Tedenski horoskop (05.12 - 11.12.2016)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V začetku tedna boste pod vplivom Lune v družabnem Vodnarju, tudi vi blesteli v družbi. S svojo duhovitostjo boste okoli sebe širili poseben šarm, tako da samskim ne bo manjkalo priložnosti za spoznavanje novih obrazov, ki bi lahko sčasoma postali znanci in prijatelji. Vladar vašega znamenja Mars bo v sredo vstopil v zračnega Vodnarja in spodbudil vašo željo po povezovanju in popuščanju. Še sami se ne boste zavedali, da boste privolili v nekaj kar vas bi drugače motilo, samo zato ker si to želi vaš partner ali partnerica. Venera vas še vedno podpira in tako bo še do petka, ko se bo zgodil njen prehod v znamenje zemeljskega Kozoroga. Nekaj časa torej še imate, da ste norčavi in frfotavi, predvsem ker bo od petka Luna v vašem znamenju in boste še posebej temperamentni.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Tisti, ki se boste po dolgem dopustu v začetku tedna vrnili na delovno mesto boste precej dobre volje, saj se vam bo zdelo, da imate mnogo več energije in veselja do dela. Z veseljem boste prisluhnili zgodam in nezgodam, ki so jih v tem času doživeli vaši sodelavci. Tudi vi boste s prav posebnim veseljem pripovedovali utrinke iz svojega dopusta, saj boste kljub določenim težavam, ki jih boste morali reševati tam do prehoda Lune v znamenje Ovna v petek, precej optimistični. Počutili se boste dobro in tudi veselja do drobnih življenjskih radosti vam v tem tednu ne bo manjkalo. Luna v vašem znamenju bo v nedeljo povzročila, da boste zadovoljni z določeno ponudbo. Konec tedna bo pod vplivom Lune v znamenju ognjenega Ovna predtem malo bolj napet.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Teden, ki je pred vami se bo začel z vladavino Lune v znamenju zračnega in prijateljskega Vodnarja in tudi vi boste sprostili svoja čustva. K vašemu boljšemu počutju bo botrovala tudi Venera, ki je od petka v znamenju avanturističnega Strelca. Imeli boste več občutka za prave potrebe drugih in ne boste več nasedali raznim provokacijam vašega partnerja. Končno boste sami pri sebi ugotovili, kaj hočete. Sobotni prehod Merkurja v znamenje prijateljskega Vodnarja, da boste končno sprejeli določene občutke, za katere ste mislili, da vodijo v slepo ulico. Od petka dalje, ko bo Luna prešla v znamenje ambicioznega Ovna , pa boste tudi vi bolj usmerjeni k ciljem in jih boste tudi lažje začeli uresničevati. V poslovnem svetu boste naravnost blesteli in z vašim občutkom za pravo mero, boste kmalu želi prave rezultate.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Vladarica vašega znamenja Luna, se bo v začetku tedna v zračnem in vizionarskem Vodnarju zelo dobro počutila. Tudi vi boste v začetku tedna precej premišljeni in polni idej in s težavami se boste spopadali mirno in odločno. Vedeli boste kaj hočete doseči v poslovnem svetu in tudi domačim boste dali vedete, kaj lahko pričakujejo od vas in česa pač ne. Prvi krajec Lune, ki se bo dovršila v začetku tedna bo močno vplival na vaše odnose in pospešil razkritje zamisli, ki ste jih do sedaj skrivali v sebi. Predvsem boste razmišljali o spremembi svojega položaja, o možnostih dodatnega izobraževanja ali celo študija ob delu v tujini. Vsekakor se boste svojih projektov lotili dosti bolj odločno, kot ste jih reševali v preteklosti, zato lahko pričakujete večje uspehe. Tudi v ljubezni in odnosih povezanih z njo vam idej in zamisli ne bo manjkalo. kot, da bi v tem tednu želeli nadoknaditi svojo preteklo brezbižnost in partnerju boste vsak trenutek znali pokazati koliko vam pomeni.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Mars bo že v sredo prešl v znamenje Vodnarja, kar je za vas dosti bolje, saj vas je njegov položaj v precej čustveno odmaknjenem Kozorogu omejeval in vas primoral, da več razmišljate in manj delujete. . V soboto bo zračni Merkur, ki skrbi za komunikacijo že v živahnem Vodnarju, kar vas bo precej streznilo. Malo bolj resno se boste lotevali svojih službenih nalog in tudi v osebnih odnosih boste bolj previdni in manj nastopaški. Predvsem boste ugotovili, da morate, če hočete doseči neke cilje v življenju varčevati in tudi dosti bolj poskrbeti za svoje zdravje. Začeli boste z bolj zdravim načinom življenja in usmerjali energijo v dejavnosti, ki prinašajo zadovoljstvo in vas krepijo. Proti koncu tedna, ko bo Luna prešla v znamenje ognjenega Ovna, boste tudi vi bolj odločno stopali proti uresničitvi zasebnih ciljev.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Venera bo konec tedna prešla v znamenje prijateljskega Kozoroga, tako da boste v ljubezenskih zadevah malo bolj zadržani. Predvsem boste imeli občutek, da vas nekdo sili v določene odločitve, ki vam ne odgovarjajo povsem, ali pa še niste pripravljeni nanje. V tem tednu bo tudi Merkur prestopil v znamenje Kozoroga in vas spodbujal pri novih ustvarjalnih projektih, ter vam pomagalo, da boste energetsko bolj močni in se boste lažje spoprijemali z vsakodnevnimi obveznostmi, ki vas čakajo v službi ali poslovnem svetu. V začetku tedna boste lahko s pomočjo sodelavcev v službi zaključili projekt na katerem ste delali že nekaj časa in vam bo prinesel kar precejšen zaslužek. V sredini tedna boste urejen partnerski odnos postavili na prvo mesto in tega ne boste obžalovali. Konec tedna boste pod vplivom Lune v znamenju ognjenega Ovna, posvetili predvsem športnim aktivnostim.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Teden se bo začel z Luno v znamenju sorodnega Vodnarja, tako da boste veseli in zabavni boste, kar bo privabilo v vašo okolico ljudi, ki imajo prav take lastnosti. Tekom delavnega ponedeljka boste morali opraviti tudi kakšno tako delo, ki vam ne bo najbolj odgovarjalo, a vas to ne bo pretirano motilo, saj boste imeli dovolj energije. Prvi krajec Lune, ki se bo dovršil v znamenju Vodnarja , bo spodbujal vašo ustvarjalno žilico in samskim prinesl kakšno znanstvo več. Ali boste pri tem doživeli kakšen čustven premik, bo pokazal čas. Konec tedna bo Luna prešla v znamenje Ovna, sobotne dopoldanske ure bodo precej napete, saj bo Venera prešla v resnobnega Kozoroga in se tam srečala s temačnim plutonom, kar vas lahko pripelje na misel, da vam partner nekaj prikriva.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
V začetku tedna se boste osredotočili na domače razmere, čeprav boste tudi tisti, ki ste se vrnili z jesenskega dopusta morali poprijeti s polno paro, da boste obvladali tekoče službene obveznosti. V sredini tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Rib tudi vi precej zasanjani in veseli, da je v vaše življenje vstopila oseba, ki vam nudi veliko čustvene opore in veselja do življenja. Malo vas bo motilo, ker pri tem ne morete pričakovati dovolj stabilnosti, a po drugi strani se boste zavedali, da vsega ne morete imeti naenkrat. Konec tedna boste želeli nadoknaditi zaostale službene obveznosti, ki jih niste mogli opraviti zaradi dopusta ali pa ste se ukvarjali z drugimi pomembnimi zadevami. Lahko, da boste delo celo prinesli domov ali pa boste preprosto oddelali delovno soboto ali celo nedeljo. V sobote pazite, da ne boste zanetili prepira zaradi ljubosumnosti.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V začetku tedna bo Prvi krajec Lune v znamenju zračnega Vodnarja v vas sprožil željo po izpopolnjevanju svojega znanja. Če morate dokončati šolo, boste kljub toplemu vremenu in zares lepemu vremenu, odprli knjige in se res zbrano lotili šolske snovi. Seveda bo vaš motiv, da izpopolnite svoje znanje tudi to, da najdete boljši in lažji vir zaslužka. Luna v znamenju Ovna in vstop Merkurja v znamenje Vodnarja bosta še pospešila vaše možnosti, da hitro najdete novo poslovno priložnost. Proti koncu tedna boste sicer ugotovili, da seveda “ni vse zlato kar se sveti”, saj vas lahko nekdo prepričuje, da vaši načrti nimajo prave podlage. Ne ozirajte se preveč na pripombe, posebno, če kritizira nekdo, ki ima trenutno od vas precejšnje koristi in ne želi, da bi se to stanje spremenilo. Možno je, da boste v nedeljo nastopili malo bolj odločno in s svojo direktnostjo nekoga užalili.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Prvi krajec Lune, ki se bo dovršil v ponedeljek bo povečal nemir v vas, ki ga bodo sprožili zunanji dogodki in bodo povezani z določenimi finančnimi zadevami, ki ste jih urejali v zadnjem času. Vaše dolgotrajno prizadevanje bo v tem tednu obrodilo rezultate, a kljub zavedanju, da vam ne more spodleteti, boste morali v finalu precej previdno odmerjati korake. Dela in obveznosti vam ne bo zmanjkalo, od sobote dalje bo tudi Venera prešla v vaše vztrajno znamenje , tako da vam bo uspevalo loviti roke in narediti več kot lahko. Ljubezen boste podrejali delu, samski pa boste doživeli, da se simpatija na delavnem mestu lahko spremeni v nekaj več. Konec tedna boste doma napeti, dovolj boste imeli vloge žrtve in vsem boste povedali kaj vas v resnici muči.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Teden se bo začel z Luno v vašem znamenju in ker se bo Luna dovršila v prvi krajec , boste še posebej radoživi. Če boste ta teden morali začeti delovno, saj se je vaš dopust prejšnji teden zaključil, boste težko preklopili v pravi delavni ritem. Misli vam bodo uhajale k sproščeni zabavi in veselim dogodivščinam. Vaši nadrejeni ali poslovni partnerji ne bodo zadovoljni z vašo zmanjšano vestnostjo, zato lahko pričakujete kritike na svoj račun. Proti koncu tedna se boste zbrali in pod vplivom Lune v znamenju Ovna boste bolj prodorni. Pričakujete lahko, da vam bodo sodelavci pomagali prikriti kakšno napako, ki se vam bo pripetila zaradi raztresenosti. Kljub temu boste komaj pričakali konec tedna, ko se boste lahko mirno predajali družabnim doživetjem ob prireditvah na prostem ali pa boste skupaj s prijatelji obiskovali nočne klube.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
V začetku tedna boste pod vplivom lune v znamenju Vodnarja imeli toliko novih idej, da boste težko dojeli, da se delovni dan že zaključuje, saj boste želeli uresničiti vse naenkrat. V torek bo Luna prešla v vaše znamenje, tako da boste v tem obdobju še posebno srečni. Zadnje čase se vam uresničujejo ljubezenske sanje in končno doživljate to kar ste si vedno želeli - umirjeno, a obenem strastno ljubezen. Končno se vam odpirajo tudi lepe in nove poslovne poti in zavedate se, da boste končno lahko zaživeli tako kot si želite. V soboto bo Venera prešla v znamenje organiziranega Kozoroga in vaši načrti bodo dobili konkretno podlago. Preprosto boste vedeli kam morate usmeriti svoje korake, da se bo vaše življenje zasukalo v pravo smer.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016