Tedenski horoskop (24.10 - 30.10.2016)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Začetek tedna bo precej stresen, predvsem ponedeljek , ko bo Luna še v znamenju Škorpijona in obstaja nevarnost, da v službi reagirate preostro na določene prijeme vašega kolega ali kolegice. Določene izrečene besede bodo za vas precej boleče. Bolje bo, da ne reagirate preveč silovito, saj bo situacija že v sredo precej drugačna. Luna v znamenju Strelca bo spodbujala vašo vedoželjnost in željo po širjenju svojih obzorij. Vaš planet Mars je že prejšnji teden vstopil v znamenje Kozoroga. V službi boste energični, včasih celo malo preveč, zato bo bolje, da se umirite in ne bodite preveč telesno aktivni. Tudi telo včasih potrebuje počitek, da se regenerira.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Kar nekaj novih priložnosti boste dobili ta teden in čas bi bil, da tudi vi razprete svoja krila, čeprav bi po vaše najraje obstali na mestu in si tako zagotovili mirno preživetje. To žal ne bo mogoče, zato bo bolje, da sami izzovete spremembe, kot pa da čakate, da vas poslovno okolje prisili v to. Odnosi s partnerjem bodo prav tako na preizkušnji, saj se boste spraševali, ali vas resnično brezpogojno podpira pri vaših poslovnih podvigih. Prijateljska pomoč, predvsem moških, vas bo razbremenila in v vas krepila občutke, da niste sami. Poslovno se bo nadaljevalo vaše uspešno obdobje, sploh vikend bo čas za nove posle.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Že v začetku tedna lahko pričakujete naporno obdobje, v katerem boste morali dati vse od sebi in se znajti. Težave se bodo nadaljevale v popoldanskem času, ko lahko pričakujete precej temperamenten odziv vašega partnerja na neke vaše pripombe o njegovem ali njenem obnašanju. Sredina tedna bo bolj ustvarjalna in uresničili boste neke načrte za katere ste mislili, da jih boste morali opustiti. Počasi se vam bodo vračale ambicije glede vaše kariere in ne boste več pristajali, da vam drugi v celoti krojijo pogoje vašega dela. Nadrejenemu boste počasi začeli omenjati, kaj pričakujete v prihodnje. Previdno. Konec tedna pazite pri športu, saj si lahko poškodujete nogo.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Vstop Marsa v znamenje kozoroga je tudi v vas vzbudil željo po malo bolj razširjeni poslovni akciji. S poslom se boste začeli ukvarjati na malo bolj domišljen način. Iskali boste širše znanje, tudi preko tujcev in potovanj v tujino. Malo skrivnostni boste glede svojega čustvenega življenje, saj se lahko zgodi, da bo oseba, ki ji boste naklonili svoje simpatije to zahtevala od vas. Vezani boste od sredine tedna precej obremenjeni z družinskimi obveznostmi, ki vam bodo jemale veliko energije. Zato boste konec tedna preživeli v sproščeni družbi svojih prijateljev ali znancev ob ukvarjanju s športnimi dejavnostmi. Počutili se boste dobro, le tisti, ki še niste preboleli viroze ali gripe boste na udaru. Preventivno pojejte dovolj svežega sadja.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Zopet boste imeli težave v odnosih s svojimi domačimi. Mislili ste, da se je situacija že malo umirila, a žal tega ni za pričakovati. Predvsem boste, ker ste prepričani v svoj prav, na vsak način želeli uveljaviti svojo voljo. ker vam v začetku tedna ne bo uspelo se boste užaljeno umaknili, kar sploh ne bo slaba izbira. Ravno ta odmik bo vaše sorodnike prepričal, da morajo upoštevati tudi vaše mnenje. Konec tedna boste imeli kar veliko opravkov, ki bodo povezani z vašimi službenimi obveznosti, tako, da boste kar precej napeti in brez energije. Hrepeneli boste po dopustu in mnogi med vami si ga boste tudi v resnici privoščili vsaj za par dni.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V službi boste precej dlakocepski in taka vaša stališča vas lahko pripeljejo v zelo neprijeten položaj. Nekdo v vašem delovnem okolju se zelo trudi, da bi vas onemogočil. Začasno mu lahko celo uspe, a vam se bodo že v tem tednu, pod vplivom Lune v Kozorogu, odprle nove priložnosti tako, da boste na koncu pridobili več kot ste izgubili, pa še oseba, ki vas je opravljala bo razkrita in bo zgubila svoj položaj. Idealizirali boste svojega partnerja in mu pripisovali lastnosti, ki jih nima, zato bodite pazljivi, da se vam ne zgodi, da boste na koncu presenečeni ugotovili, da vam tak odnos nikakor ne ustreza.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Precej negotovi boste glede svojih poslovnih načrtov. zavedate se, da se vaša finančna konstrukcija lahko kaj hitro podre, če ne boste imeli ob sebi sodelavcev na katere se lahko zanesete. V sredini tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Strelca precej napredovali in si začeli prizadevati, da najdete zanesljive ljudi, ki bodo pripravljeni podpreti vaše načrte. Ustvarjalni boste in pri delu boste uporabljali domišljijo zato boste marsikoga prepričali, da delujete v pravo smer. Čustveno boste ta teden precej nestabilni, zato bo bolje, da ne razčiščujete odnosov s partnerjem, saj ima kar nekaj problemov sam s seboj, tako, da ne bo mogel jasno gledati na zapleteno situacijo. V tem tednu ne iščite hitrih rešitev, raje počakajte, da se odnosi pokažajo bolj jasno.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Imeli boste kar nekaj vprašanj, ki vas bodo mučila, saj imate občutek, da drugi hodijo mimo vas in vaših želja, kot, da te ne obstajajo. Želeli boste jasne odgovore, ampak postavljali boste nejasna vprašanja. V službi se boste borili za boljši finančni položaj, nekaj boste dosegli, a ne veliko, saj večjih možnosti ne bo. S partnerjem bosta veliko govorila o vajinih odnosih, a ne bosta prišla daleč, saj se bo izkazalo, da potrebujeta še veliko pogovorov, da si bosta prišla na čisto glede vajinega odnosa. Vikend boste preživeli doma, stresni odnosi vas bodo še vendno obremenjevali.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V začetku tedna boste precej raztreseni in imeli boste kar nekaj pripomb na delo drugih. V sredini tedna boste pod vplivom Lune v vašem znamenju dosti bolj sproščeni in imeli boste kar nekaj razlogov, da si čestitate. Vaš odnos z osebo, s katero vaju druži skupen interes ali hobi se bo začel poglabljati in počasi bo preraščal v prijateljstvo. Jupiter, vaš vladar, se pomika po zračni Tehtnici tako, da se tudi vaše možnosti za uspešno delovanje povečujejo. V vas bo zrasla želja, da temeljito spremenite svojo zunanjo podobo. Konec tedna boste iskali nove možnosti za dodaten zaslužek in se ob tem zabavali, saj vam bo iskanje potencialnih poslovnih partnerjev v užitek.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Ta teden boste po dolgem času zopet polni elana in novih zamisli. V začetku tedna se boste še malo obotavljali, kot bi se sramovali svojih zamisli, kasneje vam ne bo žal svojega časa, da najdete nove kontakte in poiščete potencialne sodelavce. Imeli boste sicer kar nekaj težav in to z ljudmi, ki ne razumejo vaše vizije, a se tudi ne potrudijo, da bi jo. Mars v vašem znamenju bo za vas pomenil, da boste po dolgem času bolj energični in boste resnično opravili vse obveznosti, ki vas čakajo.. Več vam bo do druženja s prijatelji in čutili boste potrebo, da tudi partner deli z vami vaše navdušenje nad določenimi osebami, ki jih vi obožujete.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Pestro čustveno dogajanje bo posledica bivanja Venere v strastnem znamenju Škorpijona. Samski boste iskali družabne priložnosti, kjer bi lahko srečali sorodno dušo, predvsem v sredo in četrtek , ko bo Luna v znamenju družabnega in prijateljskega Strelca. Najbolj bodite pozorni na druženjih, kjer lahko spoznate podobno misleče osebe, saj vam je izjemno pomembno, da imate s partnerjem enako življenjsko vizijo. Lahko bo iskrica preskočila na sestanku društva, katerega član/ica ste. V službi bodite pozorni na izrečene kritike, saj lahko s svojimi besedami prizadenete kolega ali kolegico, čeprav si tega ne zaslužita. Zato bo boljše, da spremenite svojo poslovno strategijo, kot pa da spreminjate druge, ki pač delujejo po svojih načrtih.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Vaša občutljiva narava vas velikokrat prisili, da določene korake naredite pozno, včasih celo prepozno in tako vas drugi prehitijo. Nato zamahnete z roko in se prepričate, da je tako bolje, da je taka pač vaša Usoda. No, v tem tednu vas bo sprega Marsa v znamenju Kozoroga prisilila, da boste vsaj malo pohiteli in službene obveznosti opravljali pravočasno. Uspelo vam bo, predvsem zato, ker je Venera prestopila v znamenje Škorpijona tako, da boste sicer polni želja po erotičnih doživetijh. Vezani boste uživali v družbi partnerja, ki vas ima rad/a tudi, ko drugi odpovedo.. V službi pa boste predvsem v sredini tedna polni idej in izjmeno delavni, tako, da bo nekdo spremenil mnenje o vas.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016