Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Prejšnjo soboto se je zgodil važen nebesni prehod, Mars, vladar vašega znamenja je prestopil v vam sorodno znamenje ognjenega Strelca in s tem dvignil nivo vaše energije. Zopet se boste dobro počutili v svoji koži in to tudi pokazali tako sebi, kot tudi drugim. Tudi vaši najbližji bodo opazili razliko v vašem vedenju in to, da ste zopet podobni sebi, da ste pogumni in samozavestni ter polni načrtov. Luna v znamenju vodnega Raka, bo v sredini tedna pomagala, da se boste doma odlično počutili in uspešno renovirali del stanovanja, kar ste že nekaj časa odlagali. Konec tedna bo Luna v znamenju družabnega Leva in vsi boste komaj čakali, da vas povabijo na kakšno srečanje ali zabavo, kjer se boste sprostili in se naplesali. Še posebej boste v zabavnih doživetjih uživali samski Ovni in Ovnice, ki lahko na svojem osvajalskem pohodu spoznate osebo, pri kateri boste po krajšem razgovoru ugotovili, da imate marsikaj skupnega.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V začetku tedna vas bo Luna v znamenju živahnih Dvojčkov spodbudila, da končno spravite v red svoje finance. Veliko ste delali in bili pri tem uspešni. Sodelavci in nadrejeni so hvalili vašo učinkovitost in dobro organizacijo. V tem tednu boste dočakali tudi denarno nagrado. Tudi čustveno se boste umirili, predvsem v sredini tedna, ko boste o težavah lahko spregovorili s svojimi prijatelji in sodelavci. Nove ideje in ustvarjalen način razmišljanja bodo privreli na dan konec tedna, ko bo Luna prehajala ognjenega Leva in boste začutili, da ste končno premagali določene zavore v sebi in se boste prepustili bolj sproščenemu razmišljanju in delovanju. Opustili boste stare vzorce razmišljanja, ki so vas vedno pripeljale v slepo ulico. Zavedati se morate, da bo nov način delovanja v vaši okolici sprožil določen odpor. ne ozirajte se na ljudi, ki se držijo okostenelih vzorcev obnašanja, saj ne prinašajo napredka. Konec tedna boste posvetili športnemu udejstvovanju in tisti, ki imate otroke jih boste spodbujali k gibanju.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
V ponedeljkovo jutro se boste zbudili pod vplivom Lune v vašem znamenju, ki bo spodbujala vaše dobro razpoloženje. Občutek boste imeli, da ste nenadoma postali del nekega zelo živahnega in pomembnega dogajanja. Vaš koledarček v katerega vpisujete svoje sestanke in dogovore bo precej poln in med njimi se bo znašel tudi kakšen skriven domenek. Če niste samski, obstaja velika nevarnost, da zaradi svojega vedenja znova prevzamete ta status. Nasprotno boste samski dobili priložnost, da spoznate nekoga, ki vam je po lastnostih in obnašanju precej podoben in lahko v vaše življenje prinese marsikaj novega. V sredini tedna boste malo razmislili o stanju svojih financ. Če vam gre trenutno bolj slabo, lahko zaprosite za pomoč, ki jo boste tudi dobili. V nasprotnem primeru boste vi pomagali nekomu, ki tako pomoč nujno potrebuje.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Začetek tedna bo Luna, vladarica vašega znamenja, potovala preko znamenja predhodnih Dvojčkov. Okoli vas bo vrelo od dejavnosti in podjetnosti, vi pa si boste želeli le malo več časa in upočasnjen tempo. Kljub temu, da ste bili morda pred kratkim na dopustu, se boste počutili utrujeno in brez energije. V sredini tedna, ko bo Luna prestopila v vaše znamenje, se bo tudi vam povrnila energija. Z veseljem boste opravili cel kup obveznosti, ki ste jih do sedaj pusščali v službenem predalu. V petek bo Luna prešla v temperamentnega Leva, kar bo še okrepilo vašo vitalnost. Odvečno energijo, ki je posledica stresnega službenega dogajanja v zadnjem času boste najbolj sprostili ob primerni športni dejavnosti. predvsem konec tedna boste zelo veliko časa preživeli v naravi. Samski si boste poiskali prijetno prijateljsko družbo in konec tedna organizirali zabavo, ki bo izgovor, da nanjo povabite nekoga, katerega pogledi vam zadnje čase ne dajo spati.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Vpliv ponedeljkove lune v znamenju živahnih Dvojčkov bo sprožil precej pestre dogodke v tem tednu, ki jim boste težko sledili. Okoliščine vas bodo prisilile, da boste na delovnem mestu preživeli več ur kot običajno ter se skrbno in skoncentrirano lotevali določenih opravil, ki vas čakajo. Malo boste razočarani, saj imate radi, da se vaši dosežki takoj vidni, tokrat pa ne bo tako, saj boste večinoma opravljali le rutinska opravila, ki so sicer zahtevna in zahtevajo od vas precej koncentracije, a ko jih opravite, ne dobite nikakršnega priznanja ali druge potrditve. Zato boste resnično veseli šele konec tedna, ko bo Luna prešla v vaše znamenje in boste resnično uživali v organiziranju družabnih dogodkov, preko katerih boste utrjevali stara prijateljstva in znanstva ter se seznanili tudi z novimi obrazi, ki so šele pred kratkim vstopili v vaše življenje.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Precej zaposleni boste z dokončevanjem določenih projektov, kar bo še spodbujala ponedeljkova Luna v znamenju živahnih Dvojčkov. Sredi tedna bo prehod Lune v znamenje družinskega Raka v vas sprožil močna čustva in željo, da bi čim več časa preživeli doma in se družili s svojimi najbližjimi. Žal se preveč obremenjujete s službenimi obveznostmi, ki vas čakajo in tako dostikrat ne najdete pravega načina, da bi se v domačem okolju popolnoma sprostili in tako pozabili na stresno doživljanje v službi. V sredini tedna bo tudi močna opozicija med Kironom in Venero, kar bo nakazovalo na to, da ste do določene človeka, ki vam resnično veliko pomeni, pretirano hladni in mu ne vračate čustev v takšni meri, kot jih dejansko čutite. Čez vikend se bo Luna preselila v vaše znamenje, kar vam bo dalo več energije, ki jo boste lahko s pridom izkoristili v prihodnjem tednu.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Merkur, planet komunikacije bo ta teden še vedno v vašem znamenju, kar bo pomagalo, da boste zlahka izražali svoje misli, a pri tem lahko marsikoga užalite. Trenutno ste izredno prepričani v svoj prav, a žal malo manj v pravilne odločitve drugih. Vsak ima pravico do svojega mišljenja, tudi če se to precej razlikuje od vašega. Najti boste morali ravnotežje v samem sebi in se prepričati, da ni vaša naloga, da neprestano usklajujete odnose z drugimi. Pripravite se na nove začetke, ki jih boste lahko sprožili drug teden, ko bo mlaj v vašem znamenju in se začenja enomesečno obdobje, ko boste lahko tako v poslu kot ljubezni začeli z novimi projekti, ki bodo prinesli več zaslužka ali pa sproščenega uživanja. Luna v ognjenem Levu vas bo konec tedna še bolj spodbudila, da uživate v družbi svojih prijateljev, prav tako boste uživali v odlični družbi dobrih prijateljev.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
V začetku tedna boste poslovno izredno obremenjeni, saj boste morali reševati težave iz preteklega tedna. Seveda vam ne bo lahko in občasno bodo vaši živci tako napeti, da boste morali uporabiti vse sposobnosti samoobvladovanja, da preprečite izbruh jeze. V sredini tedna, ko bo Luna prehajala vodnega Raka lahko pričakujete partnerjevo pomoč, da lahko poravnate zaostale obveznosti. Finančne spodbude lahko prihajajo tudi iz zavarovanja ali pa vam bo nekdo poravnal dolg, na plačilo katerega že dolgo čakate. Čedalje bolj boste tudi vi razmišljali o vrednosti denarja in sanjali o višji kvaliteti življenja, ki vam bi ga omogočal nagel vzpon na družbeni lestvici. Nagnjeni boste tudi k malce bolj depresivnih trenutkom, ki pa bodo minili okoli konca tedna, ko se bo Luna preselila v živahnega ognjenega Leva. Odlična priložnost za samske Škorpijone.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V začetku tedna boste morali prenašati malce naporen vpliv Lune v Dvojčkih, ki bo vplivala predvsem na vašo hišo partnerskih odnosov. Morda določenim ljudem dajete več kot si zaslužijo in nazaj pričakujete premalo. Vse življenje mora stremeti k temu, da se stvari uravnovesijo. Sredi tedna bo Luna v Raku, planeti na nebu pa bodo pozitivno usmerjeni predvsem za razne nove poslovne podvige. V službi se vam bo zdelo, da opravljate pomembno delo, ki ljudem zelo koristi, kar vas bo navdalo z določeno mero ponosa. Veliko boste pomagali tudi sodelavcem, saj vas bo osebno prizadelo, če jim kaj ne bo dobro šlo od rok. Tudi čez vikend, ko se Luna seli v Leva boste imeli veliko priložnosti, da opravite nekaj ambicioznih poslovnih stikov, saj bo delila povezavo z vašim vladarjem Jupitrom.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Teden se bo začel z Luno v znamenju Dvojčkov, ki nas bo soočila z realnostjo, da smo v zadnjem času preveč popustili in da nas ljudje v službi malce prehitevajo. Bolj kot se trudite in pomagate, bolj vam ustvarjajo dodatne težave. Morali se boste odločiti in narediti red, saj ljudje komaj čakajo, da zopet vzamete stvari v svoje roke. Sredi tedna bo pod vplivom Lune v Raku in planeta Venere, ki bosta poskrbela, da bodo na plano prišle določene resnice. Morda je to še najboljše, saj je na romantičnem področju v zadnjem času, bilo povsem preveč neiskrenosti. Povejte kaj resnično mislite in se ne pretvarjajte, da je vse v redu. Čez vikend bo Luna prešla v Leva, kjer se bo v vaši osmi hiši povezala s planetom Jupitrom. To je čas predvsem za samske, saj se bo zgodilo veliko povsem nepričakovanih povezav.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Začetek tedna bo zelo strasten, saj bo Luna v vaši peti hiši, kjer se vedno dogajajo najbolj neverjetne stvari. Malce začimbice vam ne bo škodilo, boste pa morali biti vsi vezani Vodnarji zelo pozorni, da ne bodo stvari iz nedolžnega flirtanja prešle na povsem novo raven. V sredini tedna boste morali več misliti na poslovne stvari, saj bo opozicija Venere in Kirona povzročila, da se začnete zavedate finančnih pritiskov. Morali boste uporabiti vašo kreativno naravo in se domisliti kakšnega novega projekta, ki vas bo zopet spravil na zeleno vejo. Ker je Venera v vaši hiši partnerskih pomoči, vam lahko pri temu kdo pomaga, saj ne rabiti biti za vse sami. ČEz vikend se bosta v vaši sedmi hiši razmerij srečala Luna in Jupiter, kar bo vplivalo predvsem na samske Vodnarje. Vsa razmerja, ki se bodo zgodila v tem obdobju imajo potencial, da so zelo dolgotrajna.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini

Teden, ki bo pred vami boste blesteli predvsem tisti, ki se ukvarjate s kakšnim ustvarjalnim poklicem, saj vas bo prehod Venere v Dvojčka, navdal s novo kreativno energijo. Toliko ustvarjalnih zamisli boste imeli, da jih boste z veseljem delili z drugimi. Z veseljem boste delili tudi svoja čustva, vezani svojemu partnerju, samski pa boste uživali v družbi prijateljev in znancev, ki jih že nekaj časa niste videli. Luna v Biku bo samskim vzbudila spomine na osebo, ki ste jo nekoč ljubili, pa so se ta čustva nekam porazgubila. Spraševali se boste, kaj ta oseba počne in ali še misli na vas. Poklicali jo boste in ugotovili, da še vedno ni ravnodušna do vas, po drugi strani boste zvedeli za vzroke, zaradi katerih sta se odtujila. Ker boste ugotovili, da so bile pri razhodu krive bolj zunanje okoliščine boste ponovno začeli s previdnim približevanjem. Petkov mlaj v Raku vam bo pomagal, da naredite obračun vašega čustvenega življenja, ki morda ne bo povsem pozitiven.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.