. Vaš vladar Merkur bo prestopil konec tedna v sosednjo Tehtnico, tako da ne pričakujte razumevanja za vaše rešitve. Konec tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Vodnarja manj obremenjeni, lažje boste odmislili težke misli in se sprostili.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
V začetku tedna boste precej težko lovili delavni ritem, saj vas bo ritem, ki ga bo narekovala Luna v znamenju dinamičnega Strelca malo vznemirjala in prehitevala. Vi bi želeli, da vse poteka dosti bolj mirno in počasi. Malo bodo pomagali sodelavci in prijatelji in bo šlo lažje. Tudi druženje s sosedi bo bolj pristno in zabavno. Vsekakor boste uživali v prvih pomladanskih žarkih na vrtu ali balkonu. V sredini tedna pod vplivom Lune v znamenju zemeljskega Kozoroga imeli malo več dela s svojimi domačimi. Morda bo treba malo bolj pogledati kaj delajo otroci v šoli ali boste morali s kakšno blago, a odločno vzgojno metodo svojemu najstniku pokazati, da ga imate radi in da ravno zato postavljate meje njegovemu ali njenemu vedenju. Konec tedna boste bolj optimistični in razpoloženi po vplivom Lune v Vodnarju. Ker bo na vas še vplivala energija prvega krajca, boste tudi malo bolj lenobni kot ponavadi, a ker je pred vami prost vikend ne bo prevelike škode.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Končno je nastopil čas, ko boste lažje zadihali na finančnem področju. V ponedeljek boste dobili neko ugodno informacijo, če kupujete ali prodajate nepremičnino. Možno je, da vam odobrijo kredit. Ker je Nekaj negativnih povezav z Merkurjem, ki bo konec tedna prešel v znamenje Tehtnice, bo vplivalo na vaše razumevanje vseh pogodb in listin. Če česa ne razumete, vprašajte za nasvet strokovnjaka preden podpišete. Tudi v ljubezni boste zacveteli, saj boste s partnerjem delili svoje občutke, tako tiste lepe in dobre, kot tudi skrbi in dvome. Partner vas bo podpiral, posebej v petek, ko bo vladar vašega znamenja v lepi povezavi z Luno. Tudi samski boste takrat lahko spoznali nekoga, ki vas bo v trenutku očaral. Konec tedna boste uživali v družbi prijateljev, saj bo Luna prešla v znamenje družabnega Vodnarja. Po dolgih tednih, ko je bilo vreme tako zelo kilavo vam bo prišlo še kako prav nekaj dni popolnega sproščanja v naravi.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Teden se bo začel s postopno rastjo Lune v vašem znamenju in začutili boste potrebo po čiščenju svojega telesa. Prav zbudili se bose in si napolnili notranje baterije. Veliko se boste gibali na svežem zraku. Vse do srede, ko bo Luna prešla v sosednjega, poslovno orientiranega Kozoroga, bo v službi malce bolj sproščeno ozračje, potem pa boste morali malce bolj zagrabiti. V tem času boste morali biti pozorni na finance, predvsem, če vas bremeni kakšen kredit. Dobro bi bilo, da povprašate o možnosti, da spremenite rok odplačevanja obrokov, da vas ne bo tako bremenilo vsakomesečno odplačevanje. Kljub želji, da se posvetite sebi, boste še naprej precej obremenjeni z domačimi opravki. Morda boste morali poskrbeti za nekoga, ki se bo nekoliko slabše počutil. Konec tedna pa se ne boste pustili omejevati in ga boste preživeli v prijetni družbi na krajšem izletu v naravo, saj bo Luna v družabnem Vodnarju.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V začetku tedna boste še malo zasanjani, saj boste imeli polno glavo novih poslovnih idej, ki se vam že nekaj časa podijo po glavi. Zavedate se, da bi na ta način lahko pomagali marsikomu do uspeha. Seveda še najbolj sebi. Malo boste žalostni, saj se zavedate, da nimate dovolj sredstev, da bi uresničili vsako zamisel sami, a po drugi strani bi mogoče pritegnila koga, ki ta sredstva ima in bi želel investirati v vaš projekt. Ne vznemirjajte se, kmalu bo prišla ponudba. Že v sredo boste pod vplivom Lune v vašem znamenju in zvest prijatelj ali prijateljica vam lahko ponudi poslovno priložnost, ki vas bo zelo zanimala. Zvečer boste romantični kot že dolgo ne, saj se bo za vas zanimala oseba, za katero ste bili prepričani, da se je popolnoma ohladila. Konec tedna lahko pričakujete povabilo v prijateljsko družbo in imeli se boste lepo. Zabaven in družaben konec tedna bodo zaznamovali tudi čustveni izlivi ljubljene osebe, ki si želi utrditi zveze, Luna v družabnem Vodnarju, bo sicer malce slabša za vse trajne zaveze in bolj primerna za kaj krajšega.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Precej bolj optimistično boste zakorakali v nov teden. Venera v zagnanem Strelcu bo povečevala vašo željo po druženju. Malo boste preračunljivi in iskali boste družbo prijateljev, ki zasedajo kakšen položaj ali so premožnejši. Pri tem ne bo šlo za to, da bi iskali kakšne takojšnje koristi ali prosili, da vam naredijo kakšno uslugo. Imeli boste samo boljši občutek, kot, da je njihovo zadovoljstvo in uspeh nalezljivo. Sredina tedna bo bolj stresna. Prizadevali si boste, da najdete neke nove poslovne priložnosti, predvsem vas bo zanimal hiter zaslužek, saj vam redni dohodki ne zadoščajo več. Težko, da boste pri tem uspešni. Konec tedna bo umirjen. Luna bo v vašem znamenju, ki bo ravno v tem času napolnila prvi krajec, bo malo upočasnjena in mirna. Taki boste tudi vi in druženje ter komunikacija bo malo ležerna, a zato nič manj prijetna. Druženje s prijatelji vas bo veselilo in spomnilo na vrednote, ki jih v resnici cenite v življenju.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Luna v Strelcu bo v začetku tedna prehajala vašo deseto hišo kariere in spodbujala vašo ambicioznost. Pozitivne povezave vas bodo napolnile z energijo in v tem času boste seveda sposobni izkoristiti vsako priložnost. Dobro se boste odrezali tudi v pravnih sporih. Od srede do petka zjutraj, boste pod vplivom Lune v Kozorogu povezali svoje ustvarjalne energije z drugimi. Prijatelji vam bodo ponudili pomoč in zastavili svoj vpliv za vas. Ne oklevajte in kolebajte, kakor zanate samo vi, saj se tako ugodno obdobje za napredovanje v poslu zlepa ne bo ponovilo. Kaj pa ljubezen? Lepa povezava Lune s Plutonom samskim lahko prinese močno in strastno vezo na delovnem mestu, kjer se bodo prepletali čustveni in poslovni interesi. Tistim, ki ste vezani, ta položaj napoveduje utrjevanje vezi, začutili boste, da se vaše partnerske vezi čedalje bolj poglabljajo in utrjujejo. Teden se bo zaključil z Luno v znamenju družabnega Vodnarja. Prijatelji se bodo zgrinjali okoli vas, mogoče tudi s kakšno prošnjo, a vas to ne bo motilo, veseli boste, da lahko priskočite na pomoč.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016