Tedenski horoskop (27.03 - 02.04.2017)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V torek navsezgodaj bo rastoča Luna v vašem znamenju, zato boste v službi energično in z navdušenjem prevzemali tudi zahtevnejše naloge. Odnosi s sodelavci so že od nedeljskega mlaja in mrka precej slabi. Večinoma boste prepire sprožali kar vi. Težko boste prenašali ljudi, ki bodo manj prizadevni in delavni . Še bolj boste občutljivi, če vas bodo poskušali kritizirati. Od četrtka dalje boste bolj sproščeni. Uživali boste v skupnih trenutkih s partnerjem/ico in tokrat boste vi tisti, ki boste organizirali vajin prosti čas, ki bo namenjen skupnim športnim aktivnostim. Pod vplivom Lune v znamenju sosednjega Bika boste začeli razmišljati, kako priti do boljšega zaslužka. Po glavi vam bo bodo rojile različne možnosti, od menjave službe, do iskanja honorarnega dela. Nekateri boste prepričani, da bi lahko odprli podjetje pa dvomite, če zmorete prevzeti vso odgovornost. Konec tedna ne boste strpeli doma in se boste z družino ali prijatelji, odpravili na pohod po pomladno prebujeni pokrajini.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Ker se bo Venera, vladarica vašega znamenja ta teden počasi začenja pripravljati na svojo retrogradno pot, bodo vaša čustvena pričakovanja težje uresničljiva. Partner/ica bo od vas pričakoval več, kot vam bo pripravljen/a ponuditi nazaj, kar bo netilo prepire med vama. Po četrtkovem prestopu Lune v vaše znamenje bo situacija boljša. Lažje boste izražali svoja čustva in tudi poslovni dogovori bodo v tem obdobju lažje stekli. Bodo pa v tem tedni vsi pogvoroi potekali v obliki pogojnika, torej, če bi bilo... Poslovni partnerji si bodo vzeli čas za premislek. prava akcija bo stekla v drugem tednu. Tudi ljubezenske akcije bodo bolj nakazane, samski boste opaženi, dobivali boste prijetna sms sporočila, na katera boste tudi vi odgovarjali bolj s puhlicami, saj (še) ne boste imeli dovolj poguma, da bi vstopili v novo vezo. Konec tedna bo družabno bolj razgiban, saj bo luna v živahnih dvojčkih spodbujala vašo komunikacijo.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Pod vplivom planetov v vaši naravni deseti in enajsti hiši, ki predstavljata vašo kariero in vplivna prijateljstva, boste začeli razmišljati o projektih za katere bi s jih še pred kratkim ne upali lotiti. Preprosto boste verjeli, da zmorete in še podporo ljudi, ki jim je že uspelo boste imeli. V začetku boste malo skeptični, saj se boste zavedali, da imate odprtih kar nekaj nezaključenih projektov, morda morate tudi zaključiti šolanje. Po drugi strani pa vam bodo novi izzivi dodatna motivacija, da zaključite nekaj zadev, ki jih že nekaj časa brez potrebe odlašate. Po četrtkovem prestopu Lune v znamenje Bika bodo sanje dobivale realnejše okvire in v službi se boste morali prav potruditi, da sanjanje o novih priložnostih ne bo motilo vaše zbranosti pri vsakodnevnem razmišljanju. Tudi v ljubezni vam ne bo nič manjkalo. Tisti, ki ste sveže zaljubljeni boste znali pritegniti pozornost svojega izvoljenca ali izvoljenko z izvirnimi povabili na druženje predvsem ob koncu tedna, ko vas bo pri tem podpirala rastoča Luna v vašem znamenju.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Začetek tedna bo za vas precej naporen, predvsem zaradi energije planetov in lune , ki bo v torek prišla v vašo hišo kariere. Zavedali se boste, da morate biti odločni in bojeviti, če želite kaj doseči in premagati druge. Tako obnašanje ne odgovarja vašemu značaju, saj dosti rajši odnehate in se umaknete v svoj svet, kot da bi se borili. V začetku tedna boste še posebej pod pritiskom, v službi vas lahko silijo, da prevzamete neko odgovornejše delovno mesto, ki pa ne bo prineslo kakšnega finančnega učinka. Vi boste oklevali, saj raje delate iz ozadja. Kljub temu napredovanja ne boste odklonili, saj imate občutek, da je to stopnička više na lestvici vaše kariere. Zaradi rastoče Lune bo vaša napetost malo popustila. Več časa boste posvetili sami sebi, negi svojega telesa. Spoznali boste neke nove osebe, ki bodo izven vašega prejšnjega kroga znancev in prijateljev. Z nekom, ki vam je bil včasih zelo blizu, boste proti koncu tedna razčistili nesoglasja.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V službi boste pronicljivi in iznajdljivi. Vaši sodelavci vas bodo občudovali, saj boste poleg svojih dolžnosti znali s spodbudo in praktičnimi nasveti spodbujati tudi druge, zato boste priljubljeni v širšem krogu znancev. Vabili vas bodo na vesela druženja. Bolje bo, da vsaj v začetku tega tedna preložite zabave na konec tedna, saj lahko kombinacija pretirane delovne zavzetosti in sproščenih prostih uric vpliva na vaše počutje in lahko oslabi vaš imunski sistem. Ne zavrzite truda preteklega obdobja. Še posebej previdni bodite saj je ves teden še vedno zaznaven vpliv sončnega mrka in morate biti posebej pazljivi tudi v prometu. Konec tedna boste pod vplivom Lune v znamenju zračnih Dvojčkov srečni v družbi nekoga, ki ga že dolgo občudujete, saj je na nek način podoben vam, uspešen v poklicu, a vendar samosvoj in na nek način zelo izviren. Odlikuje se s svojevrstno drugačnostjo, lahko je tudi tujec ali povezan s tujino.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Odnosi na delavnem mestu bodo še naprej izvor vašega nezadovoljstva. Želeli si boste temeljite spremembe in tisti, ki ste pred kratkim izgubili delo, boste razmišljali, da skupaj s kolegi, ki delijo vašo usodo, začnete na svoje. Najboljše kar lahko naredite je, da malo analizirate situacijo. Zberite osnovne podatke preko spleta poiščite koristne informacije in na koncu se posvetujte s tistimi, ki jim je uspelo na samostojni poti. Seveda poglejte tudi tiste, ki jim ni in so razočarani. Pretehtajte pluse in minuse. V četrtek in petek bo Luna prehajala vam sorodno znamenje Bika in vam prinašalo bolj umirjen čas, ko boste lažje sprejemali odločitve. Tudi odnosi z domačimi, ki so bili zadnje čase precej napeti se bodo počasi uredili. Lep skupen konec tedna bo še bolj razelektril situacijo. združite prijetno s koristnim in spodbudite vaše domače, posebej partnerja, da se vam pridruži na rekreativnem teku ali kakšni vrsti telovadbe.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Napetosti in nesporazumi iz preteklega tedna se bodo nadaljevali tudi ta teden, saj vam močna Ovnovska energija vaše vladarice Venere, ki se trenutno nahaja v vaši hiši odnosov z drugimi, ne odgovarja. Napredek bo počasen in v službi ali pri poslu boste pod drobnogledom. Dovolili si bodo nadzorovati vaše delo tudi tisti, ki absolutno ne smejo početi tega, saj sami ne obvladajo niti polovice tega kar obvladate vi. Po četrtku bo situacija malo boljša, saj se bo Luna premikala skozi znamenje Bika, ki bo spodbujal vaše pozitivne preobrazbe. Začeli boste z zunanjostjo, kasneje se boste potrudili, da s pomočjo meditacij in branjem priročnikov prodrete globlje v svojo notranjost in v njej poiščete prave vzgibe. Tudi konec tedna bo prijetnejši za vas, saj bo Luna v zračnih Dvojčkih pospešila vašo željo po izpopolnjevanju svojega znanja, kar vam bo omogočilo, da boste v službi bolj samozavestni.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Precej napetosti boste doživljali na delovnem mestu, saj boste morali delati pod pritiskom rokov in nadzora nadrejenih. Situacija vam bo včasih uhajala izpod nadzora in zna se zgoditi, da izbruhnete in poveste kaj si v resnici mislite o stalnih pritiskih, ki jih izvajajo nad vami. Čutili boste, da se vam godi krivica, še bolj bo bolelo to, da trenutno nimate opore niti v domačem okolju, saj vaši doma ne razumejo zakaj se tako razburjate zaradi zadev, ki jih nikakor ne morete rešiti. Tako stališče vam bo šlo še posebej na živce in včasih si boste želeli preseliti na samotni otok. Po četrtku bo situacija precej boljša. Luna v Biku vam bo dajala določeno trdnost in uravnoteženo energijo s pomočjo katere boste začeli reševati neke težave v odnosih doma. Odločili se boste, da več naredite za svoje počutje in zaradi tega boste imeli več energije. Dieta, ki jo boste začeli, bo hitro vplivala na izboljšanje počutja.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Na vašo ljubezensko zvezo bo vplivala množica planetov v znamenju ljubeznivih Ribic in Venere ter Marsa v znamenju ognjenega Ovna. Od torka bo še posebej eksplozivno, saj bo tudi Luna v tem ognjenem znamenju. Vaša želja po dotikih in čutnemu uživanju bo velika. Ker pa v tem času še ne boste razčistili določenih nesoglasij, ki sta jih s partnerjem “pridelala” v preteklem obdobju, bo ozračje doma čustveno zelo napeto. Tudi samski boste iskali predvsem razvedrilo in strast, kar vam bo kasneje povzročalo glavobole, saj se lahko zapletete v vezo z nekom, ki ima zelo različen značaj in čisto druge cilje v življenju kot vi. Po četrtkovem prehodu Lune v znamenje zemeljskega Bika boste malo umirili svoje čute predvsem ker vas bodo vsakodnevne obveznosti silile k zbranemu in natančnemu delu. Poleg tega boste morali čas do konca tedna posvetiti reševanju določenih finančnih zapletov, ki jih je povzročilo vaše nekontrolirano zapravljanje v preteklem obdobju.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Spremembe na domačem terenu vas bodo prisilile, da končno začnete reševati določene zadeve povezane z vašim domovanjem. Mogoče stanovanje v katerem ste trenutno ne ustreza več vašemu načinu življenja in boste morali v tem tednu narediti načrt za prenovo ali celo menjavo. Priložnosti bo veliko, ponudba pestra in zanimiva, zataknilo se bo le pri financah, saj trenutno nimate možnosti, da bi speljali večje projekte. Kmalu bo situacija povsem drugačna in imeli boste več energije. Važno je, da se ne obremenjujete preveč z daljno prihodnostjo, saj imate dovolj dela in skrbi v sedanjem obdobju. Vaše stalno dokazovanje samemu sebi, da zmorete več kot drugi, vas bo precej izčrpalo. Privoščite si več spanca posebno v sredini tedna. Proti koncu tedna bo vaše počutje boljše in konec tedna boste pod vplivom toplih pomladnih sončnih žarkov prav vzcveteli.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Planeti v znamenju Rib in Ovna vas bodo spodbujali k akciji, ki bo včasih precej nepremišljena. Posebno pazljivi bodite (tudi v prometu) zaradi vpliva nedeljskega mlaja in mrka, kasneje bodo energije bolj uravnotežene. V službi boste svojo povečano energičnost in ambicioznost uporabili v pozitivni smeri in hvalili vas bodo, da ste edino vi tisti, ki znate nakazati v katero smer naj se razvija celotna situacija in kaj je dobro za vas in tudi ostale. Brezmejno zaupanje ljubljene osebe bo za vas dobrodošlo in bo še utrdilo vašo samozavest. Tudi fizično se boste dobro počutili. Po četrtku boste začutili, da je čas za spremembe. Najprej se boste lotili sebe in svoje telo utrjevali s pomočjo športnih dejavnosti. Naslednja stopnja bo, ko se boste lotili še svojega domovanja. Ne bodite pretirano zaskrbljeni zaradi svoje finančne situacije, saj kaže, da je ta teden zadnji izmed malo bolj sušnih. Konec tedna boste romantično razpoloženi.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Pri poslovnem delovanju boste vse stavili na rezultate. Preprosto vas bo zanimalo kako bi prišli v čimkrajšem času do solidnega zaslužka. Ne boste se več sprijaznili z drobtinicami. Veliko boste naredili za svojo kondicijo in ne bo boste popustili svojim občutkom, ki vas bodo občasno silili v bolj lenobne vode. Po četrtku boste svoje veselje ob napredovanju delili s svojimi sodelavci in sodelavkami. Tokrat ne boste doživeli prevelike zavisti, saj bodo vsi soglasni, da si zaslužite. Konec tedna boste pod vplivom zračnih Dvojčkov svojim domačim priredili res prijetno pogostitev. Morda boste presenetili nekoga z izvirnim darilom in se pridružili veselemu praznovanju. Tudi volja do športnega udejstvovanja bo velika, saj boste ob vsakem pogledu v zrcalo boljše volje. Pa še ob koncu tedna si boste za nagrado privoščili kakšen kulinarični priboljšek.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016