Tedenski horoskop (19.06 - 25.06.2017)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Vladar vašega znamenja Mars, bo v tem tednu v lepi povezavi z Venero in vezani boste veliko časa in energije posvetili svojemu partnerju. Želeli mu boste pokazati, koliko vam pomeni in veliko se vas bo odločilo za učvrstitev vajine zveze. Samski boste začutili določen nemir in s toplimi žarki, ki jih v vaše življenje prinaša poletje, si boste tudi vi zaželeli več ljubezni in romantike. Nestrpno boste pričakovali tople objeme in ljubeče poglede ljubljene osebe. Kljub temu bodite potrpežljivi, saj se vam lahko zgodi, da se boste zaljubili v privid, ki bo le odseval prave lastnosti osebe v katero se boste zagledali. Proti koncu tedna bo Luna prešla v občutljivo znamenje Rib, v katerem se seveda trenutno nahajata Kiron in varljivi Neptun tako da boste resnično zasanjani in polni določenih novih idej.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V začetku tedna bo Luna prehajala Kozoroga, vam sorodno zemeljsko znamenje, kar vam bo dalo zagon, da boste marljivo izvrševali vse naloge, ki jih morate opraviti. Vaše ambicije rastejo in ne omahujete več toliko, saj ste se začeli zavedati, da vam le redno delo omogoča napredek, ki si ga v resnici želite. V torek bo Luna prešla v znamenje zračnega Vodnarja in pred vami se bodo odprle nove poti. Pomoč prijateljev, tudi tistih na položaju vam bo odprta. Najboljša ideja bo prišla preko nekoga, ki na prvi pogled ne sodi v krog vaših znancev, a se bo kmalu izkazalo, da so njegovi ali njeni nameni zelo iskreni in tudi nasveti uporabni. Konec tedna bo zadnji krajec lune v znamenju rib, tako da boste zasanjani in romantično razpoloženi kot že dolgo ne. Prav možno je, da vam bo prijatelj odkril, da čuti do vas več kot le prijateljstvo.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Merkur v vašem znamenju je v vaše življenje prinesel več sproščenosti in manj zapletov. Presenečeni boste kako hitro bodo sedaj stekli določeni dogovori, ki so se v prejšnjem obdobju zapletali in ste bili prepričani, da jih boste morali opustiti. V začetku tedna, ko bo Luna prehajala resnobnega Kozoroga, boste imeli še kar nekaj težav, ki pa bodo kazale na to, da morate spremeniti svoje navade in se prilagoditi novo nastali situaciji. Vaši potenciali so veliki, le najti morate svojo izvirno kodo, ki vam bo pomagala, da v življenju napredujete. Od torka dalje bo Luna v vizionarskem Vodnarju in prave zamisli se bodo kar vrstile. Konec tedna bo Luna prestopila v Ribe in ker bo tukaj tudi zadnji krajec, boste zadovoljni z napredkom, saj ta položaj Lune odpira spremembe na kariernem področju.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Trenutno precej napeta situacija na nebu nikakor ne vpliva dobro na vas, ki bi raje delovali blago in z občutkom. V realnem svetu se morate soočati z veliko različnimi ljudmi, ki imajo od vas diametralno različne vrednote in mnenja o bistvenih življenjskih vprašanjih. V tem tednu boste v začetku tedna precej delavni, saj boste morali dokončati določene zadeve, ki imajo postavljene roke. Partner vam bo očital, da se ne zmenite za njegove ali njene potrebe in ga preveč zanemarjate. V torek bo Luna, ki je seveda tudi vaša nebesna vladarica in imajo zato njeni premiki še posebej močan vpliv na vas, prešla v znamenje prijateljskega znamenja Vodnarja in tudi vi boste bolj družabni. Prijatelji bodo iskali vašo družbo, ravno tako pa tudi vam ne bo manjkalo motivacije za zabavno preživljanje večerov. Konec tedna bo Luna v obliki zadnje krajca v znamenju vam naklonjenih vodnih Ribic zares čaroben, ampak samo, če si boste dovolili sprostiti.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V začetku tedna boste izjemno delavni, saj vas bo v to silila resnobna Luna v Kozorogu. Ponedeljek bo izjemno uspešen in naredili boste veliko. Predvsem uspešni boste pri zaključevanju določenih projektov. Popoldan bo dosti bolj stresen in napeti odnosi z vašimi domačimi se lahko razplamtijo in zanetijo požar. Od torka bo Luna v zračnem Vodnarju povzročila napetosti na partnerskem področju, saj lahko razčiščevanje s partnerjem pripelje do precej napete situacije. Konec tedna bo zadnji krajec v znamenju Rib odprl področje skupnih financ. Veliko boste razmišljali o tem, kaj in kako urediti svoje finance in ugotavljali ali je mogoče nastopil čas, da opustite določene zamisli. Potrebovali boste pošten počitek in obnovo svojega telesa, a tudi duha. Vaši dvomi bodo v tem obdobju čedalje močnejši, predvsem ker se boste izogibali določenih resnicam.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V začetku tedna boste pod vplivom Lune v znamenju zemeljskega Kozoroga na delovnem mestu boste še posebej prizadevni in ustvarjalni, še posebej, če obstaja neka močna simpatija med vami in sodelavcem ali sodelavko. Če ste samski in pripravljeni na vezo, se bo začela spletati neka zgodba. V nasprotnem primeru se lahko zadeve zapletejo. Merkur, vladar vašega znamenja, potuje preko vam sorodnih Dvojčkov in določeni projekti bodo zopet vzcveteli. Tudi čustva do določene osebe, ki vas je osvojila v preteklosti, pa se je v tem času malo umaknila, bodo zopet močna. Samski lahko pričakujete močno podporo vaših prijateljev, ki vas bodo podprli pri vaših načrtih in zaščitili, da boste lažje prebrodili težave, ki vam jih bodo povzročali vaši domači.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Vaše ljubezensko življenje bo na lepem doživelo razcvet. Marsikomu od vas se bo zazdelo, da ste v preteklosti veliko zamudili, posebno, če ste bili v zvezi z nekom, ki vam ni v pravi meri vračal čustev. Tokrat bo vse drugače, saj ste resnično povezani z osebo, ki vas občuduje. Tudi poslovno bo začetek tedna zelo uspešen, sploh zaradi Lune v resnem Kozorogu. V torek bo Luna prešla v zračnega Vodnarja, idej vam ne bo primanjkovalo in tudi na pravi način boste pristopili k reševanju težav. Konec tedna bo Luna prešla v prešerno znamenje Rib, kjer bo zadnji krajecj, ki bo ponudil priložnost za obnovo in odklop od vsakodnevnih skrbi, ki vam v zadnjem času jemljejo vso voljo do napredka.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Seveda bo luna v znamenju delavnega Kozoroga vplivala tudi na vas in že v začetku tedna boste v poslu ali službi dobili neko priložnost, ki bo jasno nakazovala, da je vaš osebni napredek resnično opazen in da tudi vaši nadrejeni opazujejo vašo prizadevnost. Zato je še toliko bolj važno, da v tem obdobju v službi ali pri poslu ne delate večjih napak, saj si lahko v tem obdobju izkaže, da stojite na prelomni točki, ko lahko pričakujete večji preskok v karieri. Luna v Vodnarju vas bo v torek spomnila, da vas zelo potrebujejo tudi vaši domači. Konec tedna bo Luna v znamenju sočutnih Ribic, tako da boste veselo žvrgoleli s ptički in ptičicami. Pazite se prevarantov, ki bodo imeli povečan vpliv.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V začetku tedna boste dokončevali določene projekte, ki ste jih v preteklem obdobju precej zanemarili v tem tednu pa je nastopil čas, da rešite vse obveznosti in se po sobotnem mlaju posvetite novim. Najbolj vas bo skrbel finančni načrt s katerim bi lahko uresničili zadano. V sredini tedna bo Luna v znamenju vizionarskega Vodnarja tako da se boste lažje povezovali z drugimi pri uresničevanju svojih zamisli. Tudi sodelavci bodo imeli svoje ideje, ki bodo še obogatile projekt. Konec tedna bo Luna prešla v nežne Ribice in v ospredje bo stopilo vaše domače okolje. Navadno vam bolj odgovarja bolj razgibano okolje, družba in zabava, tokrat boste čisto uživali obkroženi s tistimi, ki jih imate najraje in se v njihovi družbi počutite resnično sproščene in brez zavor.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Teden se bo začel z Luno v vašem znamenju, tako da vam energije za delo ne bo manjkalo. Resno in predano se boste lotevali nalog, ki vas čakajo. V sredini tedna bo Luna v znamenju Vodnarja, kar bo končno odprlo vaše finance. Dobili boste prave informacije o različnih poslovnih priložnostih, tako da bo vaš večni pesimizem malo splahnel. Še bolj veseli boste blagodejnega vpliva, ki ga prinaša ponovno direktni Jupiter v vaši hiši kariere in preko vašega poslovnega partnerja lahko dobite neko nepričakovano ponudbo ali priložnost, ki bo spremenila vaš položaj. Tudi Merkur v vaši šesti hiši, nakazuje, da boste imeli z delovnimi načrti precej več sreče, kot ste pričakovali. Neka poslovna priložnost se lahko izkaže kot zelo pozitivna. Konec tedna boste uživali v družbi prijateljev.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Precej intenzivno boste v začetku tedna razmišljali o možnostih napredovanja pri poslu ali v službi, tako da boste pod vplivom Lune v Kozorogu precej zmedeni, saj boste želeli uresničiti vse naenkrat. Sanje o hitrem napredku lahko negativno vplivajo na odnose s sodelavci, saj bodo le-ti prepričani, da jih obremenjujete z enimi in istimi pripombami. V torek bo Luna prešla v vaše znamenje in vaše razpoloženje se bo popravilo. Merkur, planet komunikacije in trgovine je v znamenju sorodnih dvojčkov, tako, da boste v poslovnem svetu lažje zadihali. Odločili se boste za neko investicijo, ki vam bo prinesla osebno zadovoljstvo. Če je vaše prevozno sredstvo že odslužilo svojemu namenu, bo čas, da ga zamenjate. Konec tedna bo Luna v znamenju sosednjih Rib spodbujena z Zadnjim krajcem tako, da boste zlahka dobili informacijo o možnostih kredita, če ga potrebujete.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Luna v resnobnem Kozorogu bo v začetku tedna spodbujala vaše prijatelje in znance, da vas bodo brezpogojno podprli pri določenih projektih in vam pomagali, da boste naredili vse kar je potrebno. Jupiter je zopet direkten in vam bo prinašal vitalnost in pospešil regeneracijo. Ker ste pod močnim vplivom sanjavega Neptuna posebne energije ne boste začutili. Več kot zbrano delo, vam bodo pomenili sprehodi in obiski zanimivih prireditev in predavanj. Konec tedna bo seveda v vašem znamenju zadnji krajec, tako da bodo občutki moči in uravnoteženosti pri vas močni. Ne pretiravajte s samohvalo, pomislite na čase, ko resnično niste imeli skoraj ničesar. Končno se lahko glede določenih strategij premaknete na naslednjo stopnjo in začnete razmišljat o investicijah v trajne dobrine.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016