Oven

21.3 - 19.4
01 oven mini

Začetek tedna bo Luna v znamenju Tehtnice in ker bodo na nebu precej napete povezave, bodo na udaru vaša ljubezenska in poslovna partnerstva. Lunin Mrk vas bo v torek spodbudil, da razmislite o določenih ciljih in se odrečete nerealnim pričakovanjem. Ne bo se vam težko spopasti z določenimi cilji, za katere se je izkazalo, da se niso uresničila. Mnogi boste v tem tednu doživeli krizo v partnerskih odnosih in v primeru, če vaše partnerstvo ni prav stabilno in ne temelji na iskrenosti ter trdnih temeljih, lahko med vama nastopijo resne težave. Nasprotno bo vpliv Mrka na samske precej bolj pozitiven, saj se boste znebili  predsodkov iz preteklosti in bolj pogumno zakorakali v prihodnost. Konec tedna bo Luna prehajala ognjenega Strelca in tudi vam se bo povrnil običajen optimizem in volja do urejanja zadev.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini

V začetku tedna bo Luna prehajala Tehtnico, zračno znamenje s katerim si delite nebesno vladarico Venero. V tem zračnem znamenju se bo zgodil Lunin Mrk, ki bo pri vas povzročil precejšnje spremembe na službenem, poslovnem, področju. Previdno na delovnem mestu, ne hitite, možno je da se vam v tem obdobju pripeti kakšna nezgoda, ali pa se boste samo malo slabše počutili (razne alergije, gripa). Konec tedna bo Luna prešla v ognjeno znamenje Strelca, kar vam bo pognalo kri po žilah. Na lepem boste bolj optimistični in aktivni. V nedeljo bo tudi Sonce prešlo v vaše znamenje in s seboj prineslo pozitivno ozračje. Zagotovo se bo pokazala rešitev nekega zapletenega finančnega problema, brez da bi morali zato poseči po rezervah. Prosti čas boste preživeli v družbi partnerja ali prijateljev.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini

Energija Lune v zračni Tehtnici bo še pospešila razvoj določenih poslovnih dogovorov, ki bodo v tem tednu absolutno pozitivno obarvani. Torkov Lunin Mrk bo sicer zelo naporen, a bo prinesel tudi določene pozitivne stvari, ki jih velja izkoristiti. Izkoristite poslovno priložnost, ki se vam bo ponudila, saj bo v naslednjem obdobju to veliko težje izvedljivo.. Ne pozabite tudi na tiste, ki so trenutno manj srečni od vas, saj tudi vi včasih potrebujete pomoč. Končno se vam obetajo tudi dobre novice glede vašega finančnega položaja. Dobra novica v četrtek bo, da lahko pridobite neka sredstva, ki jih boste nato uspešno vlagali naprej. Ravno do četrtka bo čas, da še kaj dogovorite, sklenete ali podpišete pogodbo. Nato bodo povezave malo bolj negativne. V nedeljo bo Sonce prešlo v znamenje zemeljskega Bika, kar vam bo zelo odgovarjalo, saj se boste lažje osredotočili na poslovne obveznosti, ki so v prejšnjem mesecu malo šepale.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini

Začetek tedna bo malo bolj naporen, saj boste imeli doma cel kup obveznosti in tudi v službi bodo pritiskali na vas roki za končanje določenih zadev. Počutje ne bo najboljše, že v sredo pa prihaja rešitev. Povezava med Soncem in Jupitrom vam bo prinesla neko nepričakovano rešitev vaših problemov. Oseba na položaju, ki vas zelo ceni, a tega noče priznati, da nebi vzbudila zavisti pri ostalih, vam bo  pomagala rešiti zapleten problem. V mislih imejte, da je možno rešiti še tako zapleten problem, če se ga lotite na pravi način in imate ob tem podporo pravih oseb. Merkur bo v četrtek v lepi povezavi z Luno in tako boste zlahka izražali svoje občutke kot že dolgo ne. Tako, da bo v ljubezni in v poslu prišlo do nekega napredka, ki ste ga že dolgo pričakovali, a je znova in znova prihajalo do zastojev. Čez vikend bo Sonce prešlo v zemeljskega BIka in začelo bolj resno obdobje, kar nam bo pomagalo predvsem na finančnem področju.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini

V začetku tedna bo v službi zelo pozitivno vzdušje. Za nek projekt, ki ga morate končati v kratkem boste dobili polno podporo svojih sodelavcev in tudi nadrejeni vam bodo priskočili na pomoč. Vsekakor ne bo nobenih večjih težav pri izvedbi in kmalu se bo izkazalo, da lahko pričakujete tudi finančno nagrado za izvedbo. Kmalu boste ugotovili, da vas podpira mnogo več ljudi kot ste pričakovali. V sredo lahko pričakujete neko priznanje, pohvalo, za minulo delo. Samski lahko v tem tednu preko dela spoznate nekoga, ki vas bo popolnoma očaral/a. V začetku bo vse kazalo, da tudi vi njega/njo, a kasneje se lahko izkaže, da temu ni tako. Predvsem kaže na globoko razočaranje, ki jo je ta oseba doživela v preteklosti tako, da se preprosto boji sprejeti čustva v svoje življenje. Konec tedna boste pod vplivom prehoda vašega vladarja Sonca v Bika precej napeti. Morda si privoščite kakšno športno popoldne, ki vam bo malo zbistrilo misli.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini

V začetku tedna bo vaše težišče v glavnem namenjeno finančnim vprašanjem. Zadnje čase ste malo zanemarili  to področje, saj ste bili preprosto preveč zaposleni. Mislili ste, da se bodo zadeve uredile same po sebi, a se to žal ne bo zgodilo.. No, v sredini tedna se bo vaša energija malo okrepila. Lepa povezava med Soncem in Jupitrom v sredo bo odprla in podprla vaše možnosti za napredek v karieri. Ste brezposelni in iščete službo? Priložnost boste dobili. V četrtek bo vaš vladar Merkur v lepi povezavi  z Luno tako, da boste zlahka predstavili svojo vizijo bodočemu delodajalcu. Tisti, ki ste v službi boste komaj čakali, da se zaključi delovni teden in se sprostite v domačem okolju. Preprosto ne boste verjeli, da vam družina nudi tako oporo, medtem, ko imate drugje samo težave. Vikend bo malo bolj napet, čeprav vam bo prijalo, da se bo Sonce premaknilo v znamenje sorodnega Bika, kar bo olajšalo vse nove projekte, ki se začenjajo v maju.

Tehtnica

21.3 - 20.4
07 tehtnica mini

V začetku tedna boste precej pod vplivom Lune v vašem znamenju, kar bi drugače vplivalo pozitivno na vas, a tokrat bodo na nebu prav neprijetne in napete povezave, tako da boste po vsej verjetnosti precej obremenjeni. Odnosi z drugimi bodo napeti, počutili se boste precej nemočne. Bolje, da ste tiho, kot da izrečete kakšno besedo preveč. V torek se bo v vašem znamenju zgodil mrk. Določenim vzorcem obnašanja se boste morali odpovedati. Ali imate res prav vi, ali bo bolje, da poiščete nove rešitve in pustite določene ljudi, ki vas obremenjujejo, da gredo po svoji poti. V sredo boste dosti bolj sproščeni. Spoznali boste svoje pomankljivosti, ki ste jih tajili tudi pred seboj, ne samo pred drugimi. Konec tedna boste praznično razpoloženi. Luna  v znamenju ognjenega Strelca bo idealna za razmišljanje o višjih smislih, ki jih iščemo v svojem življenju. Nekateri smisel najdejo v religiji, vi pa boste razmišljali o simboliki velikonočnega praznovanja.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini

Pester in naporen teden je pred vami in imeli boste veliko opravkov, ki jih boste le težko odložili na kasnejši čas. V ponedeljek bo Luna v znamenju Tehtnice v precej napetih aspektih, tako da boste morali biti previdni, tako na cesti, kot pri delu. Torkov Lunin mrk bo še pospešil vašo čustveno obnovo. Preprosto si ne boste mogli več zatiskati oči pred  določenimi resnicami, ki jih doživljate v vaši čustveni vezi. Način vaše komunikacije se bo kmalu spremenil, saj ste ugotovili, da z priganjanjem drugih doma in v službi ne dosežete ničesar. Proti koncu tedna boste več pozornosti posvetili rešitvi finančnih zapletov. Prehod Sonca v realističnega zemeljskega Bika bo z vaših oči snel plašnice in čaka vas pravi miselni zasuk. Ugotovili boste, da morate z denarjem delati na drugačen način. Čas je, da začnete z varčevanjem, čeprav načeloma ne verjamete vanj in bi želeli, da se določene cilji uresničijo brez vašega vložka.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini

Precej konflikten začetek delovnega tedna vas bo vznemiril in želeli boste uveljaviti svojo voljo v družbi prijateljev in znancev. Torkov Lunin Mrk v znamenju tehtnice, vas bo prisilil, da razmislite o tem, da bo opustili določene vzorce vašega obnašanja, saj vam trmoglavost in prepričanost v svoj prav, trenutno ne prinašajo nikakršne dodane vrednosti in pomenijo le obremenitev. V začetku vam bo težko, a od poznega četrtkovega večerja, ko bo Luna prestopila v vaše znamenje boste boljše volje. Razmišljali boste o nalogah, ki vas čakajo v bližnji in tudi bolj oddaljeni prihodnosti. Takoj boste bolj razpoloženi in ne boste zapravljali časa za malenkosti. Pri delu boste dovolj natančni in hitri, saj boste želeli čim prej dokončati določen projekt, ki ga že predolgo pripravljeta. Čez vikend bo tudi Sonce prešlo iz ambicioznega, ampak polovičarskega, Ovna v zemeljskega Bika, kar bo pomagalo, da se malo bolj osredotočite na realna pričakovanja.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini

Lunin Mrk v znamenju Tehtnice bo močno vplival na vaše področje kariere. Preprosto boste morali opustiti določene zamisli ali projekte, saj ne boste mogli nadaljevati z delom. Po drugi strani se boste začeli dogovarjati o novih poslih in programih ter tako svojo precej utrujeno delovno barko obnovili in osvežili. Spremembe so včasih ne smo koristne, temveč predvsem nujne, če želimo doseči določen napredek. Od sredine tedna boste boljše volje. Praznično vzdušje bo vplivalo na vas in vključili se boste v priprave vaših domačih in s posamičnimi domislicami popestrili domače vzdušje. Posvetili se boste svojim družinskim članom in jih poizkusili bodriti s pomočjo duhovitih pripovedi. Tudi prijatelji bodo uživali v vaši družbi, tako da bo praznično vzdušje v vašem domu tokrat res zelo pozitivno nastrojeno. V nedeljo bo tudi Sonce prešlo v znamenje sorodnega zemeljskega Bika, kar vam bo pomagalo pri določenih željah, ki do sedaj niso bile uresničljive.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini

Torkov Lunin Mrk v znamenju Tehtnice vas bo spomnil na vse visokoleteče načrte, ki ste jih nekoč tako skrbno gradili, sedaj pa se bo izkazalo, da jih boste morali opustiti. Ko boste opravili bilanco stanja, boste ugotovili, da imate še dovolj dela in boste tako lažje dosegali rezultate. Hrepeneli boste po krajšem potovanju, saj imate občutek, da vas bi sprememba zraka, podnebja in stiki s tujimi, zanimivimi običaji razvedril in vam vrnil voljo do sprejemanja novih izzivov. Še kako prav imate in vsi tisti, ki imate možnost pojdite na velikonočni izlet. Tudi tisti, ki boste ostali doma, se boste imeli lepo. V teh težkih časih je dobro počutje doma, med tistimi, ki jih imate najraje, največji blagoslov in darilo. Prav tako se boste posvečali tudi svojim prijateljem, ki so vas zaradi prevelikih obveznosti že pogrešali.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini

Teden pred vami bo res turbolenten, ampak zadnje čase ste vajeni malo bolj hitrega tempa. Ker ste prilagodljivi, ni večjih težav. Torkov Lunin mrk bo sicer poskrbel za to, da se boste spopadli z določenimi realnostmi. Odločili se boste, da boste bolj dejavno začeli urejati svoje finance in se ne boste več zanašali na partnerja. Če ste vi tisti, ki brezpogojno dajete tudi materialno, boste postali precej bolj realni kar se financ tiče, saj tudi vaša vreča ni brez dna in tudi bančni račun ima omejitve. Veliko Ribic se bo lahko oddahnilo, saj končno ne boste več mislili na nekoga, ki ste ga dolgo časa čustveno podpirali, ne da bi zares dobili nazaj pravo oporo, ko ste jo potrebovali. Tudi vi boste uživali v družinskem prazniku in ga izkoristili za obnovo svojih moči in končno začeli razmišljati o tem, da bi več časa in energije posvetili tudi sebi in ne samo drugim.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.